5Likes
-
Apprentice
Παιδες, η ποιοτητα και τα αστερια ειναι το ιδιο πραγμα.
Απλα υπαρχουν τα αστερια για να φαινεται καλυτερα η διαφορα στο ματι και για να κανονιζονται αλλα πραγματα, οπως το χασιμο ενος αστεριου στο επομενο επιπεδο, μεταγραφες, (τωρα) οι ομοσπονδιες κτλ κτλ...
Δεν ειναι οτι αμα εχεις ποιοτητα 99,9 και πας στο 100, παιρνεις ενα αστερι και γινεσαι πολυ καλυτερος.
Οχι, εγινες 0,1 καλυτερος.
Οσον αφορα τις εμπειριες με καλυτερους αντιπαλους, το πως θα παει το ματς εξαρταται απο πολλους παραγοντες.
Συστηματα, οδηγιες και διανομη των skill points. Π.χ. ενας επιθετικος μπορει να εχει ποιοτητα 100%, αλλα να εχει 200% σουτ, τελειωμα, ταχυτητα και ντριμπλα και ετσι να αξιζει οσο ενας 140%.
Με λιγα λογια μη κοιτατε συνολικη ποιοτητα ομαδας. Ουτε συνολικη ποιοτητα του καθε παιχτη.
Κοιτατε το % των attributes (γνωρισματων/ικανοτητων) του καθε παιχτη.
Και κατι ασχετο με την ποιοτητα, αλλα σχετικο με το επιπεδο του club...
Εχω παρατηρησει εδω και αρκετους μηνες οτι σε ενα ματς μεταξυ 2 παιχτων διαφορετικου επιπεδου το συστημα ευνοει (δεν ξερω κατα ποσο) αυτον που ειναι κατωτερο επιπεδο, για να ειναι πιο δικαια τα ματς του κυπελλου. Αναγκαστικα συμβαινει και στο CL, αν υπαρχουν διαφορες κι εκει, αφου ο αλγοριθμος ισχυει παντου.
Παραδειγμα του επιθετικου μου:

Παραδειγμα ενος αγωνα με πολυ καλυτερο αντιπαλο (σε αστερια μονο, γιατι οι παιχτες μου ηταν καλυτερα προπονημενοι).