Τα recommendations ειναι καθαρα θεμα ποσα τοκενς εχεις καβατζαρει.. Μην δωσεις τόσα αν ειναι τα τελευταία σου.
Αλλα σαν προταση ειναι πολυ καλη, εναν αντιστοιχο πηρεα κι εγω αλλα με ειδικοτητα κορνερ.
Τωρα αν θα σου κατσει να ειναο καλος σε απόδοση ειναι λιγο τυχη. Συνηθως βγαινει.
Αρα αν εχεις καλη καβατζα παιρνεις το ρίσκο
Επίσης αν τον παρεις τωρα και με λιγη προπονηση θα τελειωσει την χρονια στα 7,5 αστερια
Επομενη χρονια θα ξεκινησει με 6,5 με ετοιμες θεσεις και ΕΙ.
Αρα χρειαζεται γυρω στα 40 πρασινα για να ξαναγινει 7αστερος.
Για μενα τετοιες περιπτωσεις αν εχεξς αναγκη τον παικτη αξιζουν οικονομικά γιατι γλιτωνεις πολλα πράσινα.
Αν οιστευει κάποιος οτι θα βρει 18χρονο, κοντα στα 6 αστερια, με εξτρα θεση και ΕΙ, και δεν θα σπαταλησει πρασινα γιαυτα να μου τονπει γιατι δεν μου έχει συμβεί ποτε.
Εξτρα θεση + ΕΙ ειναι 100 πρασινα, τα οποια τα γλοτωνεις και τα αξιοποιεις απευθειας σε αλλους παικτες.
Επισης κατι τελευταίο κανενας δεν εχει καταφέρει να αποδειξει τι ρολο βαρανε τα ατομικα χαρακτηριστικα, και ειδικα τυπου ταχυτητα. Εμενα οι πλαγιοι μου εχουν χαμηλη ταχυτητα και σκορπιζουν αντιπάλους.
Μεχρι να αποδειχθει κατι εγω δεν τα κοιταω.
Σιγουρα θα μου αρεσε να μην ειναι τοσο ισορροπημενος αλλα δεν γινεται επειδη εξναι recommendation. Με 2 σεζον training σωστο όμως θα ανεβουν οι κατηγοριες που πρεπει.
Αυτα και σορι για το μακρυναρι