Page 4 of 20 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 31 to 40 of 196
Like Tree63Likes

Thread: Καμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?

Apprentice
    Quote Originally Posted by Fcgrfr View Post
    Βγάζει για τις ημι-παρατημένες ομάδες κ αυτές που έμειναν κατηγορία μπας και "ξυπνήσουν" κ αγοράσουν κανένα καλό παίχτη....
    Παίζει αυτό που λες. Αλλά όχι μόνο. Είναι ενας καλός τρόπος να χτίσεις μια φτηνή και " γρηγορη" ομάδα εύκολα. Αυτό είναι χρήσιμο όταν μένεις σεζόν αλλά όχι μόνο. Μπορείς με μια 80αρα ομάδα (που θα είναι την επόμενη σεζον) η και πιο χαμηλά με μικρούς γρήγορους να την φουσκωσεις εύκολα έχοντας ήδη κληρώθει με πιο αδύναμους αντιπαλους να πάρεις κύπελλο. Βασικά έτσι πήρα το τριπλ κραουν.. Με το rating που έχω τώρα παίζω με τέρατα και άκρη δε βγάζω αν και τα πηγαίνω καλά.

Στάλθηκε από το ZTE Blade A460 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Famous Cloverfield's Avatar
    Σήμερα λόγω δουλειάς από νωρίς στο πόδι, έκανα τις πρωινές επισκέψεις μου στις μεταγραφές και ΠΑΝΑΪΑ ΒΟΗΘΑ γινονταν χαμός από Nordeus.

Σαν μικρό παιδάκι που άνοιγει χριτουγεννιάτικα δώρα δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω χαχα

VIP Nick Lizas's Avatar
    και εγω πρωινος αλλα ειχε συντηρηση ο νορντεους μετα τις 6 ηταν ετοιμος αλλα στο δικο μου σερβερ εγινε χαμος με το που ανοιξε το παιχνιδι
    μου την επεσαν κινεζοι,βιετναμεζοι,ισραηλ ινοι,τουρκοι,
    τελικα χτυπησα 23 παικτες και πηρα 9
    Καμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_159.jpgΚαμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_160.jpg
    ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΑ 3 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΟ ΑΦΗΣΑ
    Καμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_156.jpgΚαμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_157.jpgΚαμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_158.jpg

Διπλοθεσίτης, με SA καλό και nordeus; Ε λογικό να γίνει χαμός χαχα

Έδωσες πόνο πάντως, καλοφόρετοι!
    Nick Lizas likes this.

Apprentice Fcgrfr's Avatar
    Τόσους πολλούς Nordeus την ίδια μέρα πρώτη φορά βλέπω....στο δικό μου σερβερ βγάζει μαξ 4-5 κ εγω πρωινός σήμερα αλλά τπτ το ενδιαφέρον...

Apprentice
    Και εγώ μπήκα αμέσως μετά τη συντήρηση και όλα ψηφία. Είχε νορντεους αλλά από τους περσινούς και μάλιστα β' διαλογής, όλοι κοντά στις τιμές του πίνακα της περσινής σεζόν, τίποτα της φετινής. Έχω παρατηρήσει και άλλες φορές ότι δε βγάζει στο δικό μου το σέρβερ τους καλούς στην αρχή της σεζόν αλλά τους πετάει ανάμεσα.... Μπορεί να μείνω αυτή τη σεζόν για να τους ψάρεψω... Απογοήτευση και τσάμπα το ξύπνημα.

2η μέρα ακριβώς ίδια ώρα.
    1-2 nordeus παίκτες των 4 αστεριών.

Αρα η αγορά για nordeus περιορίζεται στην πρώτη μέρα για μεγάλο ντου

Apprentice
    Νορντεους υπάρχουν πάρα πολλοί. Όλων των ηλικιών και επιπέδων. Το θέμα είναι ότι το καλύτερο value for money είναι ο γρήγορος νορντεους του εκάστοτε επιπέδου του μάνατζερ. Τι να το κάνω αν είναι να παίρνω τετραστερους νορντεους και να χαλαω ένα σωρό πράσινα μη ξέροντας μάλιστα αν είναι και καλοί παίκτες. Εμενα είναι η πρώτη φορά στους οκτώ μήνες που παίζω το παιχνίδι που από τις έξι το πρωί της Κυριακής και μέχρι σήμερα δεν έχει βγάλει ούτε έναν νορντεους του επιπέδου που βρίσκομαι.

Apprentice Fcgrfr's Avatar
    Σήμερα ο Άγιος Νοτντεους εδέησε... για να δούμε πως θα πάει αν θα σωθεί αυτή η σεζον....
    Last edited by Fcgrfr; 10-19-2016 at 03:25 PM.

Apprentice
    Συνεχίζει να μην βγάζει νορντεους του επιπέδου μου. Δεν το έψαξα πολύ, έδωσα ότι είχα από τόκεν και πήρα τον καλό προτεινόμενο winger με 79 τόκεν που μαζί με τον άλλο μου winger κάνουν καλό δίδυμο με γκολ και άσσιστ ο ένας στον άλλο. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι προτεινόμενο που είναι εγγυημενοι. Θα κρατήσω λοιπόν την ήδη υπάρχουσα ομάδα αυτή και την άλλη σεζόν και θα μπω ξανά στο μεταγραφικό παζάρι την παραεπομενη σεζόν, έχοντας μαζέψει έναν σεβαστό αριθμό τόκεν.

Page 4 of 20 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast