Και συνεχίζω και πάλι. Ίσως έχω αρχίσει να γίνομαι πολύ απαιτητικός απέναντι στα αποτελέσματα που περιμένω (και απλά το παιχνίδι να γίνεται πιο ρεαλιστικό???)
Αγώνας κυπέλλου απέναντι σε αντίπαλο που έπαιζε με 2 επιθετικούς και aml-r-c. 89% ποιότητα αυτός , 114εγώ. Όλο το παιχνίδι το πήγα αμυντικά με 4-5-1v και μετά την κόκκινη του dc στο 22 με 4-1-1-3w-1 και πάσες από κέντρο. Οι καλύτεροί μου παίχτες οι αμυντικοί. Πάλι καλά που δεν χάσαμε.
Και σήμερα στο πρω.Αγώνας απέναντι στην δεύτερη σε δυναμικότητα ομάδα του πρω. 76,1% με 4-4-2.Εγώ με κανονικό 4-2-3-1.Βλέπω το παιχνίδι από δεύτερο λογαριασμό. Του δίνει πέναλτυ στο 38. Μπαίνω βάζω επίθεση έντονη πίεση τρώω κόκκινη.Ο επιθετικός μου με 7+ όλα στα καλιακούδια.Τον αλλάζω στο 80 και μετά έρχεται η λύτρωση από αλλη αλλαγή που είχε μπει νωρίτερα.
Τώρα βέβαια, πώς το έχουν κάνει πιο ρεαλιστικό, όταν στο πρώτο παιχνίδι όπου ομάδα σαν τις ελληνικές κατεβαίνει απέναντι σε αγγλική με 5 μπροστά και χωρίς άμυνα το παλεύει μέχρι τελευταίας στιγμής αυτό δεν το ξέρω.
Επίσης, ο επιθετικός μου φέτος δεν έχει παίξει σε κανένα παιχνίδι (ίσως σε ένα στο κύπελλο) απέναντι σε μη παρατημένη ομάδα. 111% ποιότητα, 250%+ finishing,180+shooting,passing,potitioning, ειδικότητα σε φάουλ.Απλά τον έχω από 19 χρονών και τώρα είναι 26.
Όλα τα bonus στο max.