Δεν ειναι δικος μου αγωνας Nik αλλα ενος φιλου. Δεν εγκαταλειπω την πυρκαια εγω.
Δεν ειναι δικος μου αγωνας Nik αλλα ενος φιλου. Δεν εγκαταλειπω την πυρκαια εγω.
την προηγουμενη σεζον μου πηγε καλα για πρωτη φορα.τωρα οχι καλα.
γιατι ενω ειχα μια τοσο καλη χρονια με ανατροπες κ αγωνες με παθος μεχρι τελευταιο λεπτο,
την επομενη χρονια να με ριχνει τοσο χαμηλα κ να χανω απο ολους χωρις λογο;
δεν λεω να μην χανω.αλλα με παικτες με χαμηλοτερη ποιοτητα κ που δεν ειναι ενεργοι;
πολυ κακο πραγμα δεν εγκρινω....
ρε φίλε, θα μας τρελάνεις ?
απ'τη μια σου κακοφαίνεται όταν οι άλλοι ρίχνουν ποιότητα για να παίζουν με ποιό εύκολους αντίπαλους ή με +1 lv στο κύπελλο και το c.l. και από την άλλη γκρινιάζεις που δεν έχει λογική το παιχνίδι ?
50% είναι ζάρι το παιχνίδι.
αν παίζονταν στα ίσα με ποιότητες και μετρούσε η γνώση και η ικανότητα μόνο, κανένας δεν θα έπαιζε με τις ποιότητες ή με το να μένει σεζόν επίτηδες.
ναι μου κακοφαινεται που υπαρχει η ρυθμιση ποιοτητας ΚΑΙ που δεν εχει λογικη το παιχνιδι.τι σου φαινεται περιεργο;
πρεπει ολα να λαμβανονται υποψη στο ποσοστο κ τις πιθανοτητες.
κ οπως ειπα,ειναι δυνατον τη μια σεζον πρωταθλητης κ την επομενη να μην υπαρχω στο χαρτη;
δηλαδη ημουν κωλοφαρδος στο προηγουμενο κ τωρα γκαντεμης;
Αγαπητέ Nikose και λοιπά ψαράκια!! Σας έχω...
Αγώνας πρωταθλήματος λοιπόν..
Ισοπαλία λοιπόν, με την 11η ομάδα του πρωταθλήματος.. Το κακό δεν είναι η θέση της, αλλά η διαφορά μας, όχι μόνο σαν ποιότητα αλλά και σαν συνολικές βαθμολογίες!!
Και μια ματιά στα στατιστικά θα ζαλίσει ακόμη περισσότερο!!
Νομίζω πως σας έφερα σε δύσκολη θέση..
In Tesla FC's club we fight for glory in our fields. Our mission is a wealthy, yet promising team,
that spreads its ideas beyond the horizon and leads our spirit to the victory.
- A.E.K. FC
| seasons 01 -> 37 |
- Tesla F.C.
| seasons 38 -> 67 |
- Dragons F.C.
| seasons 68 -> 75 |
αν εχανες ισως..