8Likes
-
Μετά από πολύ ψάξιμο.....
Δεν παίζει τπτ και σε κανεναν browser (Νικο ουτε ο memu emulator σήκωσε το παιχνίδι)..
Κατάληξη ο συνδιασμός Windows και Top11 είναι βραδυφλεγείς μπόμπα και σε λίγο καιρο βλέπω να σκάει σε πολύ κόσμο και στα μουτρα της Nordeus αν δεν κάνει κατι να αλλαξει τα πράγματα.
Ήδη έχει συμβει και σε 2 συμπαίκτες μου στην ομοσπονδία μας οι οποιοι εμειναν ο ενας 3 μερες και ο αλλος 4 μέρες εξω από το παιχνίδι ότι και να έκαναν. Μετά έφτιαξε από μόνο του!!
Λύση στο πρόβλημα
Για όσους παίζετε σε windows περιβάλον.. καλά κρασιά... (αργά η γρήγορα θα το περάσετε και εσεις.. αν έχετε ενα pentium με μαξ 4GB μνημης που έχει το 90%)
Ο μόνος τρόπος αν δε παίζετε απο κινητο ειναι να στήσετε καποια έκδοση LINUX!! (ακόμα και σε live cd παίζει μια χαρά)
Δοκιμάστικαν τα Mint 18 (Sarah) και Ubuntu 16.04 και τελικά επελεξα το ubuntu.. (μιας και το κατέχω καλυτερα)
Θα το ξαναπώ άλλη μια φορά.. Το παιχνίδι σαν ιδέα ειναι πολύ καλή, η υλοποίηση του όμως και ο τρόπος που το πασάρουν θα τους φέρει τη πτώση και τη καταστροφή να μου το θυμηθείτε!!
Αυτά και συγνώμη αν με τη γκρίνια μου ενόχλησα κάποιους (μακάρι να μη σας τύχει γιατι μετα απο 30 φορες τουλάχιστον που θα δοκιμάσετε να φορτώσετε το παιχνίδι το λιγότερο που θα γίνει ειναι να σας σπάσουν τα νευρα... Πόσο δε αν χάσετε μια πρωτιά στο πρωτάθλημα ή και το τελικό του CHL γιατι δεν μπορεσατε να ειστε μέσα και έστω να το πολεμησετε ρε φίλε....)