Results 1 to 10 of 33
Like Tree5Likes

Thread: Τροφη για σκεψη Νο2.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro
    "Σαν να βαζεις να παιξουν σκακι 2 υπολογιστες στο ιδιο επιπεδο. Αρα 50-50 για το ποιος θα κερδισει (εξαιρωντας την ισοπαλια)." Μα.......με 5-0???????? Σοβαρα τωρα??????
    Φιλε Αlexinho ξαναριξε μια ματια στα στατιστικα, και μετα πες μου οτι δεν τον αντιμετωπισα με σωστο συστημα!! Μα δεν βλεπεις οτι τα μισα απ τα σουτ του γινανε γκολ?? Δεν ειδες το 4,9 του GK μου?? Το συστημα εφταιγε για αυτο δηλαδη?? Θα τρελαθουμε τωρα????
    Oταν τον επαιξα στην εδρα μου, γιατι δεν εβαλα 5 γκολ εγω δηλαδη??? Γιατι πηρε 9αρι ο 2αστερος DR του ενω θα επρεπε να φαει 6αρα??? Επειδη δεν ημουν καλος manager εγω?? Ελα τωρα......

"Βαζετε τυχαια συστηματα και οδηγιες και ελπιζετε απλα η τυχη να ειναι με το μερος σας."

Καλο. Μα δεν ποσταρα επειδη εχασα. Ποσταρα επειδη μου φανηκε εξωφρενικο το 5-0. Τωρα εσενα αν δε σου φαινεται....ειναι επειδη εισαι καλυτερος manager.

Tην δεχομαι την κριτικη σου παρ ολα αυτα. Μπορει να διαφωνω καθετα αλλα τη δεχομαι. Eιναι η αποψη σου. Σε παρακαλω ομως διαβασε και ολα τα παραπανω που εχουν ειπωθει.
    Και να ξερεις, δεν ποσταρω ολες μου τις ηττες εδω περα. Ματσακι παιζεις, και η ηττα ειναι μεσα. Μονο τα παραλογα ποσταρω. Αμ ελα μου που ειναι πολλα!! Παρα πολλα!!

EDIT.. Αρχισε και το προοο.....
    Πρωτος πρωτος αγωνας. Μετα βιας κερδισαμε τον (μετα βιας) 3αστερο με γκολ στο 84!!.. Το οτι ο δυαστερος !!!!!!!!!!!! GK του ακομα σωζει γκολ, δεν ειναι θεμα της απαραδεκτης μηχανης του παιχνιδιου αλλα αποτελεσμα σιγουρα κακου μανατζαρισματος απ την πλευρα μου!!Το συστημα μου ηταν ακαταλληλο σιγουρα!!!. Για να μη μιλησω καθολου για τα ποσοστα.

Κι αυτουνου εδω τα μισα του σουτ γινανε γκολ και τα λοιπα και τα λοιπα...bla bla bla..δεν χρειαζεται να τα ξαναγραψω.
    Αυτα.
    Οι φαντασιωσεις μου και οι δικαιολογιες μου σταματουν εδω.

Ε....οταν γινω κι εγω καλος μανατζερ σαν εσενα φιλε Αλεξ, θα τους κερδιζω πιο ευκολα τους 2αστερους και οχι με το στανιο και σπασμενο στομαχι!!!!!
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Screenshot_010.jpg   Screenshot_18.jpg  
    Last edited by Nikose; 11-15-2016 at 12:02 PM.