Θα σας πω την πρωσοπικη μου εμπειρία εδώ και τρεις σαιζόν το παιχνίδι έχει αλλάξει δραματικα τα counter δεν ισχύουν οι μικροί σε κερδίζουν και πολλά αλλά
Λοιπόν να σας πω πως τα καταφέρνω όταν τελειώνει η σαιζόν κάντε αυτό που λέει ο φίλος νικολογιωργος κρατήστε 8 καλούς και φτιαχτε την ομάδα σας τώρα δώστε προσοχή φτιαχτε τους π παίκτες σας μέχρι την Τρίτη ημέρα του πρωταθλήματος μετά μην τους πειράξετε καθόλου αν προσπαθήσετε κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος να ανεβάσετε και άλλο την ποιότητα θα χάνετε από τους μικρούς θα σας δώσω ένα παράδειγμα ότι έχουν καταφέρει να μην μετράει τόσο πολύ η διαφορά με ένα τρία στέρο από ένα εφταστερο είχα στήσει την ομάδα προετοιμασμένη γιατί δεν θα έβλεπα το παιχνίδι αλλά απο λάθος αντί για τον εφταστερο aml μου είχα βάλει τον τριαστερο λοιπόν αυτός σκόραρε και είχε απόδοση 9,8 χωρίς ειδικές προπονήσεις τον έχω μόνο για να συμπλήρωνω το ρόστερ ε ακριβώς το ίδιο γίνεται όταν παίζεις απέναντι σε μια ομάδα που είναι κατώτερη από σένα και να κλείσω τα παιχνίδια με τους θεωρητικά εύκολους μην τα παρακολουθείται είναι σαν να το καταλαβαίνει η μηχανή της Νορντεους και προσπαθεί να σου κάνει την ζωή δύσκολη και πολλές φορές να χανεις

Sent from my iPad using Tapatalk