- Ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει?
The Greeks 35 lvl & επίπεδο
- Πως τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν?
- Ποιά είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν?
Το Treble το κάναμε και συνδιάστηκε με το 8 στα 8 της ομοσπονδίας. Ισως προσπαθήσω το δευτερο συνεχόμενο Treble αλλά είμαι υπο σκέψη ακόμα.
- Τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε?
Τώρα αγόρασα μια 11αδα καινούργια και θα προσπαθήσω να την αναπτύξω παράλληλα με την καινούργια. Αναναίωση στους 3 μπροστινούς μου που μετά απο σειρά επιτυχιών ήρθε ο καιρός να αποχωρήσουν και τους ευχαριστώ πολύ. Αναστόπουλος - Χατζηπαναγής - Τσιάρτας.
- Σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε?
- Συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των Ομοσπονδιών?
Μετά την πλατινένια και την αποχώρηση ιδρύσαμε με τα πρωτοπαλίκαρά μου μια άλλη ομοσπονδία και ιδού τ αποτελέσματα της.
- Πως τα πάτε (επιτυχίες - εμπειρία) έως τώρα ?
Δεν υπάρχει κάτι άλλο, το μόνο που μένει είναι να πάμε με τα παιδιά Πλατινένια ξανά και αυτή την ομοσπονδία. Ισως στο μέλλον να προσπαθήσω να στήσω ομάδα με 2 κεντρικούς αμυντικούς, αυτό είναι μια πρόκληση.