Να ρωτήσω ρε παιδιά;, υπάρχει όριο στο ροστερ παικτών χωρίς συμβόλαιο;
Ξέρω οτι αν εισαι φουλ αγοράζεις κανονικά αλλά πρεπει να κάνεις χωρο ρπιν τον υπογράψεις.
Αν έχεις 22 παίκτες με συμβόλαιο λοιπον, αλλά εξτρα ποσους μπορεις να αγοράσεις;
Να ρωτήσω ρε παιδιά;, υπάρχει όριο στο ροστερ παικτών χωρίς συμβόλαιο;
Ξέρω οτι αν εισαι φουλ αγοράζεις κανονικά αλλά πρεπει να κάνεις χωρο ρπιν τον υπογράψεις.
Αν έχεις 22 παίκτες με συμβόλαιο λοιπον, αλλά εξτρα ποσους μπορεις να αγοράσεις;
Νομίζω δεν υπάρχει όριο. Είναι απλά εκκρεμείς περιπτώσεις για μια βδομάδα μέχρι να τους υπογράψεις. Ουσιαστικά δεν ανήκουν στο ροστερ σου γιατί ούτε παιχνίδια παίζουν ούτε προπονουνται μέχρι να υπογραψουν. Άρα λογικά μπορείς να μαζέψεις όσους θέλεις απλά αν κάποιους τελικά δεν τους υπογράψεις φεύγουν χωρίς να σου επιστραφούν τα χρήματα που έδωσες.
Στάλθηκε από το ZTE Blade A460 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εγώ πήρα αυτούς και με 1 token ο κάθε ένας και είναι nordeus
καλή περίπτωσηεγώ πήρα αυτούς και με 1 token ο κάθε ένας και είναι nordeus
συμβουλή μου όμως σε περιπτώσεις όπως στον 2ο, τον st, να ξεκινήσεις μια ικανότητα (πχ σπεσιαλίστας στα φάουλ ή 1-1), και να μπαίνουν εκεί οι πόντοι ωστέ να τον δοκιμάσεις και σε κάποια παιχνίδια πως παίζει.
οι st είναι δύσκολη περίπτωση. αν ο παίκτης σου πάει 110 ποιότητα (6*) αλλά βγει αστραχάν στα παινίδια, τότε δύσκολα να τον πουλήσεις.
ενώ με 109 ποιότητα τον πουλάς εύκολά.
τον βάζεις λοιπόν σε κάποια ματς (και σε 1-2 φιλικά ή ομοσπονδίες αν έχεις) και βλέπεις.
αν πιάνει τουλάχιστον 7, έστω και αν δεν βάλει γκολ, κάτι λέει.
αν αρχίσει με 6-7 και μηδέν γκολ ή άσιστ, είναι για δρόμο.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Τζάμπα το ξύπνημα σήμερα, το παιχνίδι έδωσε πολύ λίγους nordeus 5*, ευτυχώς δεν χρειάζομαι πολλές μεταγραφές.
Πήρα έναν αμυντικό με 1T έδωσα 2η θέση και ειδική ικανότητα. Μακάρι αύριο να βγει τπτ καλό που χρειάζομαι 1-2 ακόμα.
Η έλλειψη ήταν τέτοια στις μεταγραφές που με το καλημέρα μου ήρθε πρόταση από διαπραγματεύσεις για παίκτη μου με 5T.
2η μέρα πιο απλόχερη. Πήρα 3 αμυντικούρες Nordeus γρήγορους. Η άμυνα μου είναι υπερπλήρης και ήδη ο καθένας τους πήρε τις θέσεις και ειδικές ικανότητες που έπρεπε.
Δυστυχώς στους 2 πλάκωσαν και κάποιοι Ρώσοι και χρειάστηκε να δώσω 15T έκαστος. Τουλάχιστον ήταν στο 98% άρα τα άξιζαν
Δυστυχώς στις μπροστά θέσεις το παιχνίδι μόνο απλόχερο δεν είναι. Δεν έχω βρει τίποτα και έχω μείνει χωρίς backup για τους βασικούς μου.
Ίσως να μου δώσει σε recommendation αν και είμαι οριακά σε tokens και δεν ψήνομαι να δώσω τόσα πολλά για ένα παίκτη.
Γιαυτό πήρα ένα αξιοπρεπή γέροντα για να καλύψω καμιά τρύπα και ελπίζω αύριο να βρεθεί μια καλή ευκαιρία.
1 γρήγορο παίκτη ψάχνω για να τον κάνω ST-AMR-AML να είναι πασπαρτού.. για να δούμε
είναι "γρήγορος", nordgen.
αν είσαι τυχερός και σου κάτσει κανάς προτεινόμενος ST-AML ή ST-AMR , έχει καλή "ειδικότητα" και είναι 19 χρονών, χτύπα τον.
1 γρήγορο παίκτη ψάχνω για να τον κάνω ST-AMR-AML να είναι πασπαρτού.. για να δούμε
Αυτοί είναι και "γρήγοροι".
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Μου έκατσε ένας γρήγορος το πρωί ST, και τον έκανα ήδη ST-AML-AMR.
Ρίσκαρα λίγο γιατί δεν το δοκίμασα πρώτα να δω αν πιάνει και καλή απόδοση. (ένα φιλικό έδειξε ότι το έχει)
Επίσης τον πήρα στο 90% ποιότητα, άρα θα μου φάει και εκεί πράσινα.
Χαλάλι αν είναι καλός, γιατί αποσύρεται ο key player μου (AMR-Dennis Bergkamp-προτεινόμενος.. τα έβγαλε τα λεφτά του) αυτή την σεζόν και χρειαζόμαι καλή αλλαγή.
2η και 3η μέρα μου έδωσε πολύ υλικό. Έμεινα ευχαριστημένος και έχω ρόστερ μικρό σε ηλικία.
Last edited by Cloverfield; 11-15-2016 at 07:04 PM.
Θέλω να ρωτήσω με ποια κριτήρια σου δίνει στο σερβερ που βρίσκεσαι ενα τύπο αγοράς τον "φτωχό" εννοώ αυτόν με τους τετραστερους παίχτες ειναι καθαρα θέμα τύχης να βλέπω εγώ αυτή την αγορά ενώ άλλοι φίλοι μου να βλέπουν άλλη? το λέω αυτό γτ μου έρχονται ειδοποιήσεις για τις αγορές που κάνουν κ πρόκειται για παίχτες καλούς που εγώ δν βλέπω.....τι ειναι πάλι αυτό το κόλπο?