Σήμερα λόγω δουλειάς από νωρίς στο πόδι, έκανα τις πρωινές επισκέψεις μου στις μεταγραφές και ΠΑΝΑΪΑ ΒΟΗΘΑ γινονταν χαμός από Nordeus.
Σαν μικρό παιδάκι που άνοιγει χριτουγεννιάτικα δώρα δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω χαχα
Σήμερα λόγω δουλειάς από νωρίς στο πόδι, έκανα τις πρωινές επισκέψεις μου στις μεταγραφές και ΠΑΝΑΪΑ ΒΟΗΘΑ γινονταν χαμός από Nordeus.
Σαν μικρό παιδάκι που άνοιγει χριτουγεννιάτικα δώρα δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω χαχα
Διπλοθεσίτης, με SA καλό και nordeus; Ε λογικό να γίνει χαμός χαχα
Έδωσες πόνο πάντως, καλοφόρετοι!
Τόσους πολλούς Nordeus την ίδια μέρα πρώτη φορά βλέπω....στο δικό μου σερβερ βγάζει μαξ 4-5 κ εγω πρωινός σήμερα αλλά τπτ το ενδιαφέρον...
Και εγώ μπήκα αμέσως μετά τη συντήρηση και όλα ψηφία. Είχε νορντεους αλλά από τους περσινούς και μάλιστα β' διαλογής, όλοι κοντά στις τιμές του πίνακα της περσινής σεζόν, τίποτα της φετινής. Έχω παρατηρήσει και άλλες φορές ότι δε βγάζει στο δικό μου το σέρβερ τους καλούς στην αρχή της σεζόν αλλά τους πετάει ανάμεσα.... Μπορεί να μείνω αυτή τη σεζόν για να τους ψάρεψω... Απογοήτευση και τσάμπα το ξύπνημα.
Στάλθηκε από το ZTE Blade A460 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2η μέρα ακριβώς ίδια ώρα.
1-2 nordeus παίκτες των 4 αστεριών.
Αρα η αγορά για nordeus περιορίζεται στην πρώτη μέρα για μεγάλο ντου
Νορντεους υπάρχουν πάρα πολλοί. Όλων των ηλικιών και επιπέδων. Το θέμα είναι ότι το καλύτερο value for money είναι ο γρήγορος νορντεους του εκάστοτε επιπέδου του μάνατζερ. Τι να το κάνω αν είναι να παίρνω τετραστερους νορντεους και να χαλαω ένα σωρό πράσινα μη ξέροντας μάλιστα αν είναι και καλοί παίκτες. Εμενα είναι η πρώτη φορά στους οκτώ μήνες που παίζω το παιχνίδι που από τις έξι το πρωί της Κυριακής και μέχρι σήμερα δεν έχει βγάλει ούτε έναν νορντεους του επιπέδου που βρίσκομαι.
Σήμερα ο Άγιος Νοτντεους εδέησε... για να δούμε πως θα πάει αν θα σωθεί αυτή η σεζον....
Last edited by Fcgrfr; 10-19-2016 at 03:25 PM.
Συνεχίζει να μην βγάζει νορντεους του επιπέδου μου. Δεν το έψαξα πολύ, έδωσα ότι είχα από τόκεν και πήρα τον καλό προτεινόμενο winger με 79 τόκεν που μαζί με τον άλλο μου winger κάνουν καλό δίδυμο με γκολ και άσσιστ ο ένας στον άλλο. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι προτεινόμενο που είναι εγγυημενοι. Θα κρατήσω λοιπόν την ήδη υπάρχουσα ομάδα αυτή και την άλλη σεζόν και θα μπω ξανά στο μεταγραφικό παζάρι την παραεπομενη σεζόν, έχοντας μαζέψει έναν σεβαστό αριθμό τόκεν.