Page 2 of 20 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 196
Like Tree63Likes

Thread: Καμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?

Apprentice
    Καμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-willi-goelhert-4.jpg

Συγγνώμη για το ποστ στα καπάκια, αλλά ήθελα να ρωτήσω αν η ομάδα από την οποία τον πήρα είναι του παιχνιδιού. Εμένα δεν μου κάνει για φυσικού προσώπου...

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    πάλι μου τις μπερδέψατε τις δημοσιεύσεις.
    Εδώ είπαμε να ποστάρουμε παίκτες - ευκαιρίες που πήραμε και τώρα λέμε για τους "γρήγορους" ενώ υπάρχει άλλο ποστ για αυτό το θέμα.
    Τες πα.
    - Στα επίπεδα από 16 -17 και πάνω , που οι παίκτες πιάνουν τα 100 ασχέτου ηλικίας, πάυουμε να παρακολουθούμε πια τον φάκτορα ή τις τιμές και ψαχνουμε για άλλα στοιχεία όπως αν είναι από bot ομάδα
    - Ναι Χάρη, η Smug είναι bot Ομάδα.
    Ο Gohlert δεν είναι ο πρώτης κατηγορίας γρήγορος, αλλά είναι nordgen και αρκετά γρήγορος και αυτός.

Ο αλλος 21χρονος πως ειναι δυνατον να ειναι τοσο χαμηλα στον μισθό του ;; Απο που ξεκίνησε ;
    Γίνεται.
    Θεωρητικά ένας παίκτης μπορεί να αποσυρθεί με τον μισθό που έπαιρνε όταν ξεκίνησε την καριέρα του.
    Αν ο πρώτος μανατζερ πουλήσει τον παίκτη στα 21, προτού τελειώσει η σεζόν και κάνει ανανέωση το συμβόλαιο, ο άλλος θα τον αγοράσει και θα του παίζει με τον ίδιο μισθό που είχε,
    Αν κάνει και αυτός το ίδιο και τον πουλήσει στα 23, ο παίκτης πάλι στην επόμενη ομάδα του θα παίζει με τον μισθό που είχε όταν ξεκίνησε να παίζει.
    Η ποιότητα και η αξία του όμως ανεβαίνουν (στα μικρομεσαία βέβαια επίπεδα).
    η αναλογία όμως Αξίας/μισθού είναι πια πλασματική.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Famous Cloverfield's Avatar
    Από την αρχή της σεζόν ψάχνω ένα καλό κομμάτι. Πρώτη φορά εχω τόσα λεφτα και τοκενς στην άκρη και δεν εχει βγει τίποτα το ιδιαιτερο. Μεχρι και οι προτεινόμενοι του scout μετρια πραγματα, μη εξελιξιμοι.

Που κρύφτηκαν ολοι;;

Σήκω στις 6.30 να βρεις κανά καλό γρήγορο , χαχα
    * έχει και ησυχία εκείνη την ώρα

ξυπνάω νωρίς και μπαίνω πριν φύγω για δουλειά. από τις 7 ρίχνω τις ματιές μου. έτσι χτυπούσα κανά καλό παικτάκι της προηγούμενες σεζόν. οι καλύτερες ώρες.

αλλά αυτή την σεζόν έπεσε περονόσπορος! :d
    18-19 χρονοι ούτε για δείγμα!

Είπα να πάρω κάτι να αναπληρώσω έναν μέτριο αμυντικό που είχα
    ~+70 στην προπόνηση, μέτρια πράγματα, τον πήρα στο 99% με 2T
    Ήξερα ότι δεν θα είναι πολύ γρήγορος γιατί τον πήρα από άλλη ομάδα αλλα οκ , όπως είπα αυτή τη σεζόν δεν βγήκε τπτ ενδιαφέρον

Καλύτερη μεταγραφή ο πολυθεσίτης Anchico με +100 σε κάθε προπόνηση, του έβαλα και SA.. αχ να ήταν 18~19

Καμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-ibarra.jpg

Apprentice Fcgrfr's Avatar
    Αν συνεχίσει αυτή την τακτική η Nordeus να μην βγάζει παίχτες νέους και γρήγορους πιστεύω ότι θα χάσει ενεργούς μάνατζερ, ειναι η δεύτερη συνεχόμενη σεζον που δεν μπορώ να ανανεώσω τις πτέρυγες της ομάδας και αρχίζω να ξενερώνω...

Μόλις έκανα το χειρότερο λάθος όλων των εποχών.
    Ένας τύπος μου έκανε συνέχεια προσφορές για έναν παίκτη που ήταν ο καλύτερος ανερχόμενος μου.
    Πολύ γρήγορος trainer, 3 θέσεις, SA και καλός performer.

Κάτι-κάπως πάτησα λάθος και στην 4η συνεχόμενη προσφορά πάτησα ok και πουλήθηκε.....

Ευτχυχώς πήρα 2 tokens .. αλλά δεν νομίζω να μπορέσω να τον αντικαταστήσω σύντομα...

Όπως καταλαβαίνετε, απογοητεύηκα

5* ήταν ?
    Στις διαπραγματεύσεις ?
    Πως σου έκανε προτάσεις ?
    Εγώ για να τελειώνω με αυτά, κάνω λίγο προπόνηση, τους κάνω 6* και τελειώνει εκεί.

Ακριβώς για αυτό τον λόγο Γιώργο έκανα βιαστικά τα reject στις προτάσεις.. τον έκανα training εκείνη την ώρα για να φτάσει το 6* να σταματήσει αυτή η ιστορία και με τις προτάσεις με μπλόκαρε (όχι επίτηδες απλά είδε ότι ήμουν online και μου ανέβαζε την προσφορά του, τίμιος)
    Και δυστυχώς έκανα την μαλακία μου

Ο παίκτης ήταν ο anchico της πρώτης σελίδας, του είχα βάλει ήδη SA και είχε πιάσει 99% στα πολύ γρήγορα. (τον είχα πάρει στο 89%)
    Αν και 21 έπιανε μέσο όρο +110 στο παλιό σύστημα προπόνησης.

Η βλακεία μου με έβγαλε εκτός προγράμματος γιατί ήταν βασικός και πολυθεσίτης και ψάχνομαι τώρα, και όπως είπα αυτή η σεζόν σε διαθεσιμότητα παικτών είναι κακή.

Οι 22χρονοι των scout είναι "γρήγοροι" ή είναι λαχείο;
    Last edited by Cloverfield; 09-26-2016 at 03:46 PM.

Page 2 of 20 FirstFirst 123412 ... LastLast