ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΤΗΡΙΟ ΜΉΝΥΜΑ
Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά εδώ μέσα για όλες τις κουβέντες, συμβουλές η ακόμα και αντεγκλήσεις που πιθανώς είχαμε.
Μετά από σχεδόν 3 χρόνια στο παιχνίδι, 2 ομάδες (lvl 34 & 22), κάμποσα πρωταθλήματα, κύπελλα & ευρωπαϊκά ήρθε η ώρα να τελειώνω με ένα παιχνίδι που πλέον έχει ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΚΕΤΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ.
Αφορμή για την απόφαση αυτή μου έδωσε η τελευταία και ΧΟΝΤΡΟΤΕΡΗ απρέπεια που έγινε στη μεγάλη ομάδα, στο πρωτάθλημα.
Για την ιστορία, χωρίς να ισχυρίζομαι ότι μόνο σε μένα έχει συμβεί και άλλα τέτοια, πρώτος στο πρωτάθλημα από την αρχή, 3 αγωνιστικές πριν το τέλος 8 βαθμούς μπροστά παίζω με τον 5ο, τον 9ο και τον 11ο. Το αποτέλεσμα, 3 ήττες (οι 2 με 1-0) και τους αντιπάλους τερματοφύλακες να γίνονται... Ντασάεφ με αποδόσεις 8+
Στο δε τελευταίο αγώνα με τον 11ο, εντός, το αποτέλεσμα ήρθε 0-3!!! γιατί "έπαιξαν πολύ καλά σήμερα" (με τα νεύρα μας). Προφανώς όταν τους είχα ρίξει εγώ 3 στον πρώτο γύρο ήταν άλλοι...
Προφανώς και είχα ήδη βαρεθεί τη ΜΑΛΑΚΙΑ που δέρνει το παιχνίδι εδώ και καιρό καθώς και την ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΗ "προσπάθεια" τους να με κάνουν να αγοράσω... Δεν τα πετάω καλύτερα, από να τα δώσω σε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
Ειλικρινά ένιωσα τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ικανοποίηση, όταν πριν λίγο ΔΙΕΓΡΑΨΑ τα account αυτής της ΑΠΑΤΗΣ.
Τέλος εύχομαι σε όλα τα παιδιά που συνεχίζουν, να έχουν όσο το δυνατό λιγότερα τέτοια ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ, ώστε να μην νιώθουν ΗΛΙΘΙΟΙ που ασχολούνται ακόμα...
Καλή συνέχεια σε όλους
Sent from my iPad using Tapatalk