Originally Posted by
Mpampis Sifakis
Καλησπέρα!! επειδή ειμαι λίγο εκνευρισμένος θα προσπαθήσω να μην πω πολλά!! Απλά αν μπορεί καποιος να απαντήσει θα του χρωστάω χαρη!Λοιπον στο πρωτάθλημα επιπεδου 5 που μολις ξεκινησε! εχω μακραν το καλυτερο ροστερ! και ξεκιναμε με 2 ηττες! !!!!! με κατι τελειωμένους!!! στον πρωτο αγωνα παιζω με μια που ειναι (31) και εγω (40,5)!! αυτη παιζει με 3 επιθετικους!!! και χανω με 0-1 !!!!. εχω βαλει ολα τα μπονους προπονησεις , εχω ξεκινησει με αμυνα και αντεπιθεσεις και ,,,..... τελος παντων λεω ας παει ... πρωτος αγωνας ειναι!! το παιχνιδι δεν εχει ρολαρει ακομη ! ας μην δωσω συνεχεια!!Στον 2ο αφωνα παιζω με εναν που εχει (33,1) και χανω για πλακα 2-1 !!!!! παλι με 3 απιθετικους ο τυπος και πισω γυμνος!!!!! τι μπονους επιθεσης, εγω, τι μπονους για κρατημα της μπαλας, τι και αν αλλαξα την νοοτροπια, σε επιθετικη στο ημιχρονο, τια σε φουλ επιθεση !! το μονο που καταφερασ ηταν να μειωσω!!!! και ρωταω !!? θα παιξουμε σοβαρα? αν ειναι να μας σπασει τα νευρα !! ποιος ο λογος να χαλαω τις ωρες μου ?!!! και τελικα ποιος ο λογος να ξενυχταω να αγοραζω παιχτες αριστους? και ας μου καποιος αν ξερει!!! αλλαξε σε αυτο το πρωταθλημα κατι?!!! ας πουμε εχει δωσει ο σερβερ μπονους σε αυτους που παιζουν με 3 απιθετικους?!!!αν ειναι να αγορασω και να βαλω 11 st στην ενδεκαδα!!!!!! ελεος πια!!!! ενταξει να παιζω με κοντινα ρειτ και να ερχονται ολα τα αποτελεσματα το δεχομαι!! αλλα να χανουμε με 5 υποστηρικτες με 15% μπονους κατοχης και απο κατι παρατημενους δεν το δεχομαι!! και μην ακουσω παλι για ζαρια !!! γιατι ελεος πια!!!!!!!