Δεν υπάρχει fine tune στο συγκεκριμένο παιχνίδι αδερφέ. Αλλάζεις τερματοφύλακα μετά από απόδοση χάλια, βάζεις ισοδύναμο, και στο βγάζει πιο χάλια. Ότι ναναι δηλαδή...
Δεν υπάρχει fine tune στο συγκεκριμένο παιχνίδι αδερφέ. Αλλάζεις τερματοφύλακα μετά από απόδοση χάλια, βάζεις ισοδύναμο, και στο βγάζει πιο χάλια. Ότι ναναι δηλαδή...
άλλες φορές όταν παίζεις επιθετικά κ με πίεση με τους τελευταίους της βαθμολογίας σε ζορίζει...άλλες πάλι σου λέει ο βοηθός να πιέσεις...σε μερικά παιχνίδια αποφασίζει η μηχανή να σου βγάλει άκυρα τα μέχρι τώρα αστέρια της ομάδας ειδικά όταν αυτά δεν ειναι αγορασμένα από τους προτεινομενους...πάντα στο τέλος του πρωταθληματος τρώω ζόρι κ έχω χάσει κ ενα ενώ είχα +7 βαθμούς από το δεύτερο ...δεν υπάρχει γιατρικό...το καλό με σένα ειναι ότι οι υπόλοιποι ειναι ανενεργοί....συνεχισε να παρακολουθεις τους αγώνες κ έλπιζε να σου δώσει καλές συμβουλές ο βοηθός
Last edited by Fcgrfr; 10-11-2017 at 02:27 PM.
Κατι αλλο επίσης που εχω πάθει ειναι σε αγώνα με τους τελευταίους. Να έχω πχ διαφορά δύναμης 15-20% και να μην μπορω να βάλω γκολ. Και μια στιγμή πχ στο 75 βάζω γκολ και μετα βάζω συνεχόμενα 4-5 ακομα. Δεν ξερω για εσάς παντως το εχω πάθει αρκετές φορές.
Σημερινό παιχνίδι με το δεύτερο. Ο μόνος ενεργός manager. Λέω και εγώ μετά από έξι παιχνίδια γαμήσι, μήπως αλλάξει κάτι... Ήττα 2-0 και φυσικά 'δεν ήταν η μέρα μας'.
Έχω ξαναχάσει παλιότερα πρωτάθλημα από τρολιά στους τρεις τελευταίους αγώνες, αλλά τέτοιο πράγμα ΠΟΤΕ.
Έπρεπε να φτάσω lvl19 για να δω αυτά τα ρεζιλίκια. Απλά ξεφτίλα...
Last edited by nichio; 10-11-2017 at 05:59 PM.
Τι να σου πω φιλε? Το αναγνωρίζω το ¨προβλημα¨ και βάζω εισαγωγικά γιατι δεν ειναι κάποιο bug του παιχνιδιου, ετσι ειναι η νοοτροπία θα μπορουσα να πω (του Τ11). Και μένα σε αρκετές περιπτώσεις με εχει ξενερώσει αρκετά.
Top Eleven, το #1 "love to hate" game του 21ου αιώνα!
Sent from my SM-T710 using Tapatalk
Club: LEGENDS FC (Level: 50)
40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
18x Triple Crown
10x Quadruple Crown
Association: OPA MATSIOULA F.C.
Highest Division: Diamond
κάποιες φορές είναι ρουλέτα και ανάποδα.
Στο 1ο ματς δεν σε πήγε, στο 2ο σε ευνόησε.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Τελικά, με τα πολλά το πρωτάθλημα το πήραμε. Ευτυχώς. Με ψυχοβγάλτη βέβαια, τρεις νίκες στο γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια. Στο τελευταίο παιχνίδι δε, ήθελα μόνο νίκη, έπαιζα εκτός με πολύ καλή ομάδα και το πήρα με γκολ στο 80. Έκανε απόσβεση το εξτρέμ που αγόρασα 54 τόκεν. Να 'ναι καλά το παιδί
ΥΓ Έτσι για το γαμώτο, σύστημα δεν άλλαξα, το πήγα μέχρι τέλους.
4αρα στην εδρα σοτ με ισορροπημενα στατιστικά;;
Αρκετά τραβηγμένο, καλη τρολια.
Καταλαβες καθολου απο την αναπαρασταση αν έπαιζε αμυντικά; (Ξερεις αν ηταν κάπως βαθια η αμυνα , η επίθεση του χτιζονταν σιγα σιγα κτλ κτλ)
Μηπως οταν εφαγες το πρώτο έκανες καμια λαθος κίνηση πανικού; Πχ γυρισες σε attacking ξερω γω
Βαλε και τις τακτικες
♣----------------------------------------------------------------------------♣
[First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
-->Team Showcase<--
[Second team] Angry Sheep FC
Ξεκίνησα αμυντικά/αντεπιθέσεις/μικτές πάσες/πλάγια και man to man.
Στο ημίχρονο γύρισα κανονική/χωρίς αντεπιθέσεις/πλάγια/έντονη πίεση/ζώνη με offside.
Επιπροσθέτως,δεν υπάρχει-αν δε κάνω τραγικό λάθος-άλλο παιχνίδι που να μην έχω σκοράρει.Είναι το πρώτο.
Last edited by Jorge Volos; 11-02-2017 at 12:17 PM.