Results 1 to 10 of 95
Like Tree90Likes

Thread: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕΖΟΝ 92

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous Cloverfield's Avatar
    Quote Originally Posted by axd23 View Post
    Τις προπονήσεις τις κάνω πάντα το πρωί και κάνω 4 με x2 γιατί θέλω το 10%. Αν και για μια βδομάδα είχε εξαφανιστεί το x2 και το είχα στο 8% αναγκαστικά. Και μου έχει συμβεί για τουλάχιστον 5 εβδομάδες τους τελευταίους 3 μήνες αυτό το πράγμα...
    Μόνο 2 με x2 χρείαζονται για να φτάσεις το +10% , και μία μικρούλα γιατί πλέον φτάνει στο τσακ πριν το 10%
    Κάτι κάνεις λάθος εκεί με τα drills

Quote Originally Posted by nikolgiorgos View Post
    @Clover τι έγινε στο ματς του τσου-λου σήμερα ?
    Με clover λες;
    Έχασα τελικά με το εξωφρενικό 8-2
    6-0 ημίχρονο παίζοντας 4141 αμυντικά....

Δεν έβγαλα κανέναν νόημα , θύμισε bugιά ομοπσονδιών

Στο πρώτο ματς τον είχα στα σχοινιά και κέρδισα 2-1
    Τώρα πως έγινε το 75% στα σουτ το δικό του τι να πω.... (λες και δεν είχα καθόλου τον έλεγχο ή έπαιζα με +5 αστέρια παίκτη έμοιαζε)
    Last edited by Cloverfield; 05-16-2017 at 06:15 PM.
    ♣----------------------------------------------------------------------------♣
    [First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
    -->Team Showcase<--
    [Second team] Angry Sheep FC

Pro axd23's Avatar
    Quote Originally Posted by Cloverfield View Post
    Μόνο 2 με x2 χρείαζονται για να φτάσεις το +10% , και μία μικρούλα γιατί πλέον φτάνει στο τσακ πριν το 10%
    Κάτι κάνεις λάθος εκεί με τα drills
    Κάνω 2 προπονήσεις τους αμυντικούς και 2 τους επιθετικούς. Θεωρώ πως είναι μια χαρά τα προγράμματα που κάνω, μπορεί όμως να κάνω και λάθος δεν ξέρω.

Αμυντικογενείς παίκτες + τερματοφύλακες + τις ρεζέρβες ή αυτούς που δεν παίζουν για μπαλαντέρ.

Και το ίδιο για τους μέσους (εκτός dmc) και επιθετικούς.
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.