αμα φθασεις επιπεδο 43 θα ξυπνας στις 6, χα,χα,χα:):)
Printable View
ε καλά, κάθε πρώτη Κυριακή της σεζόν, στάνταρ.
Με βλέπει η γυναίκα μου να σηκώνομαι, μου λέει "τι σηκώνεσαι Κυριακάτικα από τις έξη ?"
Ε να χόρτασα ύπνο, το βιολογικό μου ρολόι με ξύπνησε, είδα κακό όνειρο ...
Τι να πω, ότι τώρα βγαίνουν οι nordgen οι γρήγοροι και πάω να χτυπήσω κανέναν γιατί άντε να τους ξαναπετύχεις μετά ? :p
Τουλάχιστον με το νέο σύστημα γλυτώσαμε και από αυτόν τον βραχνά !
την πήραμε αλλά μ αφήνει εντελώς αδιάφορο. Δεν αλλάζω τα κιτρινόμαυρα
Μετα Μετά την περσινή αποτυχία καταφερα φετος με την δευτερη ομαδα να βγω τριτους να παίξω για πρωτη φορά στο nivea.
Για να δουμε αν θα ειναι το πρωτο νιβεα κυπελλο αν και ολοι οι αντίπαλοι ειναι αξιολογοι
το NIVEA είναι ίδιο επίπεδο με το τσου-λου.
Αν παίζεις +1 lv CH.L. το ίδιο θα είναι και το NIVEA.
Απλά εκεί είναι λιγότερο ανταγωνιστικές ομάδες.
Ναι προφανώς είναι +1, απο του χρονου ελπίζω να είμαι στο ίδιο επίπεδο γιατί θα ρίξω ποιότητα με αυτή την ομάδα και θα είμαι στο 100%, όχι στο 120%.
Πιο πολύ αποφάσισα να παίξω στο νιβεα για την εμπειρία. Μιας και δεν έχω παίξει με καμία ομάδα.
Καλησπέρα τα παιδιά,
- Ποια είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει ?
AO Kavalas (επίπεδο 12)
AO Kavala (επίπεδο 13)
- Πως τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν ?
AO Kavalas
Πρωτάθλημα (επίπεδο 11): 3ος
C.L. (επίπεδο 11): 3ος
Κύπελλο (επίπεδο 11): γύρος των 32
AO Kavala
Πρωτάθλημα (επίπεδο 12): 3ος
N.L. (επίπεδο 12): προημιτελικά
Κύπελλο (επίπεδο 12): γύρος των 32
- Ποια είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν ?
Ακόμα μία προσπάθεια για tremble... Τουλάχιστον να φτάσω όσο το δυνατόν ψηλότερα σε κάθε διοργάνωση.
- Τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε ?
AO Kavalas
Η ομάδα είναι μακριά από τους τίτλους, οπότε χρειαζόταν μπόλικες προθήκες (1 DL (δε βγήκε αστέρι ο μικρός από την ακαδημία), 1DMC και 1ST), οι οποίες έγιναν ήδη και εκτός από τον ST φαίνεται να έπιασαν τόπο (έχω ήδη απόσταση ασφαλείας 8 πόντων στο πρωτάθλημα και είμαι μέσα στους υπόλοιπους στόχους).
AO Kavala
Πήρα 1DL/DC ο οποίος παίζει καλά μέχρι στιγμής και έχει καθιερωθεί στην ενδεκάδα.
- Σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε ?
AO Kavalas: 80
AO Kavala: 79
- Συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των Ομοσπονδιών ?
AO Kavalas
Ναι, συμμετέχω στην ομοσπονδία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.
8 1οι, 7 2οι, 14 3οι και 15 4οι
Αργυρή κατηγορία 1 (776 ΠΝ) (ανεβήκαμε)
AO Kavala
Όχι.
- Πως τα πάτε (επιτυχίες - εμπειρία) έως τώρα ?
AO Kavalas: 5 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα και 1 C.L., 2 double
AO Kavala: 8 πρωταθλήματα, 1 κύπελλo και 0 C.L., 1 double
από έναν φίλο της ομάδας μου του ΡΙΝΟΚΕΡΟΥ
Φορ θηρίο :eek:
72 γκολ στα μισά της σεζόν
Τι τον ταίζεις ρε Βασίλη ?
Attachment 82164
Τρομακτικός.
Βλεποντας βέβαια την λιστα των σκορερ μαλλον βγαζω και το συμπερασμα οτι το πρωτάθλημα ειναι λιγο κωλοχανειο. Στα μισα της σεζον 3 παικτες εχουν βαλει 75 γκολ λολ
μια και μιλαμε για μηχανες του γκολ μπορει να ειναι μεγαλος αλλα ειναι ακομη γρηγορος με
40 βαλιτσακια θα τον κανω striker
Attachment 82175
- Ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει ?
Tiropites FC, επίπεδο 7
Επείδη εδώ και πολλές σεζόν το είχα παρατήσει το παιχνίδι και μπήκα 10 αγώνες πρωταθλήματος πριν το τέλος ήμουν 10ος και τερμάτισα 5ος με διαφορά 1 πόντο από τον 4ο. Κύπελλο έφυγα πρώτη φάση και champions league δε πήγα.
- Ποιά είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν ?
Να κάνω τριπλ κράουν.
Να αλλάξω τακτική αλλά δε ξέρω σε τι τακτίκη.
Μικρό, είμαι 21.
Ναι, με πολλούς φίλους και μερικούς ξένους κάναμε μία για πλάκα.
Είχα παλιά έναν λογαριασμό αλλά ήμουν μικρός και έβαζα ψεύτικο mail και κωδικό XD και έτσι τον έχασα. Από επιτυχίες μία φορά πρώτος στο πρωτάθλημα, 3ος champions league και πολλές φορές 4 πρωτάθλημα. Τώρα είμαι 3ος πρωτάθλημα με 2 πόντους διαφορά από τον 1ο, ημιτελικό κυπέλλου και γύρο των 16 nivea men league. Επίσης τώρα οι πρώτοι καλύτεροι του πρωταθλήματος ως προς τα γκολ, την επίδοση και τις ασίστ είναι και οι τρεις δικοί μου. Είναι ουσιαστικά δύο που έχουν 4 πρωτιές(σε ένα είναι και οι δύο, 1 δεύτερη θέση και μία τρίτη θέση.
- Ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει ? Ioannis FC 37
- Πως τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν ? Double Πρωτάθλημα αήττητος και κύπελο 3o ή 4o σερί
- Ποιά είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν ? πάμε για το treble
- Τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε ? Συμπληρώματα με νεαρούς
- Σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε ? 91
- Συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των Ομοσπονδιών ? Ναι πλατινένια
Πρωταθλημα με αντιπαλο θηριο. Νταμπλ ειχε κανει οπως και εγω επαιξα μαζι του την 10 αγωνιστικη εκτος εδρας αν με κερδιζε ετσι οπως το παει θα με τελειωνε. Πηγα πολυ αμυντικα και πηρα την ισοπαλια στην εδρα του και ειχα διπλασιες ευκαιριες.. Δυο ισοπαλιες εχω με τον 1ο και τον 3ο. Ποσο θα γουσταρω να παραμεινει ετσι η διαφορα ή να ειμαστε σε ισοβαθμια και εκει με εχει και να τον κερδισω και μετα απλα να κανω το χρεος μου. Πραγματικα ο πιο συναρπαστικος 1ος γυρος και must win ολα τα παιχνιδια γιατι και ο 3ος εχει μεινει κατηγορια και εχει ομαδα τουμπανο.
Με Angry Sheep FC πέρασα στον επόμενο γύρο nivea cup με ένα εμφατικό 8-1 (παίζοντας αμυντικά.. συνεχίσει η αμυντική τακτική να μου δίνει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στα σου με τους ίδιους παίκτες)
Μέσα ακόμα στο κύπελλο.
Δυστυχώς πρωτάθλημα έπεσα σε 2 παλουκάκια ομάδες. Τον ένα κατάφερα να τον κέρδισω 1 φορά (5-1) στην άλλη ήταν τυχερός και με κέρδισε με το ζόρι.
Ο άλλος γενικά παίρνει πολλά ματς στο τσακ, έτσι πήρε και το μεταξύ μας αν και ήμουν καλύτερος. 3η χρονιά σερί που τον αντιμετωπίζω έλεος...
Με Clover13 το πρω είναι εξασφαλισμένο κάνουμε περίπατο.
Τσουλού ελπίζω να περάσω.
Κύπελλο αποκλεισμένος από πρώτη φάση με 2 απιστευτα τρολαρίσματα με στατιστικά "41 shoots,7 on target,0 goals in 2 matches"
Ο αντίπαλος έβαλε ένα φάουλ και πέρασε....
Παίζω πιο χαλαρά γιατί είμαι κάπως ξενερωμένος.
Πολύ κακή η μηχανή που πολλές φορές δεν βγάζει νόημα.
Ομοσπονδίες τα ίδια παντελάκη μου, λες και είναι όλα στημένα (φέτος ευτυχώς υπερ μας)
Το μοναδικό καλό ότι έχω μαζέψει 1000πράσινα με κάθε ομάδα και κάθε σεζόν 2-4 κινήσεις που θα κάνω θα μπορώ να τους ανεβάζω.
Επίσης προσπαθώ να ρίξω την ποιότητα και να τελειώνω σεζόν <7 αστέρια μπας και σταματήσουν οι +1 λεβελ κληρώσεις
Αυτή ηταν η ανασκόπηση της μέχρι τώρα ανούσιας σεζόν μου :P
Πως μαζεύετε πράσινα;
Αγοράζετε ή απλά δεν τα χρησιμοποιείτε;
Θέλει καλή οργάνωση και καλή περίοδο (3-4 σεζόν) να σου δίνει το παιχνίδι 30 ακατέβατα την ημέρα. (30x28=840 πράσινα, -56~60 για τις προπονήσεις, ~780 πράσινα την χρονιά)
Κάποια χρονιά φουλάρεις την ομάδας με νέους (18-19χρ) γρήγορους, τους "φτιάχνεις", κάνεις και καμιά χρονιά tanking αν χρειαστεί ή βαρεθείς... και σιγά σιγά θα δείς ότι μαζεύεις πάρα πολλά πράσινα σε σχέση με αυτά που χαλάς γιατί μετά απλά ξοδεύεις για λίγους παίκτες-διορθωτικές κινήσεις.
Το κλειδί είναι να τα πετάς πάνω σε νέους γρήγορους για να σε βγάλουν πολλές σεζόν.
Κοινώς τα πράσινα που θα πετάξεις πάνω στο παίκτη να επενδυθούν σωστά
Εγώ ρε φίλε τα χρησιμοποιώ στους παίκτες πριν τα παιχνίδια και δεν μου μένει κανένα συνήθως.
Μόνο προς τα τέλη της προηγούμενης σεζόν που είχα μείνει μόνο με το πρωτάθλημα και είχα μαζέψει καμιά 80αρια αν θυμάμαι καλά και τα ξόδεψα στον dmc μου.
Κόκκινα έχω μαζέψει πάρα πολλά (381) γιατί δεν τραυματίζονται οι παίκτες μου.
1. Προπόνηση την κάνω πρωί για να φτάσουν τα bonus 10%
-Αν έχω αγώνα μετά το μεσημέρι, κάνω 2 προπονήσεις όλους με x2 (απώλεια 6,25% η καθεμία) και άλλη μία μικρή χωρίς x2, -2,25%. Έτσι μετά το μεσημέρι θα έχουν περάσει σίγουρα 2 3ωρα άρα η κατάσταση θα είναι 95%+
-Αν ο αγώνας είναι πριν το μεσημέρι, κάνω 1 προπόνηση όλους x2 (απώλεια 6,25%), 1 προπόνηση x2 του αναπληρωματικούς, και μία μικρή χωρίς x2, -2,25% του αναπληρβματικούς. Έτσι η βασικη θα είναι πάλι 95%+
-Αν τύχει αυτή η γκαντεμοβδομάδα χωρίς x2, ή έχω 2 ματς πριν το μεσημέρι (σπάνια συμβαίνει) προτιμώ και μένω στο 8% των bonus, δεν έχω δει να επηρεάζει τόσο πολύ αυτό το +2%
Μην χαλάς τα πράσινα για να ξεκουράζεις μετά τις καθημερινές προπονήσεις για τα bonus.
Προγραμματισμό θέλει.
Αν δεν σου βγαίνει θα πρότεινα να μείνεις στο +8% bonus, παρά να χαλάς τα καθημερινά σου πράσινα.
Επίσης ότι προπόνηση κάνω για θέση ή ποιότητα σε παίκτη γίνεται τις 2 πρώτες μέρες της σεζόν. (εκτός αν αγοράσω κανέναν τις επόμενες)
@Clover τι έγινε στο ματς του τσου-λου σήμερα ?
Ωραία tips αυτά, θα τα έχω κατά νου.
Τις προπονήσεις τις κάνω πάντα το πρωί και κάνω 4 με x2 γιατί θέλω το 10%. Αν και για μια βδομάδα είχε εξαφανιστεί το x2 και το είχα στο 8% αναγκαστικά. Και μου έχει συμβεί για τουλάχιστον 5 εβδομάδες τους τελευταίους 3 μήνες αυτό το πράγμα...
Με τα 26 πράσινα που είχαμε καθημερινά μέχρι εκείνο το αναθεματισμένο update μια χαρά θα μπορούσα να στοκάρω, τώρα με 10-13 το πολύ την ημέρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, αντικειμενικά...
Εγώ που λες με τον dmc μου που του έμαθα SA, έτσι το έκανα. Τις πρώτες μέρες της σεζόν και πήγαν όλα τα κρατημένα εκεί για να μην παίρνω καινούριο. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που έκανα κάτι τέτοιο από τότε που ξεκίνησα να παίζω.
Μόνο 2 με x2 χρείαζονται για να φτάσεις το +10% , και μία μικρούλα γιατί πλέον φτάνει στο τσακ πριν το 10%
Κάτι κάνεις λάθος εκεί με τα drills
Με clover λες;
Έχασα τελικά με το εξωφρενικό 8-2
6-0 ημίχρονο παίζοντας 4141 αμυντικά....
Δεν έβγαλα κανέναν νόημα , θύμισε bugιά ομοπσονδιών
Στο πρώτο ματς τον είχα στα σχοινιά και κέρδισα 2-1
Τώρα πως έγινε το 75% στα σουτ το δικό του τι να πω.... (λες και δεν είχα καθόλου τον έλεγχο ή έπαιζα με +5 αστέρια παίκτη έμοιαζε)
Αναμένω κράξιμο από κάποιο μέλος εδώ πέρα γιατί πάλι έλεγα ότι θα πάω για tanking και δεν το έκανα τελικά χαχαχα.
Θα ήθελα να μοιραστώ την πορεία μου ως αυτό το σημείο της σεζόν.
Το πρωτάθλημα, είναι αισθητά πιο εύκολο από τον προηγούμενο μήνα αν και πάλι υπάρχουν κάποιες δυνατές ομάδες με μάνατζερ που παρακολουθούν τα παιχνίδια και φέρνουν συνήθως και παρέα...Μια ήττα μέχρι στιγμής, εκτός έδρας εναντίον του 2ου της βαθμολογίας. Είχα φάει κόκκινη κάρτα απ'ευθείας στο 3ο λεπτό και στράβωσε όλο το παιχνίδι μετά, το σκορ ήταν 3-1.
Attachment 82240
Στο Champions League, ο όμιλος μου ήταν πάρα πολύ δύσκολος. Όλες οι ομάδες ενεργές και με μάνατζερ που παρακολουθούν κάθε παιχνίδι. Τελευταία αγωνιστική πήρα την πρόκριση για την επόμενη φάση με ισοπαλία εκτός έδρας με νύχια και με δόντια. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να βγω 3ος για να δοκιμάσω για πρώτη φορά το Nivea Men League, αλλά αν δεν έπαιρνα έστω έναν βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι θα αποκλειόμουν εντελώς από την Ευρώπη οπότε το CL ήταν μονόδρομος.
Attachment 82241
Στους 16 έπαιξα με ομάδα που βγήκε πρώτη με 16 πόντους στον όμιλο. Στο πρώτο παιχνίδι κέρδισα 1-2 αντί για 1-4 ή 1-5, έχασα πάρα πάρα πολλά. Στο 2ο ματς σήμερα τον διέλυσα με 5-0. Ναι μεν δεν παρακολούθησε κανένα από τα 2 ματς αλλά όσο να'ναι συνολικό σκορ 7-1 απέναντι σε αντίπαλο του 105% είναι κάτι αξιοσημείωτο. Τώρα παίζω με αυτόν που μου πήρε το πρωτάθλημα την προηγούμενη σεζόν. Για να δούμε...
Attachment 82242
Στο Κύπελλο, η πορεία μου μέχρι στιγμής υπήρξε σχετικά εύκολη με εξαίρεση μια ήττα 1-2 στον πρώτο αγώνα του 1ου γύρου. Τα είχα χρειαστεί για να πω την αλήθεια :rolleyes:
Attachment 82243
Τέλος, να αναφερθώ σε ίσως την καλύτερη μεταγραφή που έχω κάνει μέχρι τώρα στο παιχνίδι (μετά τον Τούρκο εξτρέμ που είχα πάρει από δημοπρασία και έβαλε 112 γκολ σε 3 σεζόν), με 54 τόκεν και αρχική ποιότητα 116%.
Πρώτος σε γκολ, ασίστ και απόδοση στο πρωτάθλημα.
Attachment 82244
Κάνω 2 προπονήσεις τους αμυντικούς και 2 τους επιθετικούς. Θεωρώ πως είναι μια χαρά τα προγράμματα που κάνω, μπορεί όμως να κάνω και λάθος δεν ξέρω.
Αμυντικογενείς παίκτες + τερματοφύλακες + τις ρεζέρβες ή αυτούς που δεν παίζουν για μπαλαντέρ.
Και το ίδιο για τους μέσους (εκτός dmc) και επιθετικούς.
τώρα που έχουν πέσει τα πράσινα, θέλει οικονομία.
Μην τα σπαταλάτε για ειδικές ικανότητες που δεν βγάζουν τα λεφτά τους.
Ούτε για εξτρά θέσεις, ιδίως για παίκτες που είναι πάνω από 20 χρονών.
- Ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει ?
Furius FC, επίπεδο 18
Κατάκτηση Πρωταθληματος
- Ποιά είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν ?
Μια από τα ίδια κ αυτή την σεζον, στο κύπελλο έχω ήδη αποκλειστεί κ αύριο στο τζαμπιονς λιγκ περιμένω την αντίπαλη ομάδα κλασσικά χωρίς να παρακολουθεί ο μάνατζερ να ξεσκιστεί στην ευστοχία η στις αποκρούσεις...
Βασικά πρέπει να ναι κ από τις τελευταίες σεζον που ασχολούμαι σοβαρά.
Το τερμάτισα
Ναι
Ένα απο τα μεγαλύτερα ξενερωματα δεν υπάρχει καμία λογική για να στήσεις την ομάδα σου...
4η συνεχή σεζόν τελικός κυπέλλου αήττητος και πάλι. Ηδονή όταν όλοι είναι μεγαλύτερο λέβελ από σένα
Attachment 82330Attachment 82331
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους Κωνσταντίνους και τις Έλενες :)
Μεγάλη νίκη στον 1ο ημιτελικό του cl, απέναντι σε ομάδα 7% καλύτερη και την οποία είχα πέρυσι στο πρωτάθλημα. Από 1-2 που έχανα, κέρδισα 4-2.
Η κίνηση ματ η οποία και μου έδωσε 2 γκολ προβάδισμα εν όψει 2ου επαναληπτικού ήταν ότι έπαιξα με 2 κεντρικά επιθετικά χαφ από ένα σημείο και μετά. Σύστημα αμυντικό με «κοντές» πάσες και μπόνους επίθεση.
Attachment 82418
Attachment 82419
Attachment 82420
Πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο χανω με 3 γκολ διαφορα σε ματς νοκ-αουτ.
Τον ιδιο αντιπαλο τον νικησα 2 φορες στο πρωταθλημα με 5-1.
Μετα τον συναντησα στο κυπελλο και αλλαξε το συστημα του σε 4-5-1 V-style.
Με αυτο με δυσκολεψε αρκετα.
Νικησα 4-2 στην εδρα μου και εχασα 2-1 εκτος. Παραλιγο να με αποκλεισει δηλαδη.
Σημερα εβαλε 2 ακυρα γκολ στο 1ο ημιχρονο. Μετα βλεποντας οτι δεν μπορουσα να κανω φαση, αλλαξα το συστημα, αλλα παλι πολυ λιγες φασεις.
Αυτος ηταν λες και ειχε Μεσι και μου εβαλε αλλα 2 απο τετατετ.
Μονο στο τελευταιο 10λεπτο μου εδειξε 3 συνεχομενες φασεις δικες μου και μειωσα σε 4-1.
Ψαχνοντας λιγο το φορουμ για το πιο καταλληλο συστημα απεναντι σε αυτο, ειδα οτι ειναι το 4-3-2-1 με AMR-AML, το οποιο πλησιαζει το 4-5-1 flat (που χρησιμοποιησα).
Επισης ειδα οτι το man-to-man μαρκαρισμα ισως με βοηθησει περισσοτερο, εφοσον δεν πρεπει να φαω γκολ.
Τοσο καιρο νομιζα οτι πετυχαινει σε καταλληλα συστηματα μονο, γι'αυτο δεν το χρησιμοποιουσα, αλλα μαλλον εκανα λαθος.
(Νικο, πες κι εσυ που βλεπεις πολλα στο φορουμ.)
Με λιγα λογια, μεθαυριο θα βαλω κοκκινα βελακια στους ML-MR και man-to-man.
Αυτος σιγουρα θα πιστευει οτι βρηκε το καταλληλο συστημα για να με κοντραρει. Για να δουμε τι θα γινει....
451v παιζει δλδ;
3w-1dmc-3mc-2w-1
Βελάκια πίσω αμυντικούς και DMC.
Βελάκια μπροστά am.
Βγαζεις παίκτη παραπανω στο κεντρο και τον κερδίσεις στα σημεία.
Οι παραλλαγές του 451v για να κοντραρεις 451v είναι σαν να κοντραρεις με ίδιο σύστημα. Θα βασιστεί σε τύχη και ποιος είναι στη μέρα του
Δηλαδη πηρες τον DC και τον εκανες DMC... σιγα τη διαφορα.
Δεν εχει AMC για να χρησιμευει ο DMC εκει.
Αυτα που ειπα πριν τα πηρα απο ενα παλιο thread και ολοι λεγανε οτι τους δουλεψε.
Και επειδη δε μ'αρεσει να παιζω με AMR-AML, δεν σκοπευω να το χρησιμοποιησω.
Θα παραμεινω με ML-MR και θα τους βαλω βελακια.
Οσον αφορα τους 3 στην αμυνα, εχεις δικιο οτι θα επρεπε να τους βαλω, αλλα παντα ειχα πιο σταθερη αμυνα με 4 πισω.
Δεν ξερω γιατι. :confused:
https://forum.topeleven.com/top-elev...tml#post459554
κάτι ετοιμάζουν πάλι
μια νέα διοργάνωση
την άλλη εβδομάδα θα μας ανακοινωθεί
Άλλα 4 βήματα απέμειναν...Μετά την τρομερά αποτυχημένη προηγούμενη σεζόν το χρειάζομαι.
Attachment 82481
κάποια πράγματα για το μαν του μαν
Κατ’αρχήν να αναφέρω ότι σε διάφορα θέματα το Τ11 είναι απλά ένα παιχνίδι και η λογική του δεν στηρίζεται πάντα στο πραγματικό ποδόσφαιρο.
Στο πραγματικό ποδόσφαιρο, δεν παίζεις μτμ εναντίον αντιπάλων επιθετικών που υπερέχουν σε φυσικά και τεχνικά χαρακτηριστικά.
Απλά θα σε καταστρέψουν. Παίζεις ζώνη, κάλυψη χώρου, τριγωνάκια να πω σύμφωνα με το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Βάζεις τον αντίπαλο επιθετικό ανάμεσα σε 3 παίκτες.
Στο Τ11 όμως, το μτμ μπορεί να προσφέρει καλύτερη αμυντική λειτουργία εναντίον ανώτερων επιθετικών, σε αντάλλαγμα με κάποια περισσότερη απώλεια κατάστασης.
Γενικά διαβάζοντας στο φόρουμ διάφορα ποστ (αλλά και διαπιστώνοντας το και ο ίδιος), το μτμ βοηθάει στο να μην αφήνεις χώρο στους αντίπαλους επιθετικούς (κυρίως AML-C-R)
βγαίνοντας σε αντεπίθεση να σκοράρουν με μακρινά σουτ.
Επειδή όμως έχει το πέναλτυ κατάστασης, καλύτερα να μην το ξεκινούμε από την αρχή του παιχνιδιού γιατί στο 2ο ημίχρονο μπορεί να πέσει η απόδοση των παικτών λόγω κούρασης και να χάσουμε όποιο πλεονέκτημα μας έδωσε.
Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ όταν δεν μου βγαίνει ένα αποτέλεσμα και θέλω να κάνω ανατροπή και βάζω επίσης επίθεση πίεση έντονη. Μπορεί να το συνοδέψω με εξτρά μπόνους κατάστασης.
Δεν βάζω όμως αντεπιθέσεις και οφσάιντ. Το τελευταίο όμως δεν είναι σίγουρο. Μια φορά ο βοηθός, παίζοντας το παραπάνω σύστημα, μου πρότεινε να βάλω και οφσάιντ.
Ή καμιά φορά το βάζω όταν έχει μείνει λίγη ώρα παιχνιδιού και θέλω να κρατήσω το αποτέλεσμα.
Ή αν είναι αμφίρροπο το αποτέλεσμα και βλέπω ότι ο αντίπαλος έχει αρκετά σουτ ενώ εγώ δεν έχω αρκετά τάκλιγκ.
Το μτμ δεν έχει κάποιο σύστημα ως προυπόθεση, απλά για να μην γίνει αστοχία στους υπολογισμούς τους παιχνιδιού, καλό είναι να υπάρχουν κάποια εμφανή «ζευγάρια» παικτών.
Δηλ. αν ο άλλος παίζει πχ hexagon (4-2-AML-AMR-2ST) , να μην πάμε εμείς με 3DC-1DMC και μτμ. Δεν θα κολλήσουν τα ζευγάρια.
Ή αν παίζει 3-4-3 (ML, MR-, 3ST) να μην έχουμε μόνο 4 αμυντικούς.
Με αυτές τις προπονήσεις μην περιμενεις πολλα πραγματα από την ομαδα σου οκ καλες είναι για να μαζεύεις πρασινα αλλα μην σου κανει εντυπωση αν χανεις
καποιους αγωνες και με διαφορα στο σκορ αν ο άλλος καθημερινα λιωνει τους παιχτες σε δυνατες προπονήσεις και μαλιστα επαναλαμβανόμενες και χαλαει πρασινα, δεν εχεις καμμια τυχη να κερδισεις
αναφέρομαι σton clover
Πολυ αστοχια στο πιο σημαντικο κομματι της σεζον.
21 σουτ εναντιον 10.
7 στο τερμα εναντιον 3.
Νικησα μονο 2-1 στον επαναληπτικο και αποκλειστηκα.
Χθες σηκωσαμε κυπελλο και στο πρωταθλημα θελω μονο 3 βαθμους.
Νταμπλ για φετος.
Έκανα ένα update στο 1ο ποστ.
Έχουμε 17 συμμετοχές έως τώρα και έχουν μοιρασθεί τα νούμερα.
Υπενθυμίζω γιατί έμειναν 3 μέρες έως το μεσημέρι του Σαββάτου που θα λήξει γιατί θα γίνει η κλήρωση το βράδυ.
Ποιός ξέχασε να ποστάρει ?
50 τόκεν είναι αυτά ;)