Precedentul sezon tocmai ce s-a incheiat si am reusit sa castig campionatul.
Noul sezon a inceput, iar azi am avut turul in cupa si am batut 3 la 0. Maine este returul.
Atat in cupa, dar si in liga campionilor am adversari foarte puternici. Unii dintre ei au procentul echipei de pe acum 108% si 110%. Banuiesc ca si campionatul o sa fie la fel de greu ca pana acum si o sa am adversari puternici din cauza ca si eu am un lot decent, dar mi-au scazut stelele la jucatori, iar acum procentul echipei mele este de 94%. Sezonul asta nu vreau sa fac vreun transfer pentru ca ma roade o curiozitate si vreau sa vad ce poate lotul de sezonul trecut. O sa prelungesc contractele la toti jucatorii sa fie la 3 ani, maresc primele de victorie si o sa pastrez fix acelasi lot. Sunt curios pana unde ajung cu lotul actual in cupa/liga campionilor si pe ce loc o sa termin in campionat. Bafta tuturor managerilor!
Lotul actual:
@Jucatorii sunt obositi pentru ca le-am dat antrenament, iar pana la ora meciului o sa le creasca conditia si o sa le dau gentute de moral si de conditie unde o sa mai fie nevoie.