Results 1 to 10 of 19
Like Tree5Likes

Thread: Αστέρια εναντίον Ποιότητας

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Εννοω οτι π.χ. σε εναν επιθετικο πρεπει να προπονησεις τις ικανοτητες που μετρανε μονο (σουτ, τελειωμα, ταχυτητα, ντριμπλα) και οχι τις αλλες.
    ναι αλλά πως εξηγείς όταν παίρνουμε έναν nordgen ή "κυνηγό" ή προτεινόμενο (οι οποίοι έχουν όλοι περίπου μοιρασμένα χαρακτηριστικά), αρκετοί από αυτούς να "πετάνε" απο τις πρώτες εμφανίσεις ?
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Apprentice Alexinho's Avatar
    Quote Originally Posted by nikolgiorgos View Post
    ναι αλλά πως εξηγείς όταν παίρνουμε έναν nordgen ή "κυνηγό" ή προτεινόμενο (οι οποίοι έχουν όλοι περίπου μοιρασμένα χαρακτηριστικά), αρκετοί από αυτούς να "πετάνε" απο τις πρώτες εμφανίσεις ?
    Κατσε... ο nordgen ειναι ο fast trainee, σωστα;; Αυτος που που παιρνει γρηγορα skill points;;
    Ο κυνηγος τι ειναι;; Ο scout;;

Anyway, προτεινομενο ή scout δεν εχω παρει ποτε.
    Αλλα και παλι, οταν παιρνετε εναν τετοιο, ειναι ο καλυτερος της ομαδας ή εχετε αλλους με λιγοτερα αστερια, αλλα καλυτερες ικανοτητες;;
    Αν δεν δω συγκεκριμενα παραδειγματα με αριθμους, δεν μπορω να απαντησω.
    Και ξαναλεω, στις μικρες διαφορες ικανοτητων δεν μπορεις να ελεγξεις αν ισχυει ή οχι.

Παντως, μια ακομα ενδειξη (ειτε το πιστευετε, ειτε οχι) απο χθες...
    Ο συμπαιχτης μου στην ομοσπονδια, που μου ζητησε αποκλειστικα το προγραμμα προπονησης, μου ειπε οτι αρχιζει να βλεπει τη διαφορα στα αποτελεσματα.