In Tesla FC's club we fight for glory in our fields. Our mission is a wealthy, yet promising team,
that spreads its ideas beyond the horizon and leads our spirit to the victory.
- A.E.K. FC
| seasons 01 -> 37 |
- Tesla F.C.
| seasons 38 -> 67 |
- Dragons F.C.
| seasons 68 -> 75 |
Θα πρέπει να συμβιβαστώ με το double λοιπόν γιατί στον 2ο ημιτελικό του champions league ήρθα αντιμέτωπος με troll παιχνίδι και έχασα την πρόκριση στον τελικό στο γκόλ.. και συνεπώς και το treble..
In Tesla FC's club we fight for glory in our fields. Our mission is a wealthy, yet promising team,
that spreads its ideas beyond the horizon and leads our spirit to the victory.
- A.E.K. FC
| seasons 01 -> 37 |
- Tesla F.C.
| seasons 38 -> 67 |
- Dragons F.C.
| seasons 68 -> 75 |
Τελικός chl χτες το πρωί, αντίπαλος βαρβάτος 15% καλύτερος, 25-0-0 στο πρωτάθλημα του. Επιλέγω να ΜΗΝ παρακολουθήσω τον αγώνα, κατεβάζω την ομάδα αμυντικά και μου δίνει την κούπα με 3-0!!!
Σήμερα, με την άλλη ομάδα, "τελικός" πρωταθλήματος. Αντίπαλος λίγο καλύτερος, με είχε νικήσει την Τρίτη στον τελικό του κυπέλλου στα πέναλτι. Παίζουμε στην έδρα του και χρειάζομαι νίκη με 2 γκόλ διαφορά για το σηκώσω. Επιλέγω επίσης να ΜΗΝ παρακολουθήσω και πάω αμυντικά επίσης. Αυτός παρών, τελικό αποτέλεσμα 3-0 υπέρ μου!!!!! Μακράν η μεγαλύτερη χαρά που έχω πάρει από το παιχνίδι.
Κοινό σημείο αναφοράς, η μη παρακολούθηση των αγώνων και οι αποδόσεις των τερματοφυλάκων μου, 8,5 και στους 2 αγώνες. Από εδώ και πέρα, μόνο έτσι στα κρίσιμα παιχνίδια - ντέρμπι. Κατά τα άλλα το σύστημα σχεδόν ίδιο και στις 2 ομάδες, 4 άμυνα, 1 dmc, 1 Mc, 3 ενδιάμεσοι και ένα φόρ.
Έχω παραπονεθεί πολλές φορές στο παρελθόν για παλαβά αποτελέσματα, έτσι τώρα οφείλω να πω ότι στην καινούργια έκδοση με 2 ομάδες, είχα μόνο μια ΤΡΟΛΙΑ στη μικρή ομάδα. Μακάρι να πάει έτσι...
Sent from my iPad using Tapatalk
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Τελικο κι εγω και με τις 2 ομαδες.
Ενας πρωι ενας απο απογευμα.
Εχω ταξιδι επιστροφης εκεινη την μερα.
Να δουμε πως θα κατσει...
♣----------------------------------------------------------------------------♣
[First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
-->Team Showcase<--
[Second team] Angry Sheep FC
Last edited by Mr Dosohos®; 01-01-2018 at 03:27 AM.
Santorini FC | Level 33
Perfect League Wins 26/26: x10
Double: x12
Triple Crown: x16
Quadable: x5
.
Υπάρχει καμιά προπόνηση για πέναλτι;
Sent from my SM-T710 using Tapatalk
Club: LEGENDS FC (Level: 50)
40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
18x Triple Crown
10x Quadruple Crown