Page 2 of 20 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 196
Like Tree63Likes

Thread: Καμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Nick Lizas's Avatar
    πριν απο λιγο μπηκα στις διαπραγματευσεις μου βγαζει αυτους τους παικταραδες αλλα δεν με αφηνει να κανω προσφοραΚαμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_9.jpg
    πως το εξηγειται?

VIP Nick Lizas's Avatar
    Καμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_127.jpgΚαμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_128.jpgΚαμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_130.jpgΚαμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_131.jpg
    με εχουν ζαλισει απο το πρωι δεν πουλαω κανενα εσεις τι θα κανατε?

VIP Nick Lizas's Avatar
    Να τον παρω τι λετε ?Ακουω γνωμες
    Καμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_167.jpgΚαμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_168.pngΚαμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_169.png

Dreamer
    Δεν θα δειξω παικτη που αγορασα στην τρεχουσα σεζον,αλλα εναν παικτη που πηρα την προηγουμενη σεζον.Και το κανω επειδη θεωρω οτι τετοιες περιπτωσεις-συμφωνα με οτι εχω αντιμετωπισει μεχρι τωρα-αποτελουν ενα 25-30%.Τον πηρα την προηγουμενη σεζον στο 97% και εφτασε την ιδια σεζον στο 120%.Την τρεχουσα ξεκινησε απο το 100% και ειναι στο 109% και αυτα χωρις ατομικη προπονηση.Οτι πηρε απο παιχνιδια και ομαδικες καθημερινες προπονησεις.Τον χρησιμοποιω αμιγως ως AML σε 4-5-1v και πολυ λιγοτερο με μια αναλογια 80/20 ως ST.
    Μακαρι να πεφταμε διαρκως πανω τους αλλα...
    Καμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_1.jpgΚαμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_2.jpgΚαμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_3.jpg
    Last edited by Jorge Volos; 03-15-2017 at 08:49 PM.
    Nick Lizas and nichio like this.

Dreamer
    Καλημέρες Φόρουμ.Για πείτε λίγο,τι γίνεται στους servers σας από μεταγραφικης πλευράς? Γιατί εγώ βλέπω συνέχεια nordgen 4*,έχει πλημμυρίσει ο τόπος.

Apprentice
    Quote Originally Posted by Jorge Volos View Post
    Καλημέρες Φόρουμ.Για πείτε λίγο,τι γίνεται στους servers σας από μεταγραφικης πλευράς? Γιατί εγώ βλέπω συνέχεια nordgen 4*,έχει πλημμυρίσει ο τόπος.
    Μια απο τα ιδια και εγω

Dreamer
    Έκανα πολύ πρωινή είσοδο σήμερα και είδα ότι πέσανε κι ακόμα τρέχουν πολλοί nordgen 18αρηδες και γρήγοροι σύμφωνα με τον πίνακα που έχει δημοσιεύσει ο @nikolgiorgos για κάθε level.
    Συνέβη όμως το εξης:5.10 πρωί υπήρχαν 4-5 κομμάτια με προθεσμία περίπου 2,5 ώρες.6.00 είχαν εξαφανιστεί από τη λίστα και 7 παρά εμφανίστηκαν ξανά.Τι Περιέργειες είναι αυτές,δε μπορώ να καταλάβω...

VIP Nick Lizas's Avatar
    παιδια εχω αυτον που ηρθε απο τις ακαδημιες να δωσω 14 τοκεν να τον παρω η να τον διωξω

Καμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-screenshot_332.jpg

Pro axd23's Avatar
    Quote Originally Posted by Nick Lizas View Post
    παιδια εχω αυτον που ηρθε απο τις ακαδημιες να δωσω 14 τοκεν να τον παρω η να τον διωξω

Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_332.jpg 
Views:	18 
Size:	40.8 KB 
ID:	80949
    Με 10 μέρες για να τελειώσει η σεζόν αξίζει τον κόπο; Για μένα όχι...

Εκτός κι αν έχεις πολλά πράσινα και τον κάνεις τούμπανο.
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.

Apprentice
    Καμιά καλή μεταγραφή κάνατε ?-willi-goelhert-4.jpg

Συγγνώμη για το ποστ στα καπάκια, αλλά ήθελα να ρωτήσω αν η ομάδα από την οποία τον πήρα είναι του παιχνιδιού. Εμένα δεν μου κάνει για φυσικού προσώπου...

Page 2 of 20 FirstFirst 123412 ... LastLast