1Likes
-
Rookie
Είπα να παίξω λίγο καιρό πριν γράψω για τη νέα έκδοση, καθώς (και δίκιο είχα τελικά) μου φάνηκε αρκετά διαφορετική και ήθελε αρκετό ψάξιμο για να καταλάβεις πως επηρρεάζεται το όλο παιχνίδι από τις νέες εξελίξεις (την προπόνηση κυρίως).
Είχα την πεποίθηση ότι με την νέα μορφή θα έχουν πλεονέκτημα όσοι ασχολούνται περισσότερο και δεν θα ξαναδούμε "παρατημένους" παίκτες να κάνουν τρελά σερί... τις πρώτες μέρες δεν φάνηκε να είναι ακριβώς έτσι αλλά νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός αυτό γίνεται όλο και πιο αισθητό.
Αυτό διότι όσο περισσότερο κάνουμε προπόνηση (και οι άλλοι όχι) τόσο μεγαλώνει η ψαλίδα μεταξύ μας. Τις πρώτες μέρες οι νικες μου νομίζω ότι ήταν λιγότερο εύκολες (απέναντι σε αδύναμους πάντα αντιπάλους) ενώ τελευταία ακόμα και απέναντι σε πιο δυνατούς παίκτες τα αποτελέματα είναι ενθαρυντικά.
Γενικά μ'αρέσει η νέα μορφή, παρότι έχει τις ελείψεις της (πχ τα φίλτρα στις δημοπρασίες) και ελπίζω ότι με τον καιρό (και με το άνοιγμα και των νέων ειδικών προπονήσεων) να πάμε ακόμα καλύτερα.
Θα επανέλθω προς το τέλος της σεζόν για να γράψω συμπεράσματα (για την ώρα θετικό δείχνει το αποτέλεσμα).