-
-
Primele transferuri pentru noul sezon.
Primul meci in Cupa am batut cu 5-1 la mine acasa pe un manager cu nivel mai mare. (el fiind nivel 4, iar eu nivel 3).
Atat in Cupa cat si in Liga Campionilor am adversari cu nivel mai mare si cu echipe destul de puternice, dar sper sa joc macar o finala.
Astept sa vad ce adversari o sa am in campionat si sper sa il castig.
Bafta tuturor managerilor!
-
-
Super Moderator
Frumos, tot asa daca se poate!
-
Multumesc George. Incercam sa ne mentinem sus, dar vad ca jocul a luat-o razna. Daca vede ca bagi niste banuti in joc de placere fac ei cumva sa te saboteze.. poate, poate o sa bagi mai multi..Inceput prost de liga campionilor si de campionat, nu se poate.. Am luat bataie in ambele competitii de la echipe de 63%. Cum este posibil? Am jucat si ambele meciuri si echipa mea e mult mai buna fata de cei care m-au invins. Nu inteleg jocul cateodata..
L-au stricat de tot.. Inca cateva meciuri de genul si nu o sa mai joc.
-
Incredibil. Jocul se joaca cu nervii mei.
Nu este posibil, nu mai inteleg nimic. Ce inceput de sezon..
E ceva normal noul sezon sa iau bataie de la echipe de 63 sau 65 %.
Last edited by hererra; 07-26-2017 at 10:33 AM.
-
Super Moderator
Am observat mai sus ca jucatorii tai nu au o conditie grozava, a fost ceva temporar sau e media la care-i ti in mod normal?
-
Jucatorii ii tin cu moralul verde mereu si conditia fizica la fel. Le dau gentute in fiecare zi. Contractul este semnat pe 3 ani la fiecare jucator, iar prima de victorie este. De la esecurile de la inceputul sezonului vad ca echipa merge bine momentan, am numai victorii.
De fiecare data inainte de meci cu 20 min le dau gentute de conditie si de moral. Cand am postat pozele mai sus cu jucatorii si conditia lor erau dupa antrenament, din aceasta cauza aveau conditia fizica mai slaba.
-
Am luat un jucator de la impresar. Sper sa isi merite banii si sa creasca repede.
-