2015 deki atomatik beceri yüklemesi kalsın
Printable View
2015 deki atomatik beceri yüklemesi kalsın
sorry kalksın
Maç saatleri konusunda zaman aralığı belirtsek çok daha iyi olur. Benim bu sezon maçlar hep mesai saatleri içerisinde. Bu nedenle maçlara giremiyorum. Örneğin benim maç saatleri 17:00 - 24:00 arasında olsa maçları izleyebilirim. Maç saatleri konusunda birçok arkadaşım da oyunu bıraktı. Dediğim gibi sezon başlamadan önce maç saat aralığı belirlesek ve maçlarımız o saat aralığında olsa çok iyi olur.
Selamlar;
Maç saatleri hakkında tüm takımların uygun olabileceği ortalama bir saatte otomatik olarak ayarlandığı için kişisel olarak malesef saat ayarı oyun içinde önceden bir ayarlama uygulaması oyun formatında yok.Bazı maçların saatlerini 2 jeton karşılığında istediğiniz ileri bir saatte kişisel olarak ancak ayarlayabilirsiniz.
İlgi ve anlayışınız için çok teşekkür ederiz.
Lig 1, 2 ve 3. süne ödül olarak token verilse iyi olur. Bu şekilde 1. lik yarışıdaki rekabeti artırır, Örneğin 1. 10 token, 2. 5 token, 3. ye 2 token .
Oyunda en azından online sohbet bölümü olmalı. Hiç olmazsa rakibimizle muhabbet edebilelim.
Alt yapıdan çıkan oyuncuları tokensiz alabilelim.
lutfen bir ek takinis o menazer takim almada ben hata etim 22 levildan 8 e donduk bi buton koyun tekrar eski levila doneyim aksi halde oynamicam oyunu anlasildi mi lutfen takimi geri verin aksi halde oyundan vazgecinem ne guzel oynuyodum bi kereline geri verin yine 22 levila doneyim butun tokenlermi alin ama levilima geri cevirine ski takimi seviyorum lutfen
Selamlar;
Malesef böyle bir durum söz konusu olamaz.
Kulüp devralma işlemi esnasında birçok soru size ekranda yöneltiliyor ve sorulan soruları kabul etmenizle gerçekleşiyor.
Bu sizin isteğinizle gerçekleştiği için geri dönme şansı malesef yok.
Konuya ilişkin : http://www.topeleven.com/tr/haberler...ka-kulup-alma/
Bir de her gün arkadaşlarımıza gönderdiğimiz hediyeler arasında bir miktar para göndermede olsun bunu da iletebilir misiniz? Her seviye ye göre cüzi bir miktar olabilir.
Benim istediğim konular şunlar,
1- Oyunun çevirisinin elden geçirilmesi, Lig ve kupa kuralları telefonda yazıyor ancak yarım ve eksik. Ben genelde bilgisayar üzerinden düzenlemeler yapıyorum orada neredeyse hiç yazmıyor. Yeteneklerin etki detaylarının genişletilmeside çok önemlidir. Böyle bir şey mümkün değilse kupaların ve ligin tam anlamıyla kurallarının en azından forumda yer alması gerekiyor.
2- Oyuncuların birbiriyle,taktikle ve mevkileriyle olan uyumunu gösteren bir özellik eklenebilir.
Daha seviyem çok düşük gördükle altına toplu bir şekilde eklerim :D
Ne bilmek istersin kısmında oyuna ait herşey mevcut :)
Top Eleven Help Center - How to Play | TopEleven Support
Kulübün hakkındaki herşeye de buradan ulaşabilirsin http://www.topeleven.com/manager/
3 yıl sonra 80 tokenim vardı tekrar oynadığımda ve tüm paketlerden 50x sizin için tavsiye etmem çok ileridesiniz :D
Günlük hediye sınırı varmı bilmiyorum ama şu yola gidebiliriz 5 tane fake hesap açıp arkadaş ekleyerek bu sorun ortadan kalkar ancak biraz işsizlik işi :D
Ya bizim kendi kulubümüzden çıkan oyuncuya token vermemiz çok saçma bu kalksa çok daha iyi olur. Herşey token mi kardeşim. :)