Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 51 to 60 of 95
Like Tree90Likes

Thread: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕΖΟΝ 92

Newbie
    - Ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει ?
    Tiropites FC, επίπεδο 7

- Πως τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν ?
    Επείδη εδώ και πολλές σεζόν το είχα παρατήσει το παιχνίδι και μπήκα 10 αγώνες πρωταθλήματος πριν το τέλος ήμουν 10ος και τερμάτισα 5ος με διαφορά 1 πόντο από τον 4ο. Κύπελλο έφυγα πρώτη φάση και champions league δε πήγα.

- Ποιά είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν ?
    Να κάνω τριπλ κράουν.

- Τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε ?
    Να αλλάξω τακτική αλλά δε ξέρω σε τι τακτίκη.

- Σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε ?
    Μικρό, είμαι 21.

- Συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των Ομοσπονδιών ?
    Ναι, με πολλούς φίλους και μερικούς ξένους κάναμε μία για πλάκα.

- Πως τα πάτε (επιτυχίες - εμπειρία) έως τώρα ?
    Είχα παλιά έναν λογαριασμό αλλά ήμουν μικρός και έβαζα ψεύτικο mail και κωδικό XD και έτσι τον έχασα. Από επιτυχίες μία φορά πρώτος στο πρωτάθλημα, 3ος champions league και πολλές φορές 4 πρωτάθλημα. Τώρα είμαι 3ος πρωτάθλημα με 2 πόντους διαφορά από τον 1ο, ημιτελικό κυπέλλου και γύρο των 16 nivea men league. Επίσης τώρα οι πρώτοι καλύτεροι του πρωταθλήματος ως προς τα γκολ, την επίδοση και τις ασίστ είναι και οι τρεις δικοί μου. Είναι ουσιαστικά δύο που έχουν 4 πρωτιές(σε ένα είναι και οι δύο, 1 δεύτερη θέση και μία τρίτη θέση.
    Last edited by MarkosGamer3022; 05-14-2017 at 01:43 PM.
    nikolgiorgos likes this.

Dreamer
    - Ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει ? Ioannis FC 37
    - Πως τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν ? Double Πρωτάθλημα αήττητος και κύπελο 3o ή 4o σερί
    - Ποιά είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν ? πάμε για το treble
    - Τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε ? Συμπληρώματα με νεαρούς
    - Σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε ? 91
    - Συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των Ομοσπονδιών ? Ναι πλατινένια
    - Πως τα πάτε (επιτυχίες - εμπειρία) έως τώρα ?
    nikolgiorgos likes this.

Rookie
    Πρωταθλημα με αντιπαλο θηριο. Νταμπλ ειχε κανει οπως και εγω επαιξα μαζι του την 10 αγωνιστικη εκτος εδρας αν με κερδιζε ετσι οπως το παει θα με τελειωνε. Πηγα πολυ αμυντικα και πηρα την ισοπαλια στην εδρα του και ειχα διπλασιες ευκαιριες.. Δυο ισοπαλιες εχω με τον 1ο και τον 3ο. Ποσο θα γουσταρω να παραμεινει ετσι η διαφορα ή να ειμαστε σε ισοβαθμια και εκει με εχει και να τον κερδισω και μετα απλα να κανω το χρεος μου. Πραγματικα ο πιο συναρπαστικος 1ος γυρος και must win ολα τα παιχνιδια γιατι και ο 3ος εχει μεινει κατηγορια και εχει ομαδα τουμπανο.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕΖΟΝ 92-951.jpg   ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕΖΟΝ 92-951.jpg  
    Last edited by Jimbesi; 05-14-2017 at 09:15 PM.

Famous Cloverfield's Avatar
    Με Angry Sheep FC πέρασα στον επόμενο γύρο nivea cup με ένα εμφατικό 8-1 (παίζοντας αμυντικά.. συνεχίσει η αμυντική τακτική να μου δίνει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στα σου με τους ίδιους παίκτες)
    Μέσα ακόμα στο κύπελλο.
    Δυστυχώς πρωτάθλημα έπεσα σε 2 παλουκάκια ομάδες. Τον ένα κατάφερα να τον κέρδισω 1 φορά (5-1) στην άλλη ήταν τυχερός και με κέρδισε με το ζόρι.
    Ο άλλος γενικά παίρνει πολλά ματς στο τσακ, έτσι πήρε και το μεταξύ μας αν και ήμουν καλύτερος. 3η χρονιά σερί που τον αντιμετωπίζω έλεος...

Με Clover13 το πρω είναι εξασφαλισμένο κάνουμε περίπατο.
    Τσουλού ελπίζω να περάσω.
    Κύπελλο αποκλεισμένος από πρώτη φάση με 2 απιστευτα τρολαρίσματα με στατιστικά "41 shoots,7 on target,0 goals in 2 matches"
    Ο αντίπαλος έβαλε ένα φάουλ και πέρασε....

Παίζω πιο χαλαρά γιατί είμαι κάπως ξενερωμένος.
    Πολύ κακή η μηχανή που πολλές φορές δεν βγάζει νόημα.
    Ομοσπονδίες τα ίδια παντελάκη μου, λες και είναι όλα στημένα (φέτος ευτυχώς υπερ μας)

Το μοναδικό καλό ότι έχω μαζέψει 1000πράσινα με κάθε ομάδα και κάθε σεζόν 2-4 κινήσεις που θα κάνω θα μπορώ να τους ανεβάζω.

Επίσης προσπαθώ να ρίξω την ποιότητα και να τελειώνω σεζόν <7 αστέρια μπας και σταματήσουν οι +1 λεβελ κληρώσεις

Αυτή ηταν η ανασκόπηση της μέχρι τώρα ανούσιας σεζόν μου :P
    axd23 and Jimbesi like this.
    ♣----------------------------------------------------------------------------♣
    [First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
    -->Team Showcase<--
    [Second team] Angry Sheep FC

Pro axd23's Avatar
    Πως μαζεύετε πράσινα;

Αγοράζετε ή απλά δεν τα χρησιμοποιείτε;
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.

Quote Originally Posted by axd23 View Post
    Πως μαζεύετε πράσινα;

Αγοράζετε ή απλά δεν τα χρησιμοποιείτε;
    Θέλει καλή οργάνωση και καλή περίοδο (3-4 σεζόν) να σου δίνει το παιχνίδι 30 ακατέβατα την ημέρα. (30x28=840 πράσινα, -56~60 για τις προπονήσεις, ~780 πράσινα την χρονιά)

Κάποια χρονιά φουλάρεις την ομάδας με νέους (18-19χρ) γρήγορους, τους "φτιάχνεις", κάνεις και καμιά χρονιά tanking αν χρειαστεί ή βαρεθείς... και σιγά σιγά θα δείς ότι μαζεύεις πάρα πολλά πράσινα σε σχέση με αυτά που χαλάς γιατί μετά απλά ξοδεύεις για λίγους παίκτες-διορθωτικές κινήσεις.

Το κλειδί είναι να τα πετάς πάνω σε νέους γρήγορους για να σε βγάλουν πολλές σεζόν.
    Κοινώς τα πράσινα που θα πετάξεις πάνω στο παίκτη να επενδυθούν σωστά
    axd23 likes this.
    -->Team Showcase<--

Pro axd23's Avatar
    Quote Originally Posted by Cloverfield View Post
    Θέλει καλή οργάνωση και καλή περίοδο (3-4 σεζόν) να σου δίνει το παιχνίδι 30 ακατέβατα την ημέρα. (30x28=840 πράσινα, -56~60 για τις προπονήσεις, ~780 πράσινα την χρονιά)

Κάποια χρονιά φουλάρεις την ομάδας με νέους (18-19χρ) γρήγορους, τους "φτιάχνεις", κάνεις και καμιά χρονιά tanking αν χρειαστεί ή βαρεθείς... και σιγά σιγά θα δείς ότι μαζεύεις πάρα πολλά πράσινα σε σχέση με αυτά που χαλάς γιατί μετά απλά ξοδεύεις για λίγους παίκτες-διορθωτικές κινήσεις.

Το κλειδί είναι να τα πετάς πάνω σε νέους γρήγορους για να σε βγάλουν πολλές σεζόν.
    Κοινώς τα πράσινα που θα πετάξεις πάνω στο παίκτη να επενδυθούν σωστά
    Εγώ ρε φίλε τα χρησιμοποιώ στους παίκτες πριν τα παιχνίδια και δεν μου μένει κανένα συνήθως.
    Μόνο προς τα τέλη της προηγούμενης σεζόν που είχα μείνει μόνο με το πρωτάθλημα και είχα μαζέψει καμιά 80αρια αν θυμάμαι καλά και τα ξόδεψα στον dmc μου.

Κόκκινα έχω μαζέψει πάρα πολλά (381) γιατί δεν τραυματίζονται οι παίκτες μου.
    Last edited by axd23; 05-16-2017 at 06:40 PM.

Quote Originally Posted by axd23 View Post
    Εγώ ρε φίλε τα χρησιμοποιώ στους παίκτες μετά την προπόνηση και δεν μου μένει κανένα συνήθως.
    Μόνο προς τα τέλη της προηγούμενης σεζόν που είχα μείνει μόνο με το πρωτάθλημα και είχα μαζέψει καμιά 80αρια αν θυμάμαι καλά και τα ξόδεψα στον dmc μου.

Κόκκινα έχω μαζέψει πάρα πολλά (381) γιατί δεν τραυματίζονται οι παίκτες μου.
    1. Προπόνηση την κάνω πρωί για να φτάσουν τα bonus 10%
    -Αν έχω αγώνα μετά το μεσημέρι, κάνω 2 προπονήσεις όλους με x2 (απώλεια 6,25% η καθεμία) και άλλη μία μικρή χωρίς x2, -2,25%. Έτσι μετά το μεσημέρι θα έχουν περάσει σίγουρα 2 3ωρα άρα η κατάσταση θα είναι 95%+
    -Αν ο αγώνας είναι πριν το μεσημέρι, κάνω 1 προπόνηση όλους x2 (απώλεια 6,25%), 1 προπόνηση x2 του αναπληρωματικούς, και μία μικρή χωρίς x2, -2,25% του αναπληρβματικούς. Έτσι η βασικη θα είναι πάλι 95%+
    -Αν τύχει αυτή η γκαντεμοβδομάδα χωρίς x2, ή έχω 2 ματς πριν το μεσημέρι (σπάνια συμβαίνει) προτιμώ και μένω στο 8% των bonus, δεν έχω δει να επηρεάζει τόσο πολύ αυτό το +2%

Μην χαλάς τα πράσινα για να ξεκουράζεις μετά τις καθημερινές προπονήσεις για τα bonus.
    Προγραμματισμό θέλει.
    Αν δεν σου βγαίνει θα πρότεινα να μείνεις στο +8% bonus, παρά να χαλάς τα καθημερινά σου πράσινα.

Επίσης ότι προπόνηση κάνω για θέση ή ποιότητα σε παίκτη γίνεται τις 2 πρώτες μέρες της σεζόν. (εκτός αν αγοράσω κανέναν τις επόμενες)
    dsio likes this.
    -->Team Showcase<--

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    @Clover τι έγινε στο ματς του τσου-λου σήμερα ?
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Pro axd23's Avatar
    Quote Originally Posted by Cloverfield View Post
    1. Προπόνηση την κάνω πρωί για να φτάσουν τα bonus 10%
    -Αν έχω αγώνα μετά το μεσημέρι, κάνω 2 προπονήσεις όλους με x2 (απώλεια 6,25% η καθεμία) και άλλη μία μικρή χωρίς x2, -2,25%. Έτσι μετά το μεσημέρι θα έχουν περάσει σίγουρα 2 3ωρα άρα η κατάσταση θα είναι 95%+
    -Αν ο αγώνας είναι πριν το μεσημέρι, κάνω 1 προπόνηση όλους x2 (απώλεια 6,25%), 1 προπόνηση x2 του αναπληρωματικούς, και μία μικρή χωρίς x2, -2,25% του αναπληρβματικούς. Έτσι η βασικη θα είναι πάλι 95%+
    -Αν τύχει αυτή η γκαντεμοβδομάδα χωρίς x2, ή έχω 2 ματς πριν το μεσημέρι (σπάνια συμβαίνει) προτιμώ και μένω στο 8% των bonus, δεν έχω δει να επηρεάζει τόσο πολύ αυτό το +2%

Μην χαλάς τα πράσινα για να ξεκουράζεις μετά τις καθημερινές προπονήσεις για τα bonus.
    Προγραμματισμό θέλει.
    Αν δεν σου βγαίνει θα πρότεινα να μείνεις στο +8% bonus, παρά να χαλάς τα καθημερινά σου πράσινα.

Επίσης ότι προπόνηση κάνω για θέση ή ποιότητα σε παίκτη γίνεται τις 2 πρώτες μέρες της σεζόν. (εκτός αν αγοράσω κανέναν τις επόμενες)
    Ωραία tips αυτά, θα τα έχω κατά νου.

Τις προπονήσεις τις κάνω πάντα το πρωί και κάνω 4 με x2 γιατί θέλω το 10%. Αν και για μια βδομάδα είχε εξαφανιστεί το x2 και το είχα στο 8% αναγκαστικά. Και μου έχει συμβεί για τουλάχιστον 5 εβδομάδες τους τελευταίους 3 μήνες αυτό το πράγμα...

Με τα 26 πράσινα που είχαμε καθημερινά μέχρι εκείνο το αναθεματισμένο update μια χαρά θα μπορούσα να στοκάρω, τώρα με 10-13 το πολύ την ημέρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, αντικειμενικά...

Εγώ που λες με τον dmc μου που του έμαθα SA, έτσι το έκανα. Τις πρώτες μέρες της σεζόν και πήγαν όλα τα κρατημένα εκεί για να μην παίρνω καινούριο. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που έκανα κάτι τέτοιο από τότε που ξεκίνησα να παίζω.

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast