οχι παιζω κανονικα.κ αν παραμεινω ας δυναμωνουν οι υπαρχοντες παικτες μπας κ ανεβουμε στην αλλη σεζον.
να σου πω οτι τα ματς που ανεβαζω ειμαι ενεργος στον αγωνα.
οχι παιζω κανονικα.κ αν παραμεινω ας δυναμωνουν οι υπαρχοντες παικτες μπας κ ανεβουμε στην αλλη σεζον.
να σου πω οτι τα ματς που ανεβαζω ειμαι ενεργος στον αγωνα.
ε νομίζω αυτό είναι ο κανόνας του τρολ.
να είσαι παρών, να είσαι πιο δυνατός, ο άλλος να μην είναι παρών και να παίρνει αποτέλεσμα.
Το να μην είσαι και να είναι ο άλλος. λες χαλάλι.
Ενεργοποίησε μπόνους, άλλαξε τακτικές και το πήρε με την μαγκιά του αν και πιο αδύναμος.
Αυτό είναι που σου σπάει τα νεύρα.
Επειδή στο τέλος του μήνα κάνω ένα ρεπόρτ, με bugs, προτάσεις, προβλήματα κλπ
το ανέφερα και αυτό.
Έχει ξεφύγει λίγο το πράγμα.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Έτσι έγινε και σε μένα στον 1ο γύρο του τσου-λου.
40% παραπάνω ποιότητα είχα, 62-38% κατοχή, σχεδόν διπλάσια σουτ, απών ο άλλος μάνατζερ, 1-1
Σήμερα στον 2ο γύρο (εκτός) του έριξα μια πεντάρα και ησύχασα.
Αλλά αυτό το θέμα καταντά λίγο σπαστικό.
Να είναι ο άλλος μέσα, να κάνει το κουτσάρισμα του, να σου πάρει τη νίκη ή την ισοπαλία κι ας έχει χαμηλότερη ποιότητα
Όχι έτσι όμως.
Νά μαστε πρωτάρηδες να πεις είχαμε ποιότητα αλλά βάλαμε κουτουρού οδηγίες, οκ.
Αλλά έπαιξα έτσι, δοκίμασα αλλιώς, με τίποτα.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Καλησπερα, εμενα ομως το troll συνεχιστηκε και στο 2ο παιχνιδι, οπως και στο 1ο, δεν του εριξα 5αρα οπως εσυ.
Αρχιζω να πιστευω πολλα απο αυτα που λενε πολλα παιδια απο εδω μεσα, οτι μαλλον πολυ σημασια εχουμε δωσει στο παιχνιδι και δεν των αξιζει των 'σερβων' !!!
Ειναι ενα παιχνιδι για λιγες μονο ωρες την εβδομαδα, ουτε καν για καθημερινο.
Δυναμικη
Παιχνιδια
1 παιχνιδι
Φιλαθλοι 1 παιχνιδι 9 ατομα για εμενα
![]()
Κατοχη 1 παιχνιδι
2 παιχνιδι
Φιλαθλοι 2 παιχνιδι, μεσα εγω, οχι αυτος
Κατοχη 2 παιχνιδι
![]()
.
Last edited by nikolgiorgos; 11-28-2018 at 06:07 PM.
Santorini FC | Level 33
Perfect League Wins 26/26: x10
Double: x12
Triple Crown: x16
Quadable: x5
.
ναι ετσι ειναι συμφωνω με ολα αυτα που ειπατε οι τελευταιοι.
οκ γνωριζουμε οτι ολοι ασχολουμαστε κανονικα με το παχνιδι κ δεν κανουμε οτι να'ναι.
τους το εχω πει στο παρελθον οτι κανονικα αυτος που ειναι ενεργος-οχι μονο σε ενα αγωνα αλλα γενικα- πρεπει να εχει ενα παραπανω αβανταζ απο τους αντιπαλους που δεν μπαινουν τοσο.να αποφευχθουν αυτες οι τρολιες.
ειναι δυνατον να μπαινω 2-3-4 φορες τη μερα κ στον αγωνα,και να μου φερνει χ με μια κατωτερη ομαδα ή κ σε μια ιδια με μενα αλλα που ο αλλος να μην ειναι μεσα;
ε οχι ρε φιλε!απλα φτιαχτε το.
ειναι μονο ενας online στον αγωνα;να παιρνει ενα σοβαρο μπονους καπου.μλκες ειμαστε που κανονιζουμε το προγραμμα να ειμαστε στον αγωνα μεσα;
Μέχρι στιγμής το τανκιν πήγαινε καλά πριν από λίγο ένας φίλος μου έκανε φιλικό και έχασε από τους αναπληρωματικούς μου μάλλον το update που έκαναν μας τελείωσε το τανκιν θα δούμε αύριο στο πρωτάθλημα που κάνω τανκιν τι θα γινει
Sent from my iPad using Tapatalk
απαραδεκτο αποτελεσμα για τον τουρκο ενω ειχα χασει με 4-0 στο πρωτο αγωνα
και περιμενα να αποκλειστω ειδα οτι προκριθηκα δεν το πιστευα εντωμεταξυ δεν
ειχα αλλαξει τιποτα απο τακτικες και οδηγιες ουτε και ο τουρκος ουτε παρων δεν ημουν
ουτε ο τουρκος φυσικα και με το δικιο του αφου ειχε κερδισει το πρωτο παιχνιδι με 4-0
πραγματικα πρεπει να τρελαθηκε ο ανθρωπος οταν θα ειδε το αποτελεσμα
α ρε νορντεους και καθομαστε εμεις και ασχολουμαστε με τακτικες![]()
περιεργα πραματα...
Καθολου περιεργα πραγματα, και ουτε καινουρια φυσικα. Παντα ετσι ηταν και παντα ετσι θα ειναι.
Γιατι σας ξενιζει αυτο?? Καθε, μα καθε Σ/Κ που συμβαινει αυτο στις ομοσπονδιες γιατι δε σας πειραζει?? Που κερδιζεις εξω με 1-6 και στο καπακι χανεις στην εδρα σου με 0-5??
Oι παικτες μας δεν ειχαν κινητρο. Οι αντιπαλοι ηθελαν περισσοτερο τη νικη. . (Σχολιο βοηθου μετα απο νικη με 4-0) Η μαγεια των προγραμματιστων του T11.