ıphone olan arkadaşlara fyber die bir sponsor var oradan hergün 5 token geliyor android i olan (ben esela) bu tokenden yoksun yokmu çözümü fikri olan ...
Printable View
ıphone olan arkadaşlara fyber die bir sponsor var oradan hergün 5 token geliyor android i olan (ben esela) bu tokenden yoksun yokmu çözümü fikri olan ...
nasıl 5 token geliyor iphone kullanıcısıyım her gün giriyorum oyuna öyle bir şey yok ?
özellikle gece fyber da en üstte lin geliyor yanında 1 tokens yazıyor ona tıklıyor sonra oyunu kapatıp açıyor hopp +1 token . bende üşenmedim bi tanıdğı ıpone 4 ü alım bi kaç günde +5 token ama 1 er 1er geliyor.
birde ya el insaf ben bi sürü uygulama indirdim android ten hiç token gelmiyor ya bu konuyu bi uyarın lütfen. uygulamaları açıyorum .
arkadaşım yemin ediyorum banada geliyordu nasıl ispatlarım bilmiyorum ama wallaghi geliyor oyun için niye yalan söyiyeyimki...
şu an ıpone yok ama arkadaştan rica ederim o ekran fotosunu yollasın . ama androide çok az geliyor zaten giriş için hiç gelmiyor .
uygulama indiriyorsan kesinlikle açman gerek yoksa token vermiyorlar. ha açtın da gelmiyorsa o zaman destek bileti gönder hangisiyse artık onlar 1 2 güne yüklüyorlar.
bu arada öyle bir şey yok yani ben her gün bakıyorum ama gelmiyor eğer arkadaşından videolu veya ekran görüntüsü alabilirsen iyi olur bizde öğrenmiş oluruz
ben ıpone 4 kullandım ok kısa süre ona geliyordu arkadaşınki 5 160 token oldu adam da :)
Ben kullandığım zaman gece 11 gibiydi ama arkaaşla dün tekrar görüştüm günün hernagi saati girip 5 token alıyorum bidaha çıkmıyo o gün için dedi.
benim şimdilik sıkıntım yok valla 275 token var çok şükür :)
2 ayda 250+ token nasıl biriktirdin
hocam ben asla bir oyun için para harcamam :) reklamları takip ediyorum günlük ortalama 6-7 token kazanıyorum. bazen de android üzerinden giriş yapıp birkaç uygulama indirip oralardan kazanıyorum. ve tabiki de idareli kullanıp 1 er tokene oyuncuları almam ;)
Arada tökezleme olsa da hocam yarın itibariyle ölmezde sağ kalırsak 1000 olacak gibi :) artık gelsin şu forma ile logolar biriktir biriktir nereye kadar :confused:
Attachment 65593
Tokenin çok olması maç sonuçlarını olumlu yönde etkiliyor mu