λοιπον τελικο κυπελλου με μεγαλη διαφορα δυναμικότητος αυτος πολύ καλυτερος σχεδόν ολους οσους απεκλεισα
ηταν δυνατότεροι από μενα αλλα τι να κανουμε στηνω καλυτερα την ομαδα είμαι καλυτερος μανατζερ
όταν είναι δυνατότεροι από εμενα συνυθως στηνω την ομαδα αμυντικα και αφηνω το μηχανημα να δουλεψει
για εμενα απολαυστε χα,χα
τακτικες
αντίπαλος και εγω
οδηγιες
και το φιναλε χωρις να είμαι παρων
H τρελλή πορεία της ομάδας δεν έχει σταματημό, ο πρώτος τελικός στο τσεπάκι και άλλο ένα Double την συλλογή των Ελλήνων ήρθε, τώρα μας μένει και το τελευταίο τρόπαιο για αυτή τη σεζόν για να κάνουμε το Θεικό τρία στα τρία συνεχόμενα TRIPLE CROWN. Νομίζω Νικ οτι αν το καταφέρω πρέπει να προστεθεί άλλο ένα επίτευγμα στο παιχνίδι. Εκτός κ αν το θεωρούσαν απίθανο κάποιος να καταφέρει να πάρει 3 φορές συνεχόμενες TREBLE.
Αύριο έχω τελικό Champions League με αντίπαλο, ο οποίος:
1) Είναι ένα level μικρότερος, αλλά καλύτερος σε ποιότητα από εμένα
2) Αλλάζει τα συστήματα ανά αντίπαλο (μεταξύ των 451v, 4-1-4-1, 451, 4-1-2-1-2nd, 4-3n-2AMw-1)
3) Μέχρι στγμής στο CL έχει μόνο νίκες (και είναι πρώτος στο πρωτάθλημά του)
4) Από χθες έχει βάλει την αναπληρωματική του ομάδα (για να δείχνει χαμηλότερη ποιότητα) και σε "άσχετο" σύστημα
Πρόκειται δηλαδή για έναν δυνατό active παίχτη, ο οποίος φαίνεται ότι μελετά και τον αντίπαλό του.
Προφανώς δεν έχει νόημα να ποστάρω το σύστημά του, αλλά σορτάροντας την ομάδα του ανά ποιότητα και υποθέτοντας το 451v, προκύπτει:
Αντίπαλος
GK: 116%
DL-DC-DC-DR: 110% - 115% - 103% - 122%
DMC: 113%
MC-MC: 126% - 117%
AML-AMR: 124% - 131%
ST: 118%
Η Ομάδα Μου
GK: 123%
DL-DC-DC-DR: 113% - 111% - 113% - 108%
DMC: 117%
MC-MC: 124% - 107%
AML-AMR: 113% - 105%
ST: 114%
Συνοπτικά, υπερέχει σε επίθεση (εναντίον της αμυνάς μου) και κέντρο (εναντίον του δικής μου μεσαίας γραμμής), ενώ η αμυντική του γραμμή είναι καλύτερη και από τους δικούς μου επιθετικούς.
Για να δούμε τι σύστημα θα παίξει...
UPDATE
Η πιθανή ενδεκάδα/σύστημα/διαφορά ποιότητας (με τα ΑΣΠΡΑ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ):
Last edited by dsio; 06-22-2017 at 10:15 AM.
Club: LEGENDS FC (Level: 50)
40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
18x Triple Crown
10x Quadruple Crown
Association: OPA MATSIOULA F.C.
Highest Division: Diamond
μπα, αυτό διάβαζα πρινΕκτός κ αν το θεωρούσαν απίθανο κάποιος να καταφέρει να πάρει 3 φορές συνεχόμενες TREBLE.
Απέτυχε ο άλλος να πάρει 3 στη σειρά.
Ο άλλος του απαντάει ότι πήρε 7 συνεχόμενα
https://forum.topeleven.com/top-elev...etermined.html
στραγάλια ήταν ρε φίλε; 7 συνεχόμενα; δε μας είπε όμως σε τι λέβελ κατάφερε να τα πάρει τα 7 συνεχόμενα. Ο τύπος με τα τρία συνεχόμενα είναι στα λεβελ μου. Ο άλλος όμως πότε τα πήρε; έχει διαφορά, αν τα πήρε στα αρχικά λέβελ τότε τα πράγματα είναι εύκολα, για έλα πάρτα κοντά στα 40; Εκεί σε θέλω μάστορα. Δε λέω αξιόλογα τα 7 αλλά στο χωριό μπορεί να είμαι πρώτος όταν πάω στην πόλη τι γίνεται......
@dragonomicon
τον ξέρω αυτόν, έγινε εκεί στα επιπεδα 20-30.
Ξέρω και άλλους σε πιο ψηλά LV (λίγους αλλά τρελαμένους )
@dsio
νομίζω θέλει προσποίηση ο δικός σου.
Έτσι για να έπαιρνα ένα ρίσκο, μπορεί να είχα στημένη την ομάδα σε V και τελευταία στιγμή να το άλλαζα σε 4-3-3 , φουλ επίθεση από το κέντρο με 3 ST.
Αν σου βγει, τον ρίχνεις νοκ-άουτ.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Επειδή είναι τελικός, πιστεύεις ότι χρειάζεται κάποια μεταγραφή scout για να ανεβάσω την ποιότητα, π.χ. άμυνα, κέντρο;
Επίσης, δεν έχω 3ο ST, να το κάνω 4-3-1-2 με φουλ επίθεση από το κέντρο;
Ακόμη, βάσει του παρακάτω:
https://forum.topeleven.com/%CE%A3%C...3n-2w-1-a.html
φαίνεται ότι το 451v είναι OK μάλλον αμυντικά με αντεπιθέσεις.
Ή σε προβληματίζει η δυναμικότητα του αντιπάλου σε σχέση με εμένα για να κλειστώ πίσω;
Club: LEGENDS FC (Level: 50)
40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
18x Triple Crown
10x Quadruple Crown
Association: OPA MATSIOULA F.C.
Highest Division: Diamond
όχι, εννοώ να τον αιφνιδιάσεις.
ξεκίνα με επίθεση και 3 επιθετικούς από την μέση.
οκ, βάλε amc-2st
αλλά κάνε προσποίηση.
και καλά ότι θα παίξεις με πλάγιους (και γύρνα τους 3 λεπτά πριν τον αγώνα).
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html