Συγνωμη ρε Νικ γιατι θα τρλαθουμε τωρα. Βλεπεις εσυ να εχει καμμια κατοχη?? Δεν βλεπεις απ τα στατιστικα οτι η κατοχη ειναι 72/28 υπερ μου?? Ουτε κατοχη ειχε, ουτε τα αλλα τα ειχε. Απλα δεν επρεπε να κερδισω σημερα συμφωνα με τον server της Νordeus. Ετσι απλα. Εξ αλλου ειπαμε.. ειχε τελειωσει και το παγωτο ξυλακι οποτε....φυσιολογικο ΠΑΛΙ το αποτελεσμα.
Δεν ξερω για εσας αλλα εμενα ο ορισμος του troll game μου συμβαινει 3-5 φορες τη βδομαδα!! (Και δεν λεω π@π@ριες, εδω ειναι ολα, με φωτο)
Οσο για την απορια σου...
Οταν παιζεις απο το 2011 και εχεις φτασει λεβελ 26 καμμια φορα αγανακτεις τοοοοοοοοσο πια με το game, που παρατας την ομαδα και παιρνεις μια παρατημενη ομαδουλα λεβελ 2-3-4-5-6-7 ωστε να την ξαναχτισεις απ την αρχη. Αφηνοντας την παλια σου ομαδα παιρνεις μαζι σου στην καινουρια μονο οτι τοκεν ειχες, ολα τα αλλα (χρηματα βαλιτσακια γηπεδο κτλ) μενουν πισω. Μαζι σου ομως κουβαλας και το λεβελ σου, μιας και το λεβελ δεν αντικατοπτριζει την ομαδα, αλλα εσενα σαν προπονητη.
Δες εδω. Εγω ειμαι λεβελ 26 αλλα η ομαδα μου ειναι λεβελ 9. Γι αυτο παιζει με ομαδες λεβελ 9.Και αν κοιταξεις λιγο προσεκτικα θα δεις απ το ονομα του γηπεδου οτι η ομαδουλα που ειχα παει λεγοταν Blowsy FC