Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 110
Like Tree126Likes

Thread: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕΖΟΝ 90

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie Mixalis Xerts's Avatar
    Καλημέρα πρώτα απ όλα θέλω να πο καλή επιτυχία σε αυτήν την season με πολλά τρόπαια σας εύχομαι

- Ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει ?
    Η ομάδα μου είναι η P.A.O.K FC και παίζω στο επίπεδο 29

- Πως τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν ?
    Πολύ καλά στο κύπελλο όχι και τόσο αφού αποκλειστικά στους 16 και στο cham

- Ποιά είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν ?
    να πάρω επιτέλους το champions league διότι το καρτερώ πολύ

- Τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε ?
    να ανεβάσω 6+ τους παίχτες μου αυτήν την σεζόν

- Σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε ?
    58
    - Συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των Ομοσπονδιών ?
    Φυσικά και μάλιστα πολύ ενεργά

- Πως τα πάτε (επιτυχίες - εμπειρία) έως τώρα ?
    παίζω 4+ επί 1.5 χρόνο δεν είμουν και πολύ ενεργός με αποτέλεσμα να χάνω σε αρκετές σεζόν το παιχνίδι πάντως είναι πολύ αληθινό μπαίνεις στο πνεύμα του μάνατζερ και αυτό είναι ωραίο μου αρέσει πολύ το top eleven αν και θα πρέπει να διορθώσουν κάποια πραγματάκια

-Καλή επιτυχία σε όλους
    nikolgiorgos likes this.
    <<<<<<P.A.O.K. FC 2013-2017>>>>>>
    [I]TARGET: MAKING 6+ OF PLAYERS [/I] [U]My association Top11 Friends

Apprentice dragonomicon's Avatar
    - Ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει?
    The Greeks επίπεδο 33.

- Πως τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν?
    Πρωτάθλημα για άλλη μια σεζόν με τρελλή διαφορά χρησιμοποιώντας το 3-3-2-2, στο κύπελλο πήγαμε τελικό αλλά μας έπεσε βουνό με 22% διαφορά και χάσαμε, και στο champions league προημιτελικό.

- Ποιά είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν?
    Πρωτάθλημα κλασσικά, και αν μπορέσω το treble. Πράγμα δύσκολο γιατί ξεκίνησα σχεδόν με 11 κυνηγούς στην ομάδα γιατί τους ξεκώλιασα στις προπονήσεις την περασμένη σεζόν.

- Τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε?
    2 προσθήκες αμυντικές και είμαι ντούκι.

- Σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε?
    Επίπεδο 68.

- Συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των Ομοσπονδιών?
    Η ιστορία έγραψε Πλατινένια και τα 100 τοκεν στο τσεπάκι. Ομως λόγω του ότι υπήρξε διαφωνία μεταξύ εμου και του αρχηγού πήρα τα πρωτοπαλίκαρά μου και εφτιαξα καινούργια ομοσπονδία. Σημασία για μας έχει να παίζουμε σωστά και όμορφα. Οπως πήγαμε Πλατίνα την HELLAS έτσι θα πάμε πλατίνα και αυτή.
    nikolgiorgos likes this.

Rookie
    - Ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει ?
    Η ομάδα μου είναι η DimitrisFC και παίζω στο επίπεδο 5.

- Πως τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν ?
    Πηρα το πρωτάθλημα ,φιναλιστ στο ch.league , και αποκλειστηκα στο κύπελλο στα προημιτελικά .

- Ποιά είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν ?

Βλέποντας την κλήρωση του πρω,που είναι πολύ δύσκολη , πρώτος στόχος το 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα .Για ch. l και κύπελλο εννοειται ότι στόχος η κατάκτησή τους , αλλά όπου φθάσω.

- Τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε ?
    Να συμπληρώσω το υπάρχον ρόστερ , και να φθάσω την ποιότητα της ομάδας στο +100%...

- Σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε ?
    45

- Συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των Ομοσπονδιών ?
    Ναι και μάλιστα ενεργά .Είμαστε Χρυσή 2 και ρεαλιστικός στόχος να διατηρηθούμε .Η άνοδος στην Χρυσή 1 θα είναι θέμα συγκυριών

- Πως τα πάτε (επιτυχίες - εμπειρία) έως τώρα ?
    Κατέκτησα τα πρωταθλήματα στις πρωτες μου 4 σεζόν (4/4) , ένα treble, μία φορά φιναλίστ σε τελικό ch.l, και δύο φορές ημιτελικά ch.l και κύπελλο .Ικανοποιημένος σαφώς είμαι , και σιγά σιγά προσπαθώ να ανακάλύψω τα "μυστικά" του παιχνιδιού .Με χαλάνε αφάντατα οι "bad days" ,όπως και πολλούς υποθέτω...ιδίως την τελευταία εβδομάδα που κρίνονται όλα...
    nikolgiorgos likes this.

Famous Cloverfield's Avatar
    Τρελό στραβό αποτέλεσμα σήμερα στο πρώτο ματς του πρω
    4-1 με κάτω τα χέρια, και ημουν 18% καλυτερος
    2 κορνερ 1 απευθειας φαουλ, κι εχω και κεφαλιες και τειχος ΕΙ.
    Η εικόνα απο το 20'
    ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕΖΟΝ 90-screenshot_2017-03-07-17-48-30-124.jpg

Λίγο με το bug στις ομοσπονδίες, λίγο με στραβά ξεκινήσαμε στραβά αρμενίζουμε, λίγο που κουράστηκα να παίζω συνέχεια με ίδιους αντιπάλους, λίγο η έλλειψη πράσινων... αποφάσισα μετά από πάρα πολλές σεζόν να μείνω λέβελ και να προσπαθήσω για τσουλου+κυπελλο.
    dsio and madflo19 like this.
    ♣----------------------------------------------------------------------------♣
    [First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
    -->Team Showcase<--
    [Second team] Angry Sheep FC

Dreamer
    καλησπερα και καλη σεζον απαντεσ!!!

- ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει ?
    η ομαδα μου ειναi η conquistadors και αγωνιζομαι στο επιπεδο 7

- πως τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν ?
    πηρα πρωταθλημα,ημιτελικα κυπελλου και προημιτελικα champions league

- ποιά είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν ?
    το treble καθοτι το πλησιασα 3 φορεσ στισ προηγουμενεσ σεζον αλλα το εχασα(ειχα κατακτησει πρωταθλημα,cl,kai 3 φορεσ φιναλιστ κυπελλο).

- τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε ?
    μικρεσ προσθηκεσ εξελιξιμων στο ροστερ κυριωσ στο χωρο τησ αμυνασ καθοτι φετοσ ξεκινησα με 92%

- σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε ?
    60

- συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των ομοσπονδιών ?
    ναι,ειμαστε χρυση 1 και στοχο εχουμε να φτασουμε βημα-βημα,σεζον-σεζον στην πλατινενια

πως τα πάτε (επιτυχίες - εμπειρία) έως τώρα ?
    εχω κατακτησει ολα τα προηγουμενα πρωταθληματα(6/6),4 champions league,κι οπωσ προανεφερα 3 φορεσ φιναλιστ κυπελλο.ειμαι ικανοποιημενοσ,θεωρω οτι παω πολυ καλα και πρεπει να πω οτι βοηθηθηκα πολυ απο το φορουμ σε αυτο το κομματι.πρεπει να προσθεσουμε φυσικα οτι μετα το τελευταιο update,η nordeus εχει κανει το παιχνιδι ταραμανελα.
    nikolgiorgos likes this.

Pro axd23's Avatar
    Αν έχανα κι αυτό το ματς θα απεγκαταστούσα το παιχνίδι...

Δείτε την διακύμανση του σκορ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕΖΟΝ 90-screenshot_20170308-143200.jpg

Και τα στατιστικά για να δείτε τι πήγα να πάθω πάλι...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕΖΟΝ 90-screenshot_20170308-143212.jpg
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.

Famous Cloverfield's Avatar
    Το έγραψα στο αγγλικό, δεν μ αρεσει οπως ξεκινησε η σεζόν, βλεπω τα τρελα των ομοσπονδιών για την ωρα
    Ioannis Boulakas likes this.
    [First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
    -->Team Showcase<--
    [Second team] Angry Sheep FC

Pro axd23's Avatar
    Quote Originally Posted by Cloverfield View Post
    Το έγραψα στο αγγλικό, δεν μ αρεσει οπως ξεκινησε η σεζόν, βλεπω τα τρελα των ομοσπονδιών για την ωρα
    Λες να συμβαίνει κάτι που δεν το έχουμε αντιληφθεί στο μέγιστο προς το παρόν;

Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά έχει εδώ και 3 ματς που ότι πάει προς τα μέσα γράφει. Μάλλον πρέπει να βρω πάλι τερματοφύλακα μου φαίνεται χαχα.
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.

Dreamer
    Quote Originally Posted by axd23 View Post
    Λες να συμβαίνει κάτι που δεν το έχουμε αντιληφθεί στο μέγιστο προς το παρόν;

Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά έχει εδώ και 3 ματς που ότι πάει προς τα μέσα γράφει
    . Μάλλον πρέπει να βρω πάλι τερματοφύλακα μου φαίνεται χαχα.
    Αυτό ακριβώς φίλε μου.
    ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕΖΟΝ 90-screenshot_9.jpg

Dreamer
    - Ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει ? Ioannis FC, 36(το πραγματικό είναι 48)
    - Πως τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν ? Πρωτάθλημα, chl αήττητος παρόλο που έπαιζα με +1 αντιπάλους. Στο κύπελλο αποκλείστηκα στο γκολ
    - Ποιά είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν ? στο χαλαρό μάλλον ήρθε η ώρα για tanking
    - Τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε ? ανανέωση με γρήγορους, σε όποιες θέσεις βρω
    - Σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε ? 91
    - Συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των Ομοσπονδιών ? ναι .Παρόλο που το πήγανε χαλαρά μείναμε στην Πλατινένια κ όχι μόνο αυτό, ανεβήκαμε κ 10οι
    - Πως τα πάτε (επιτυχίες - εμπειρία) έως τώρα ? Μετά από άπειρες κούπες, τώρα πιο πολύ πειραματίζομαι με συστήματα και εντολές
    ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕΖΟΝ 90-screenshot_5.jpgΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕΖΟΝ 90-screenshot_7.jpg

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast