Page 2 of 63 FirstFirst 12341252 ... LastLast
Results 11 to 20 of 625
Like Tree394Likes

Thread: Απαράδεκτο αποτέλεσμα

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Dreamer
    Μέχρι τώρα απέφευγα αυτό το thread,ήρθε όμως η ώρα να πέσω πάνω του.Το λοιπόν:Προημιτελικά CL,με αντίπαλο 13-14% πιο αδύναμο.Στο πρώτο παιχνίδι ο αντίπαλος είναι παρών μετά το 45'.Κερδίζω 1-0 με τα παρακάτω στατιστικά.
    Απαράδεκτο αποτέλεσμα-screenshot_2017-06-17-13-49-02.jpg

Επαναληπτικός,απών ο αντίπαλος,προηγούμαι 0-1.Απίθανο λέω να αρπάξουμε 3 τεμάχια τηρουμένων των συνθηκών.Αμ δε...
    Τελικό σκορ και στατιστικά και αντίο CL.Απαράδεκτο αποτέλεσμα-screenshot_2017-06-17-13-49-57.jpgΑπαράδεκτο αποτέλεσμα-img_20170617_141522.jpg
    Εν τω μεταξύ αυτο που τονίζω περί ισχυρότερου αντιπάλου με 13-14% χαμηλότερη ποιότητα το εχω συναντησει κάποιες φορές τελευταία.Το μπαρμπούτι πάει σύννεφο ναούμε
    Last edited by Jorge Volos; 06-17-2017 at 11:22 AM.
    nichio likes this.

Dreamer
    Τελικος κυπελλου.Σε ενα παιχνιδι με απολυτα ισοδυναμο αντιπλαλο,οπου τα στατιστικα εγερναν προς εμενα το παιχνιδι πηγε στα πεναλτυ και εκει εχασα την ευκαιρια να παραμεινω στο treble διοτι στο πρωταθλημα ειμαι 14 β. μπροστα και στο CL ειμαι στον τελικο επισης.Ως εδω εδω ολα φυσιολογικα,κανενα απαραδεκτο αποτελεσμα.Εγινε ομως το εξης κωμικοτραγικο.Ενω ολες η λειτουργιες(διαταξη,τακτικ ες,αλλαγες κλπ)πηγαιναν μια χαρα,δεν μπορουσα με κανενα τροπο να ενεργοποιησω τα μπονους.Και με δεδομενο οτι επαιζα εντονη πιεση ολο το 90λεπτο,συν οτι ειχα και λιγο παραπανω στις στατιστικες(ειδικα κατοχη 60-40),πιστευω ακραδαντα οτι αν λειτουργουσαν τα μπονους θα σηκωνα το κυπελλο στην κανονικη διαρκεια.
    Εστειλα αναφορα στη nordeus,το επιβεβαιωσαν και οι ιδιοι οτι τα μπονους δεν ενεργοποιηθηκαν και απολογουμενοι μου εδωσαν 10 τοκεν.
    Ολο και κατι θα συμβαινει καθε φορα σε καποιους απο εμας και θα γινεται η κατασταση ταραμανελα.Εχει καταντησει αηδια η ιστορια.Τι να τα κανω τα 10 τοκεν δηλαδη?
    Απαράδεκτο αποτέλεσμα-screenshot_1.pngΑπαράδεκτο αποτέλεσμα-screenshot_2.pngΑπαράδεκτο αποτέλεσμα-screenshot_3.pngΑπαράδεκτο αποτέλεσμα-screenshot_4.jpg
    nikolgiorgos and dsio like this.

Pro dsio's Avatar
    Quote Originally Posted by Jorge Volos View Post
    Τελικος κυπελλου.Σε ενα παιχνιδι με απολυτα ισοδυναμο αντιπλαλο,οπου τα στατιστικα εγερναν προς εμενα το παιχνιδι πηγε στα πεναλτυ και εκει εχασα την ευκαιρια να παραμεινω στο treble διοτι στο πρωταθλημα ειμαι 14 β. μπροστα και στο CL ειμαι στον τελικο επισης.Ως εδω εδω ολα φυσιολογικα,κανενα απαραδεκτο αποτελεσμα.Εγινε ομως το εξης κωμικοτραγικο.Ενω ολες η λειτουργιες(διαταξη,τακτικ ες,αλλαγες κλπ)πηγαιναν μια χαρα,δεν μπορουσα με κανενα τροπο να ενεργοποιησω τα μπονους.Και με δεδομενο οτι επαιζα εντονη πιεση ολο το 90λεπτο,συν οτι ειχα και λιγο παραπανω στις στατιστικες(ειδικα κατοχη 60-40),πιστευω ακραδαντα οτι αν λειτουργουσαν τα μπονους θα σηκωνα το κυπελλο στην κανονικη διαρκεια.
    Εστειλα αναφορα στη nordeus,το επιβεβαιωσαν και οι ιδιοι οτι τα μπονους δεν ενεργοποιηθηκαν και απολογουμενοι μου εδωσαν 10 τοκεν.
    Ολο και κατι θα συμβαινει καθε φορα σε καποιους απο εμας και θα γινεται η κατασταση ταραμανελα.Εχει καταντησει αηδια η ιστορια.Τι να τα κανω τα 10 τοκεν δηλαδη?
    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_1.png 
Views:	36 
Size:	24.0 KB 
ID:	84838Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_2.png 
Views:	36 
Size:	22.4 KB 
ID:	84839Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_3.png 
Views:	34 
Size:	35.0 KB 
ID:	84840Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_4.jpg 
Views:	34 
Size:	26.5 KB 
ID:	84841
    Αν έχεις και αλλά 10 από τον τελευταίο mini διαγωνισμό να κάνεις update το scout list.

Γκίνια, που είναι εκνευριστική ειδικά όταν συμβαίνει σε τελικό.

Sent from my SM-T710 using Tapatalk
    Jorge Volos likes this.
    Club: LEGENDS FC (Level: 50)
    40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
    18x Triple Crown
    10x Quadruple Crown

Association: OPA MATSIOULA F.C.
    Highest Division: Diamond

Dreamer
    Σημερινό ματς κυπέλλου με αντίπαλο ίδιου επιπέδου αλλά δυνατότερο.Απαράδεκτο αποτέλεσμα-img_20170902_173346.jpg
    Στο πρώτο ματς στην έδρα του έφερα 2-2.Ξεκινάει το δεύτερο παιχνίδι,δέχομαι γκολ και ισοφαρίζω γρήγορα.Απαράδεκτο αποτέλεσμα-screenshot_2017-09-02-17-35-06.jpg
    Μόλις ισοφαρισα έδωσε το παρακάτω μήνυμα ο βοηθός:"Δε μας αρκεί το ισόπαλο αποτέλεσμα,διότι θα βγούμε εκτός διοργάνωσης".
    Πραγματικά μου φάνηκε περίεργο,γιατί ακόμη και με 2-2 πήγαινα παράταση.Η nordeus όμως είχε άλλα σχέδια.
    Απαράδεκτο αποτέλεσμα-screenshot_2017-09-02-17-35-19.jpg
    Στο 76' ισοφαριζω και στο 78' εχω σκορ πρόκρισης.Αμ δε! Ο βοηθός με προειδοποιούσε νωρίς νωρίς ότι η ισοπαλία δεν αρκεί και στο 80' ισοφαριζομαι σε 3-3.
    Θα μπορούσε κατα κάποιο τρόπο να λήξει κι 7-7 αυτό το ματς

Dreamer
    Οκ,το περίμενα ότι κάποια στιγμή θα σκάσει αλλά όχι με τόσο εμφατικό τρόπο.Στο κύπελλο πάω τελικό,στο πρωτάθλημα έχω το απόλυτο τον βαθμών με δύο πανίσχυρους συνδιεκδικητες και στο Τσάμπιονς Λιγκ είχα καλή κλήρωση,αλλά...
    Αντιμετώπιζα ισοδύναμο αντίπαλο,απών αυτός,παρών εγώ και με υποστήριξη.Το καταλαβαίνω ότι μπορεί η ήττα να είναι μέσα στα πλαίσια αλλά οι στατιστικές Δεν δικαιολογούν την έκταση του σκορ.
    Απαράδεκτο αποτέλεσμα-img_20171102_141516.jpg
    Απαράδεκτο αποτέλεσμα-screenshot_2017-11-02-14-16-05.jpg
    Απαράδεκτο αποτέλεσμα-screenshot_2017-11-02-14-16-12.jpg
    Θεώρησα ότι είχα πολύ καλές προϋποθέσεις για τρεμπλ αυτή τη σεζόν,αλλά πάντα κάτι συμβαίνει και δε κάθεται...

Έγινε λοιπόν κι ο επαναληπτικός κατα τον οποίο κέρδισα,αλλά πάλι έχανα κάτι τετ-α-τετ χεσε μέσα.
    Απαράδεκτο αποτέλεσμα-img_20171104_132404.jpg

Έχουμε βέβαια και τον βοηθό Ο οποίος με "περιεργάζεται" εντόνως.
    Απαράδεκτο αποτέλεσμα-screenshot_2017-11-04-11-30-38.jpg
    Κατά τον βοηθό το 0-4 του πρώτου αγώνα είναι ένα καλό αποτέλεσμα το οποίο πρέπει να διαφυλάξουμε.Εγώ ακόμα έχω στομαχοπονο απ'το γέλιο,αλλά για τους πιο θερμοαιμους έπρεπε να δίνεται η δυνατότητα να πέφτουν καντηλακια.
    Last edited by Jorge Volos; 11-04-2017 at 10:36 AM.
    nikolgiorgos likes this.

Dreamer
    Καλημέρα παιδιά και καλή σεζόν άπαντες.Πάμε στο θέμα λοιπόν.
    Αγώνας champions league με αντίπαλο 30% πιο αδύναμο και απών.Οκ δε με πειράζει γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα τερματισω πρώτος στον όμιλο.Αλλά έχει show η κατάσταση.
    Απαράδεκτο αποτέλεσμα-img_20171114_101916.jpg
    Απαράδεκτο αποτέλεσμα-screenshot_2017-11-14-10-19-42.jpg
    Απαράδεκτο αποτέλεσμα-img_20171114_102033.jpg
    Απαράδεκτο αποτέλεσμα-img_20171114_101719.jpg
    Κατά την έκθεση του παιχνιδιού λοιπόν όλα πήγαν περίφημα και το μόνο που έλειψε ήταν το γκολ.Καλή συνέχεια...
    nichio likes this.

Dreamer
    Αντιμετώπιζα σήμερα για το πρωτάθλημα τον παρακάτω αντίπαλο που μου έριχνε 30%,Το screenshot είναι χθεσινό.Είμαστε και οι δύο παρόντες στο παιχνίδι.
    Απαράδεκτο αποτέλεσμα-screenshot_2017-12-12-21-14-09.jpg
    Προφανώς προέρχεται από τανκινγκ διότι κουβαλάει φονιάδες στην ομάδα.Με πίεσε αρκετά όπως βλέπουμε
    Απαράδεκτο αποτέλεσμα-screenshot_2017-12-13-19-19-05.jpg
    αλλά τα λιοντάρια μου άντεξαν την πίεση και με δυο αντεπιθέσεις "φαρμάκι",τον κατάπια.
    Απαράδεκτο αποτέλεσμα-img_20171213_143433.jpg
    Προφανώς το post έχει χιουμοριστική διάθεση και θα έπρεπε να το κάνει ο αντίπαλος.Αυτή η νίκη είναι μισός τίτλος,γιατί οι υπόλοιποι είναι αντιμετωπίσιμοι.Αρκεί να μην με παίξει μπαρμπούτι η nordeus.
    nikolgiorgos, imperium and Nikose like this.

Dreamer
    Πρέπει να γυρίσω αρκετές σεζόν πίσω για να βρω δημοσίευσή μου στο συγκεκριμένο thread.
    Αλλά με αυτό που είδα σήμερα ψοφάω στο γέλιο.Με την παρακάτω ομάδα έφερα ισοπαλία στο πρωτάθλημα.Γνωριζω φυσικά ότι αν είναι έτσι παρατημένες οι ομάδες, στήνονται αυτόματα απ'το παιχνίδι.
    Δε γίνεται όμως με 0% μπόνους ο αντίπαλος κι εγώ με 10, ορθολογικό στήσιμο και όχι άρπα κόλα,και να δεινοπαθώ να κερδίσω... Και να έχω καλύτερο παίκτη μου τον τερματοφύλακα...
    Και να έχεις το βοηθό να λέει στην έκθεση αγώνα πως δε μπορούσα να πάρω τη μπάλα απ'τους αμυντικούς του.
    Ποιους αμυντικούς ρε καλαβόρτζε?

Απαράδεκτο αποτέλεσμα-screenshot_20190503-161014.jpg
    Απαράδεκτο αποτέλεσμα-screenshot_20190503-235801.jpg
    Απαράδεκτο αποτέλεσμα-screenshot_20190503-235728%7E2.jpg

Dreamer
    Σήμερα έπαιζα επαναληπτικό κυπέλλου με τον παρακάτω αντίπαλο ο οποίος με καβαλούσε 30+% γιατί ξεκίνησε τελικά με ποιότητα 157%.
    Στο πρώτο παιχνίδι τον χαντάκωσα με 0-2, εγώ απών χωρίς υποστήριξη,αυτός παρών και με 5-6 supporters.
    Σκέφτομαι πως δε με παίρνει να αφήσω στο αυτόματο το παιχνίδι.
    Και οι δυο λοιπόν παρόντες,τον χαντάκωσα πάλι και με ανατροπή σκορ.
    Φυσικά το post έχει ειρωνικό χαρακτήρα και ο αποκλεισθής αντίπαλός μου είναι αυτός που έπρεπε να postάρει.
    Απαράδεκτο αποτέλεσμα-ezgif.com-gif-maker.jpg
    Απαράδεκτο αποτέλεσμα-ezgif.com-gif-maker-1-.jpg

Newbie
    Καλησπέρα!! επειδή ειμαι λίγο εκνευρισμένος θα προσπαθήσω να μην πω πολλά!! Απλά αν μπορεί καποιος να απαντήσει θα του χρωστάω χαρη!Λοιπον στο πρωτάθλημα επιπεδου 5 που μολις ξεκινησε! εχω μακραν το καλυτερο ροστερ! και ξεκιναμε με 2 ηττες! !!!!! με κατι τελειωμένους!!! στον πρωτο αγωνα παιζω με μια που ειναι (31) και εγω (40,5)!! αυτη παιζει με 3 επιθετικους!!! και χανω με 0-1 !!!!. εχω βαλει ολα τα μπονους προπονησεις , εχω ξεκινησει με αμυνα και αντεπιθεσεις και ,,,..... τελος παντων λεω ας παει ... πρωτος αγωνας ειναι!! το παιχνιδι δεν εχει ρολαρει ακομη ! ας μην δωσω συνεχεια!!Στον 2ο αφωνα παιζω με εναν που εχει (33,1) και χανω για πλακα 2-1 !!!!! παλι με 3 απιθετικους ο τυπος και πισω γυμνος!!!!! τι μπονους επιθεσης, εγω, τι μπονους για κρατημα της μπαλας, τι και αν αλλαξα την νοοτροπια, σε επιθετικη στο ημιχρονο, τια σε φουλ επιθεση !! το μονο που καταφερασ ηταν να μειωσω!!!! και ρωταω !!? θα παιξουμε σοβαρα? αν ειναι να μας σπασει τα νευρα !! ποιος ο λογος να χαλαω τις ωρες μου ?!!! και τελικα ποιος ο λογος να ξενυχταω να αγοραζω παιχτες αριστους? και ας μου καποιος αν ξερει!!! αλλαξε σε αυτο το πρωταθλημα κατι?!!! ας πουμε εχει δωσει ο σερβερ μπονους σε αυτους που παιζουν με 3 απιθετικους?!!!αν ειναι να αγορασω και να βαλω 11 st στην ενδεκαδα!!!!!! ελεος πια!!!! ενταξει να παιζω με κοντινα ρειτ και να ερχονται ολα τα αποτελεσματα το δεχομαι!! αλλα να χανουμε με 5 υποστηρικτες με 15% μπονους κατοχης και απο κατι παρατημενους δεν το δεχομαι!! και μην ακουσω παλι για ζαρια !!! γιατι ελεος πια!!!!!!!
    pgatzas likes this.

Page 2 of 63 FirstFirst 12341252 ... LastLast