Results 1 to 10 of 42
Like Tree22Likes

Thread: Gk mystery

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    GRE
    Μια μίνι περίληψη έως την 12η ημέρα.
    Η ομάδα με τον (λιγότερο από ) μονάστερο Παλιούρα δέχθηκε 6 γκολ στα 19 που συμμετείχε. Οι περισσότερες ομάδες βέβαια είχαν χαμηλή ποιότητα αλλά λίγες ήταν οι παρατημένες.
    Ακόμα και οι χαμηλότεροι επιθετικοί των αντιπάλων, 2* είχαν ποιότητα 122 ενάντια στο 99 του Παλιούρα.
    Ωστόσο δεν είχε σοβαρό πρόβλημα στις έως τώρα μονομαχίες.
    Αναρωτιέμαι αν η άμυνα μου (ο GK και οι αμυντικοί) λειτουργεί σαν μια οντότητα .
    Επίσης αναμένω μια σπουδαία εμφάνιση του με πολλές αποκρούσεις και βαθμό 9.
    Βλέποντας πάντως τους βαθμούς του έως τώρα, αν ήταν ένας κανονικός τερματοφύλακας, θα ήμουν ευχαριστημένος έως τώρα.

Ηθικό :
    Στην αρχή της σεζόν το ηθικό του ήταν στο κόκκινο (φυσιολογικά άλλωστε αφού δεν έπαιζε καθόλου) . Μετά πηγαινοέρχονταν από το «φτωχό» στο «πολύ φτωχό». Δεν του έχω δώσει ακόμα πακέτα ηθικού.
    Βλέπω μια λογική του στυλ, όταν παίρνει 7 > παραμένει το ίδιο, δεν ξέρω στο 8. Όταν παίρνει 6 > πέφτει.
    Όταν παίρνει 8 και καπάκι πάλι 8, ανεβαίνει μια βαθμίδα.
    Όλο αυτό βέβαια δεν έχει και πολύ σχέση με το πραγματικό ποδόσφαιρο. Εκεί αν έδινες τέτοια ευκαιρία σε έναν παίκτη να παίξει, και με αυτές τις αποδόσεις στα παιχνίδια, το ηθικό του θα πετούσε στα ουράνια
    Και μέχρι τώρα βλέπω ότι το χαμηλό ηθικό του δεν έχει επηρεάσει τις εμφανίσεις του. Γι’αυτό εγώ, εδώ και πολύ καιρό δεν δίνω εξτρά πακέτα ηθικού για να κρατάω τους παίκτες μου ψηλά.
    Δεν νομίζω ότι έχει και πολύ σχέση με τις εμφανίσεις, παρά μόνο περισσότερο με κίνδυνο για τραυματισμούς. Έτσι δίνω μόνο όταν πέσει στο επίπεδο «φτωχό».

ENG
    Let’s make a first summary of day 12.
    The team with Paliouras, the -1* GK, conceded 6 goals in 19 games.
    Most of the teams were weak but few abandoned. All the oppo attackers had much better q from m GK.
    The 2* attackers had q 122 vs 99 of Paliouras but it looks he hasn’t any major problem with the duels.

I wonder if my defense (the defenders and the GK) are acting as a unity.
    I ‘m curious if he ‘ll do a great performance with 5 or more saves and a rate of 9.
    When I see his rates so far, if he was a normal GK, I would be pleased with his numbers.

Moral
    In the beginning of the season, his moral was very poor, after some games it went to poor and back to very poor again. Today, after getting two 8, he has a poor.
    At the moment I won’t give him any boosters cause I want to observe if it ‘ll grow more.
    So far, I can see a logic of 7 or 8> stay the same,
    6 >drops,
    two 8s> increasing .

This thing with moral looks unrealistic .
    I football, if a player will come from the bench, out of nowhere, playing in the games as basic and have good performances, his moral would exploit
    I have notice for a long time ago that moral has little to do with performances of the players, that’s why I don’t spend my packs to have full moral in my players, only if it drops to low (and this only for injuries reason).

Gk  mystery-paliouras-d11.jpg

Gk  mystery-palouras-d12.jpg
    madflo19 likes this.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar

ENG
    A new record
    The record of winning streak was 27 so far but his season I made a new one of 30.
    From last season I had 1 victory and 29 from this season it’s 30. It could last for a few games more, too bad.
    And this new record cam with this 1* GK, Palouras ! What can I say .

GRE
    Ένα νέο ρεκόρ
    Έχοντας 1 νίκη από την προηγούμενη σεζόν και 29 νίκες έως την 16η ημέρα, έσπασα το ρεκόρ μου που ήταν 27 συνεχόμενες νίκες. Κρίμα, θα μπορούσε να πάει λίγο παραπάνω.
    Και αυτό το ρεκόρ ήρθε με αυτόν τον 1* GK, τον Παλιούρα. Απίστευτο ?

Gk  mystery-history-29-lv-24-new-record-wins.jpg
    Last edited by nikolgiorgos; 09-06-2016 at 06:01 PM.
    LeManiaque likes this.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html