Page 3 of 20 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 21 to 30 of 196
Like Tree63Likes

Thread: Καμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?

VIP Nick Lizas's Avatar
    εμενα αυτος ο τυπος δεν με εχει αφησει σε ησυχια 1 ημερα 1 τοκεν, 2 μερα 3 τοκεν
    τον αποριπτω, 3 μερα 6 τοκεν, αλλα δεν πουλαω
    Καμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_119.jpgΚαμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_120.jpg
    σημερα τελειωσε και ιην ειδικοτητα στις κεφαλιες,τον αγορασα στην αρχη της σαιζον
    πριν 6 ημερες με 1 τοκεν ως dl τον εκανα dc.δεν τον βαζω να παιζει αλλα τον εχω τρελανει
    στην προπονηση ,αυτη πιστευω θα βγει μια καλη μεταγραφη
    Last edited by Nick Lizas; 09-26-2016 at 06:46 PM.

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    υποθέτω ότι είναι "γρήγορος" , αλλά 4* ?
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Famous Cloverfield's Avatar
    6 tokens για 4 αστέρια (δικά σου 4 για αυτόν φαντάζομαι 5) είναι πολύ καλή προσφορά.
    Φυσικά δεν ξέρω τι σχεδιασμό έχεις κάνει στην ομάδα σου αλλά εγώ θα τον έδινα.

Apprentice
    Εμένα μου βγήκε ο goehlert που είχα ποσταρει πιο πάνω! Οκτώ και εννιά βαθμολογία σε κάθε ματς με πολλές ασίστ επίσης! Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα των πολύ γρήγορων αρχίζει και βγάζει με το σταγονομετρο σε εμένα το πρωί κάνα δύο. Καλύτερο είναι να μένεις σεζόν όταν έχεις πολλά χρήματα (όχι απαραίτητα πολλά τόκεν όμως γιατί στο μέσο της σεζόν λίγοι χτυπάνε ελλείψει χρημάτων από τις μάχες των πρώτων ημερων) και να τους μαζεύεις έναν έναν προπονωντας τους παράλληλα. Για τους σκαουτ ξέρω ότι έχουν προγραμματισμό καλό και είναι και αρκετά γρήγοροι αλλά καμμια σχέση με τους προτεινομενους.

Στάλθηκε από το ZTE Blade A460 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βρήκα τον Anchico μου! Τελικά τον ειχε πάρει κάποιος που ειμαστε στο τσουλου μαζί.
    Μετά απο διαπραγματευσεις 2 ημερων (και ανεπαναληπτο πρηξιμο) μου τον εδωσε.
    Φυσικα με το αζημίωτο...

Αρχικη αγορα 1 τοκεν, τωρα εσκασα αλλα 40.
    Οκ δεν ειναι λιγα αλλα τουλαχιστον δεν θα μου μεινει κουσούρι να μην δω την εξελιξη του.
    Βουρ στην προπονηση για το 7ο
    Καμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-2016-09-28-23.07.41.jpg

Αυτες τις 2 μερες εκανα πολλες μεταγραφες τους ενος τοκεν, 18χρονους, πρωινες ωρες, max value, μηδεν στατιστικα, απο ομαδες με περιεργα ονoματα που νομιζα οτι ηταν bot, πχ forgetful FC, και χωρις oremium φανελες σηματα.
    Ολοι (4 παικτες..) βγηκαν μαπα. +40 στην παλια εκδοση επαιρναν στις προπονησεις...
    Απογοήτευση. . Πουληθηκαν ολοι αμεσα και ξεφορτωσα

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Επιβεβαίωσες οτι ήταν από bot ομάδες ? (εκεί που λέει στα νέα, από ποιά ομάδα τον πήρες, λέει πληροφορίες μη διαθέσιμες).
    Έτσι όπως τα λες, μοιάζουν με nordgen.
    Περίεργο, ποτέ δεν έπεσα έξω με αυτούς.
    Αντε να μην ήταν πρώτης κλάσσης (πάνω από 100), να ήταν 2ης (+80).
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Χμ δεν κατάλαβα που μπορω να το δω αυτο ακριβως. Αυτο μου ηρθε σαν ειδοποιηση.

Καμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-2016-09-28-23.57.57.jpg

Apprentice
    Bot είναι.

Στάλθηκε από το ZTE Blade A460 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταίες μέρες μεν της σεζόν άρα οι αγορές δεν αξίζουν, αλλά μπαίνω καθημερινά για να δω την κινητικότητα.

Τελευταίες 2-3 μέρες , τις κλασσικές πρωινές ώρες βγαίνουν nordeus παίκτες.

Σήμερα ήθελα να με τεστάρω.. και αγόρασα 2 για να δω αν έκοψε το μάτι μου και τους πέτυχα.
    Όντως ήταν nordeus το τσέκαρα από την παλιά εφαρμογή δεν έβγαζε στοιχεία για την ομάδα.

Ένας fast trainer 4άστερος σχεδόν στα 5 (πουλάω με την μία)
    Ένας ενδιάμεσος στα όρια του 6* μαζι με SA corner (αυτόν παίζει να τον κρατήσω γιατί είναι σε θέση που θέλω)

Τελικά στο τέλος βγάζει περισσότερους απότι στην αρχή μου φαίνεται

Apprentice Fcgrfr's Avatar
    Βγάζει για τις ημι-παρατημένες ομάδες κ αυτές που έμειναν κατηγορία μπας και "ξυπνήσουν" κ αγοράσουν κανένα καλό παίχτη....

Page 3 of 20 FirstFirst 1234513 ... LastLast