Παίξε ακριβώς οπως επαιξα στον τελικο. Καρμπον και με μπονους αμυνα συνεχεια.
Παίξε ακριβώς οπως επαιξα στον τελικο. Καρμπον και με μπονους αμυνα συνεχεια.
κρίμα, θα κέρδιζες τον Erdogan
but couldn't![]()
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Καλησπέρα,
Ο πρώτος φετινός τίτλος για την μία από τις δύο ομάδες μου, την FC Barcelona, ήταν το Κύπελλο το οποίο κατακτήθηκε την Τρίτη που πέρασε, ενώ ακολούθησε η κατάκτηση του 2ου σερί Champions League νωρίτερα σήμερα το πρωί (μάλιστα αύριο ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα και το 1ο treble επιτυγχάνεται!!).
Sent from my SM-T710 using Tapatalk
Last edited by dsio; 05-26-2017 at 07:48 PM.
Club: LEGENDS FC (Level: 50)
40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
18x Triple Crown
10x Quadruple Crown
Association: OPA MATSIOULA F.C.
Highest Division: Diamond
Και επίσημα νταμπλούχος μετά την νίκη μου με 2-1 στον τελικό του Champions League λίγη ώρα πριν. Με εξαιρετική απόδοση επιθετικά και πολύ αμυντική νοοτροπία σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κέρδισα τον κατά 9% ανώτερο σε ποιότητα Τούρκο.
Φάνηκε ξεκάθαρα ότι με υποτίμησε. Παρόλο που με κέρδισε 3 φορές στις 4 συνολικά που αναμετρηθήκαμε αυτή τη σεζόν, την πλήρωσε για την αλαζονεία του. Με είδε που φόρτωσα το κέντρο με παίκτες και κατέβασε την ομάδα του έτσι...Και το γκολ που έβαλε, το έβαλε στο τέλος και με το κλασσικό follow (σουτάρει ο παίκτης, αποκρούει ο τερματοφύλακας και ξανασουτάρει. Αυτό το animation είναι 100% γκολ).
Του πήρα και το πρωτάθλημα, του πήρα και το Champions League. Οπότε get rekt
Επίσης να μην ξεχάσω κάτι πολύ σημαντικό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αγαπητό moderator του φόρουμ μας και στον talisman για την υποστήριξη τους στον τελικό.
Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.
3 τελικοί κυπέλλου για αύριο.
Για να δούμε που θα κάτσει![]()
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Το πήραμε το κυπελλάκι χτες βράδυ...
Αντίπαλος 12% καλύτερος, μάνατζερ γνωστός & παρών. Εγώ απών λόγω ώρας τους κατέβασα με το κλασικό 4-1-2-2-1, πολύ αμυντικό. Τελικό σκορ 4-1 υπέρ μου, με τον αντίπαλο μάνατζερ μάλλον να έχει σπάσει την οθόνη του από αυτά που είδε...