[ATTACH=τωρα ειναι 27χρονων καταριπτει τον μυθο οτι μετα τα 22 πουλας στην προπονηση καλυτερος και απο 18αχρονο
εχει παρει την ομαδα πανω του την εχει φθασει στο τελικο κυπελου,στο πρωταθλημα ειναι πρωτος απο τους κορυφαιους
παικτες μου φαινεται θα μεινει μεχρι να παρει συνταξη πως να διωξεις ενα τετοιον παικτη κανει απιστευτα
πραγματα ενας εναντιον ενος απο πλαγια με τον αντιπαλο γατζωμενο πανω του και σκοραρει δεν το εχω δει ουτε στο μεγαλο
λεβελ με την αλλη ομαδα,και το κορυφαιο δεν εχει τραυματιστει ποτε αλλη μια μεγαλη εμφανιση σημερα για το πρωταθλημα]79637[/ATTACH]
Last edited by Nick Lizas; 03-25-2017 at 11:51 AM.
Ρε φίλε δυστυχώς δεν κρατάω screenshots να σου δείξω και τον δικό μου assistant.
Dimitri Payet, 24 χρονών, AML-AMC-AMR.
Την προηγούμενη σεζόν (ως 10άρι κυρίως), 32 ασσίστ σε όλες τις διοργανώσεις !!! +21 γκόλ +11 mvp !!! My all time best player
Εγω εχω πολλους αριστους παικταραδες μπροστα. Δεν μπορω να πω το ιδιο ομως και για την αμυνα η το τερμα. Ετσι λοιπον σταματησα να παιζω αμυντικα η αμυντικα με αντεπιθεσεις, και παιζω φουλ επιθεση. Ευτηχως το επιασα το κολπο νωρις και σταματησαν οι πικρες (υπο ΚΣ μιλαμε παντα. Τρολλιες ουχι λιγες) Τωρα δεν με νοιαζει καθολου η αμυνα αφου βαζω τα 4απλασια συνηθως απο αυτα που τρωω, καθως η επιθεση βγαζει φωτιες. Και ασε το τερμα να κανει τον τροχονομο.
Λιγα απ αυτα θα γινονταν ομως διχως αυτον εδω τον παιχταρα. (προτεινομενος απο τον βοηθο παρακαλω!!! Πρωτη φορα που δεν προτεινε aml-st η amc-st. Τον πηρα χωρις δευτερη σκεψη και ευτυχως ειναι απο τους πολυ λιγους προτεινομενους που μου βγηκαν.)
Last edited by Nikose; 03-28-2017 at 09:25 PM.
ο πρώτος παίκτης που πόσταρες τι απέγινε τελικά ?
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Σε εμενα αναφερεσαι George??
[/color][/size][/b][/quote/attach][/quote]
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΑΚΗΣ
αυτος ο παικτης δεν υπαρχει αρχισε η καινουργια σαιζον και οργιαζει παλι 29 χρονων παρακαλω να δουμε που θα φθασει
ουτε στην αλλη μου ομαδα στο 41 επιπεδο ειχα τετοιο παικτη ,και στο δυσκολο αγωνα κυπελλου αυτος βασικα μας εδωσε την προκριση
παιζοντας απεναντι σε πολυ δυνατους αμυντικους δεν μπορεσαν να τον σταματησουνAttachment 81917Attachment 81918Attachment 81919Attachment 81920Attachment 81921Attachment 81922Attachment 81923Attachment 81924Attachment 81925