Page 5 of 20 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 41 to 50 of 196
Like Tree63Likes

Thread: Καμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Αρα η αγορά για nordeus περιορίζεται στην πρώτη μέρα για μεγάλο ντου
    ναι, το μεγάλο ντου γίνεται την 1η μέρα.
    Ανοίγω με τον ΝΙΚ την παλιά έκδοση και βλέπω 70 nordgen - αφού έκανα το σορτάρισμα στα 5* και στην ηλικία 18-21.
    Με τις άλλες 2 ομάδες δεν ειχε τίποτα
    Αρχισε κάτι να βγάζει τώρα αλλά ψιλοπράγματα, 3-4 παίκτες αλλα έχει πολύ ανταγωνισμό.

Με τον ΝΙΚ, αφού είχα κάνει ένα πρώτο χτύπημα και έβαλα και μερικούς στους αγαπημένους, σε κάποια φάση πάτησα κουμπί και έκλεισε (κατά λάθος μου).
    Ανοίγω ξανά, και είχαν εξαφανισθεί όλοι !
    Ευτυχώς που πρόλαβα και διάλεξα
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Καμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-romario-6-games.jpg

Είναι νέος, γρήγορος, του έδωσα 1-1 ικανότητα, ένα ωραίο νέο όνομα , αλλά ...

VIP Nick Lizas's Avatar
    στο δικο μου σερβερ για πρωτη φορα μου βγαζει χθεσ και σημερα καλους πενταστερους σαν και αυτους που χτυπαμε την πρωτη μερα των μεταγραφων
    αγοραζω αλλα το προβλημα ειναι πως θα πουλησω
    Καμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_174.jpgΚαμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_175.jpgΚαμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_173.jpgΚαμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_177.jpgΚαμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_179.png
    nikolgiorgos likes this.

Apprentice Fcgrfr's Avatar
    Quote Originally Posted by nikolgiorgos View Post

Είναι νέος, γρήγορος, του έδωσα 1-1 ικανότητα, ένα ωραίο νέο όνομα , αλλά ...
    χαχαχα τέλειο.....

@Nick
    είσαι τυχερός μάζεψε οτι μπορείς γτ δν ξέρεις πότε θα ξανασυμβεί αυτό...

Nick Lizas, τον Matri με την κεφαλιά, πως τον έχασες ? Έπεσαν πολλά χτυπήματα ?

VIP Nick Lizas's Avatar
    εχω μπει πρωτος 7 λεπτα πριν ττον παρω μπαινει ενας ρωσοςλεω ενταξει θα περιμενω να του την κανω στο τελευταιο δευτεροκεπτο οταν θα ειμασται οι δυο μας
    αλλα 2 λεπτα πριν μεινουμαι οι 2 μας μπαινει και ενας αρμενιος που τον ξερω οπου μπει μπορει να χτυπησει και 70 τοκεν για να κανει τον παικτη δικο του
    με το που μπαινουμαι στο νοκ αουτ γυρο χτυπιουννται ρωσος και αρμενιοσ απο το πρτο δευτερολεπτο εγω την γατα ενα τοκεν χαλασα και οπου φυγει φυγει
    τον πηρε ο αρμενιος με 57 τοκεν

VIP Nick Lizas's Avatar
    και η τρελλα στο σερβερ μου συνεχιζεται πριν απο λιγο μαλλον θα αλλαξω την ομαδα χα,χα,χα
    Καμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_181.jpgΚαμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_180.jpg

VIP Nick Lizas's Avatar
    Καμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_183.png

Pro
    Quote Originally Posted by cmasaoutis View Post
    Συνεχίζει να μην βγάζει νορντεους του επιπέδου μου. Δεν το έψαξα πολύ, έδωσα ότι είχα από τόκεν και πήρα τον καλό προτεινόμενο winger με 79 τόκεν που μαζί με τον άλλο μου winger κάνουν καλό δίδυμο με γκολ και άσσιστ ο ένας στον άλλο. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι προτεινόμενο που είναι εγγυημενοι. Θα κρατήσω λοιπόν την ήδη υπάρχουσα ομάδα αυτή και την άλλη σεζόν και θα μπω ξανά στο μεταγραφικό παζάρι την παραεπομενη σεζόν, έχοντας μαζέψει έναν σεβαστό αριθμό τόκεν.

Στάλθηκε από το ZTE Blade A460 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Σιγα μην ειναι εγγυημενοι. Εχω πουλησει στις μεταγραφες τετοια παλτα.....την σεζον που διανυουμε ειμαι ηδη στους 3 στους 3. Πολλα παλτα λεμε!!

Apprentice
    Αυτό που λες ισχύει νομίζω αλλά πρέπει Να είναι πιο σύνθετο το θέμα. Θεωρώ ότι οι αγορασμενοι με τόκεν παίκτες είτε σκαουτ είτε προτεινομενοι είναι πράγματι καλά προγραμματισμενοι αλλά δε χωράνε πολλοί σε μια ομάδα γιατί δε θα ξεχωριζει κανένας. Αν όπως λες έχεις αγοράσει και τους τρεις προτεινόμενους η μηχανή του παιχνιδιού πρέπει να προτιμήσει κάποιους για να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες. Δεν μπορεί όλοι να σκοράρουν, πασαρουν καλά και να συμμετέχουν το ίδιο γιατί δεν παρουσιάζονται σε όλους οι ίδιες ευκαιρίες. Κάποιοι θα πρέπει να προτιμηθουν για να παιχτεί το παιχνίδι. Η σκέψη μου είναι ότι κάποιοι καλοί παίκτες "καπελωνουν" κάποιους άλλους και όταν αυτοί λείπουν απρλευθερωνεται η ευκαιρία για κάποιους άλλους που παίζουν σε συναφή θέση στο ίδιο ματς σημαντική για την ανάπτυξη του παιχνιδιού πχ aml amr. Έχω παρατήρησει όμως και το φαινόμενο κάποιοι να παίζουν καλά ζευγάρι με συγκεκριμένους παίκτες αλλά όχι καλα με άλλους. Από εκεί και πέρα παίζει και η θέση ρόλο. Καλύτερα να αγοράζουμε επιτέλικους παίκτες στα άκρα που τους προτιμάει και το παιχνίδι πάρα τφ ας πούμε.

Στάλθηκε από το ZTE Blade A460 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Page 5 of 20 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast