Πώς κάνουμε delete ένα ποστ; (δεν μπορούσα να το κάνω οπότε το μετέτρεψα σε ερώτηση)
Last edited by Poli3erosMpalas72; 04-23-2018 at 03:22 PM.
Κι εγώ την ίδια απορία έχω φίλε. Εφόσον η εταιρεία ισχυρίζεται ότι πριμοδοτεί όλους τους παράγοντες που υποτίθεται παίζουν ρόλο σε έναν αγώνα (ποιότητα παικτών, φυσική παρουσία, μπόνους προπόνησης, υποστήριξη από τρίτους, οδηγίες κατά τη διάρκεια του αγώνα), με ποια λογική χάνεις έναν αγώνα από μια παρατημένη και χειρότερη ομάδα; με ποια λογική βλέπεις τον αντίπαλο να έχει την κατοχή, ενώ στα χαρτιά την έχεις εσύ από εντός έδρας ματς, φυσική παρουσία, μπόνους και υποστηρικτές; με ποια λογική παίρνεις απευθείας κόκκινη με πέναλτι απ την αρχή του αγώνα; με ποια λογική τρως 3 γκολ μέσα σε 5 αγωνιστικά λεπτά; νομίζω ότι όλες αυτές οι παράμετροι δε σχετίζονται και πολύ με το παιχνίδι αυτό καθεαυτό δηλαδή με το ματς. Κατά τη γνώμη μου, το παιχνίδι βασίζεται σε μια χονδροειδή λογική, που θέλει, ανάλογα με τη δυναμικότητα της ομάδας σου, να χάσεις έναν αριθμό αγώνων μες στη σαιζόν. Γι αυτό και οι ήττες γίνονται με έναν άγαρμπο και ρομποτικό τρόπο, κατά τον οποίο ακυρώνεται πλήρως η λογική της πριμοδότησης. Έτσι όταν έρχεται η ώρα να χάσεις... θα χάσεις ό,τι και να κάνεις! (αυτό που σου είπε και ο φίλος nikolgiorgos)
Φυσικά το ίδιο γίνεται και για το ανάποδο... όταν είναι η ώρα να κερδίσεις θα κερδίσεις θες δε θες χαχα
Last edited by Poli3erosMpalas72; 04-23-2018 at 03:33 PM.