Quote Originally Posted by axd23 View Post
Εγώ ρε φίλε τα χρησιμοποιώ στους παίκτες μετά την προπόνηση και δεν μου μένει κανένα συνήθως.
Μόνο προς τα τέλη της προηγούμενης σεζόν που είχα μείνει μόνο με το πρωτάθλημα και είχα μαζέψει καμιά 80αρια αν θυμάμαι καλά και τα ξόδεψα στον dmc μου.

Κόκκινα έχω μαζέψει πάρα πολλά (381) γιατί δεν τραυματίζονται οι παίκτες μου.
1. Προπόνηση την κάνω πρωί για να φτάσουν τα bonus 10%
-Αν έχω αγώνα μετά το μεσημέρι, κάνω 2 προπονήσεις όλους με x2 (απώλεια 6,25% η καθεμία) και άλλη μία μικρή χωρίς x2, -2,25%. Έτσι μετά το μεσημέρι θα έχουν περάσει σίγουρα 2 3ωρα άρα η κατάσταση θα είναι 95%+
-Αν ο αγώνας είναι πριν το μεσημέρι, κάνω 1 προπόνηση όλους x2 (απώλεια 6,25%), 1 προπόνηση x2 του αναπληρωματικούς, και μία μικρή χωρίς x2, -2,25% του αναπληρβματικούς. Έτσι η βασικη θα είναι πάλι 95%+
-Αν τύχει αυτή η γκαντεμοβδομάδα χωρίς x2, ή έχω 2 ματς πριν το μεσημέρι (σπάνια συμβαίνει) προτιμώ και μένω στο 8% των bonus, δεν έχω δει να επηρεάζει τόσο πολύ αυτό το +2%

Μην χαλάς τα πράσινα για να ξεκουράζεις μετά τις καθημερινές προπονήσεις για τα bonus.
Προγραμματισμό θέλει.
Αν δεν σου βγαίνει θα πρότεινα να μείνεις στο +8% bonus, παρά να χαλάς τα καθημερινά σου πράσινα.

Επίσης ότι προπόνηση κάνω για θέση ή ποιότητα σε παίκτη γίνεται τις 2 πρώτες μέρες της σεζόν. (εκτός αν αγοράσω κανέναν τις επόμενες)