σόρυ φίλε, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι 2 προτάσεις
- Η μια είναι λίγο τραβηγμένη βέβαια αλλά στην λέω. Αν κάποιος fb λογαριασμός απο τις ομάδες που έχεις, δεν είναι λειτουργικός (δηλ. τον έφταξες μόνο για το παιχνίδι, όπως εγώ έχω 3 λογαριασμούς μόνο για το παιχνίδι, χωρίς άσχετους φίλους ή σχόλια του τύπου που πήγαμε τι φάγαμε κλπ), τότε αν θες συνενοούμαστε, μου δίνεις τον κωδικό και παίζω εγώ για σένα (για ένα διάστημα βέβαια).
- Το άλλο είναι αυτό που σου είπα, με προσθέτεις σαν φίλο, βλέπω την ομάδα σου καθώς και τους επόμενους αντιπάλους, προτείνω σύστημα και οδηγίες και τις ακολουθείς.
Παράλληλα, ξεκινάμε ένα νέο θέμα με τα παιχνίδια της ομάδας, ποστάρουμε αποτελέσματα σαν αυτά, κάθε παιχνίδι και παρακολουθούμε πως θα πάει.
Αν δούμε ότι βγάζει πολλά κουφά, θα παρακαλέσω και έναν του τοπ ελεβεν να δει τα αποτελέσματα και να ψάξει αν κάτι μπορεί να πάει λάθος ειδικά με την ομάδα σου (στο λειτουργικό δηλ.).
Αν γουστάρεις το παιχνίδι ακόμα και δεν έχει σβήσει η φλόγα που λένε, πες μου αν θες και το κάνουμε.
Last edited by nikolgiorgos; 06-08-2016 at 05:24 PM.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Eυχαριστω για την προσπαθεια φιλε γιωργη. τις ομαδες τις διελυσα. τους πουλησα ολους και στις δυο ομαδες και αγορασα με οτι τοκενσ ειχα 34αρηδες τριαστερους, (απλα για να μπορεσουν να φυγουν ολοι) ωστε η ομαδες να δυαλυθουν τελειως απ την επομενη σεζον.. το εκανα επιτηδες γιατι ηξερα οτι θα ξανακυλισω. παπαλα ομαδες λοιπον. με λενε νικο και ειμαι καλα. καλη συνεχεια σε οτι κι αν κανετε, εδω και γενικως.