Καθώς στις 18 Απρίλη τελειώνει η παλιά έκδοση, είναι τελευταία ευκαιρία να κρατήσουμε και να ποστάρουμε την ιστορία της ομάδας μας καθώς αυτό δεν θα είναι πιά διαθέσιμο.
3 ενεργές λοιπόν ομάδες που έχω.
Ο ΝΙΚ, η κύρια και πιο παλιά.
Ο ΝΙΚ κέρδισε 10 τρεμπλ, είχε εκπληκτικό ποσοστό επιτυχίας στους τελικούς (36/37 κερδισμένοι) , με πρώτο σκόρερ τον Ρονάλντο (το φαινόμενο, όχι τον Κριστιάνο) με 721 γκολ.
Είναι ακόμα στην ομάδα, 32 χρονών αλλά δύσκολα να προσφέρει άλλα καθώς δεν είμαι ενεργός στις διοργανώσεις όπως και προηγούμενες σεζόν).
Ο ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ, η 2η μου πιο παλά ομάδα, δημιουργήθηκε για να παίξουμε μαζί στο ίδιο επίπεδο και σέρβερ μαζί με άλλους 13 φίλους
https://forum.topeleven.com/team-sho...t11-group.html
Κέρδισε 3 τρεμπλ.
Καλύτερος σκόρερ ο Μαραντόνα με 497 γκολ.
Ακόμα παίζει στην ομάδα 30 χρονών αλλά ήταν πολλές οι σεζόν που δεν ήμουν ενεργός οπότε δεν είχε και πολλές ευκαιρίες.
Τα περισσότερα γκολ σε έναν αγώνα πέτυχε ο Borja. Θυμάμαι μάλιστα ότι τότε δεν κέρδισε τον τίτλο Παίκτης του αγώνα.
Αυτή είναι η 3η μου ενεργή ομάδα, η Man Utd.
Έμενε και αυτή αρκετές σεζόν στο ίδιο επίπεδο λόγω έλειψης χρόνου.
Την ξεκίνησα για δοκιμές και για συμμετοχή στις ομοσπονδίες.
Μάλιστα συμμετείχε σε ένα εξαιρετικό γκρουπ όπου είχαμε φτάσει στο παγκόσμιο τοπ25 και γενικά ήταν στο τοπ 100 (την περίοδο πριν ξεκινήσει αυτή η χαζομάρα με τους δανεικούς).
Δεν είχε κάποιον φοβερό σκόρερ αλλά ο Ryan Giggs πέτυχε φοβερό ρεκόρ με 11 γκολ σε έναν αγώνα.
P.S.
- Επειδή τελειώνει η παλιά έκδοση, δεν θα μπορώ να παίζω πλέον τις άλλες δύο μου ομάδες. Είμαι στο pc κυρίως οπότε η νέα έκδοση μετά βίας αντέχει να παίζει την μία. Έτσι οι άλλες δύο μπαίνουν στο ψυγείο οριστικά.
Εκτός αν γίνουν κοσμογονικές αλλαγές, πράγμα που δεν το βλέπω πριν γεράσω.
- Μοιραστείτε και την δικιά σας ιστορία, χρησιμοποιώντας όσο μπορείτε ακόμα την παλιά έκδοση .
Εδώ Play Top Eleven - Free Online Football Manager Game