Αυτη την σαιζον θα μεινω κατηγορια και πηρα 1 τερματοφυλακα και χθες βρηκα ενα 4στερο στρικερ
18 χρονο αλλα φαινοταν γρηγορος και με δικαιωσε με 68 πρασινα εγινε εξαστερος
ο αλλος ο τερματοφυλακας που πηρα σημερα απο 5αστερος με 23 πρασινα εγινε 6αστερος
γρηγορος και αυτος ,τον στρικερ τον πηρα με 1 τοκεν ευκολα χθες τον τερματοφυλακα εδω ημουν
τυχερος και θα σας πω γιατι κατα τις 6,30 που μπηκα η φιλη η αγγλιδα εχε μπει πρωτη μπαινω και
εγω δευτερος πριν μμπουμε στα νοκ αουτ μπαινει και ενας κινεζος με απιστευτο μπατζετ και λεω την κατσαμε την βαρκα
λεω ασε να παω μεχρι 10 τοκεν γρηγορος τερματοφυλακας και με ειδικοτητα αξιζει η αγγλιδα παει μεχρι 5 τοκεν τα παραταει
και μενω με τον κινεζο εγω τον αφηνω να χτυπαει πρωτος, και χτυπαω στο τελευταιο δευτερολεπτολεπτο τωρα κοιταχτε τι εγινε στο 8 τοκεν
αυτος εχει κτυπησει νωρις ,εγω οπως παντα στο τελευταιο δευτερολεπτο αυτος βιαζεται και ενω εχει περασει στον επομενο γυρο ξαναχτυπαει μαζι μου
στο τελευταιο δευτερολεπτολεπτο ,κοιτα να δεις λεω απο μεσα μου αυτος νομιζει οτι εχει χτυπησει για τον επομενο γυρο και δεν θα χτυπησει περνανε τα λεπτα
φτανουμαι στο τελευταιο δευτερολεπτο κτυπαω οπως παντα και νικη δεν το πιστευα οτι τον πηρα πρεπει να σπασε το λπ τοπ το κινεζακι χα χα χα
Καμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_122.jpgΚαμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_123.jpg