Results 1 to 10 of 95
Like Tree90Likes

Thread: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕΖΟΝ 92

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro axd23's Avatar
    Quote Originally Posted by Cloverfield View Post
    1. Προπόνηση την κάνω πρωί για να φτάσουν τα bonus 10%
    -Αν έχω αγώνα μετά το μεσημέρι, κάνω 2 προπονήσεις όλους με x2 (απώλεια 6,25% η καθεμία) και άλλη μία μικρή χωρίς x2, -2,25%. Έτσι μετά το μεσημέρι θα έχουν περάσει σίγουρα 2 3ωρα άρα η κατάσταση θα είναι 95%+
    -Αν ο αγώνας είναι πριν το μεσημέρι, κάνω 1 προπόνηση όλους x2 (απώλεια 6,25%), 1 προπόνηση x2 του αναπληρωματικούς, και μία μικρή χωρίς x2, -2,25% του αναπληρβματικούς. Έτσι η βασικη θα είναι πάλι 95%+
    -Αν τύχει αυτή η γκαντεμοβδομάδα χωρίς x2, ή έχω 2 ματς πριν το μεσημέρι (σπάνια συμβαίνει) προτιμώ και μένω στο 8% των bonus, δεν έχω δει να επηρεάζει τόσο πολύ αυτό το +2%

Μην χαλάς τα πράσινα για να ξεκουράζεις μετά τις καθημερινές προπονήσεις για τα bonus.
    Προγραμματισμό θέλει.
    Αν δεν σου βγαίνει θα πρότεινα να μείνεις στο +8% bonus, παρά να χαλάς τα καθημερινά σου πράσινα.

Επίσης ότι προπόνηση κάνω για θέση ή ποιότητα σε παίκτη γίνεται τις 2 πρώτες μέρες της σεζόν. (εκτός αν αγοράσω κανέναν τις επόμενες)
    Ωραία tips αυτά, θα τα έχω κατά νου.

Τις προπονήσεις τις κάνω πάντα το πρωί και κάνω 4 με x2 γιατί θέλω το 10%. Αν και για μια βδομάδα είχε εξαφανιστεί το x2 και το είχα στο 8% αναγκαστικά. Και μου έχει συμβεί για τουλάχιστον 5 εβδομάδες τους τελευταίους 3 μήνες αυτό το πράγμα...

Με τα 26 πράσινα που είχαμε καθημερινά μέχρι εκείνο το αναθεματισμένο update μια χαρά θα μπορούσα να στοκάρω, τώρα με 10-13 το πολύ την ημέρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, αντικειμενικά...

Εγώ που λες με τον dmc μου που του έμαθα SA, έτσι το έκανα. Τις πρώτες μέρες της σεζόν και πήγαν όλα τα κρατημένα εκεί για να μην παίρνω καινούριο. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που έκανα κάτι τέτοιο από τότε που ξεκίνησα να παίζω.
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.

Famous Cloverfield's Avatar
    Quote Originally Posted by axd23 View Post
    Τις προπονήσεις τις κάνω πάντα το πρωί και κάνω 4 με x2 γιατί θέλω το 10%. Αν και για μια βδομάδα είχε εξαφανιστεί το x2 και το είχα στο 8% αναγκαστικά. Και μου έχει συμβεί για τουλάχιστον 5 εβδομάδες τους τελευταίους 3 μήνες αυτό το πράγμα...
    Μόνο 2 με x2 χρείαζονται για να φτάσεις το +10% , και μία μικρούλα γιατί πλέον φτάνει στο τσακ πριν το 10%
    Κάτι κάνεις λάθος εκεί με τα drills

Quote Originally Posted by nikolgiorgos View Post
    @Clover τι έγινε στο ματς του τσου-λου σήμερα ?
    Με clover λες;
    Έχασα τελικά με το εξωφρενικό 8-2
    6-0 ημίχρονο παίζοντας 4141 αμυντικά....

Δεν έβγαλα κανέναν νόημα , θύμισε bugιά ομοπσονδιών

Στο πρώτο ματς τον είχα στα σχοινιά και κέρδισα 2-1
    Τώρα πως έγινε το 75% στα σουτ το δικό του τι να πω.... (λες και δεν είχα καθόλου τον έλεγχο ή έπαιζα με +5 αστέρια παίκτη έμοιαζε)
    Last edited by Cloverfield; 05-16-2017 at 07:15 PM.
    ♣----------------------------------------------------------------------------♣
    [First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
    -->Team Showcase<--
    [Second team] Angry Sheep FC

Pro axd23's Avatar
    Quote Originally Posted by Cloverfield View Post
    Μόνο 2 με x2 χρείαζονται για να φτάσεις το +10% , και μία μικρούλα γιατί πλέον φτάνει στο τσακ πριν το 10%
    Κάτι κάνεις λάθος εκεί με τα drills
    Κάνω 2 προπονήσεις τους αμυντικούς και 2 τους επιθετικούς. Θεωρώ πως είναι μια χαρά τα προγράμματα που κάνω, μπορεί όμως να κάνω και λάθος δεν ξέρω.

Αμυντικογενείς παίκτες + τερματοφύλακες + τις ρεζέρβες ή αυτούς που δεν παίζουν για μπαλαντέρ.

Και το ίδιο για τους μέσους (εκτός dmc) και επιθετικούς.

VIP Nick Lizas's Avatar
    Quote Originally Posted by axd23 View Post
    Ωραία tips αυτά, θα τα έχω κατά νου.

Με τα 26 πράσινα που είχαμε καθημερινά μέχρι εκείνο το αναθεματισμένο update μια χαρά θα μπορούσα να στοκάρω, τώρα με 10-13 το πολύ την ημέρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, αντικειμενικά...

Εγώ που λες με τον dmc μου που του έμαθα SA, έτσι το έκανα. Τις πρώτες μέρες της σεζόν και πήγαν όλα τα κρατημένα εκεί για να μην παίρνω καινούριο. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που έκανα κάτι τέτοιο από τότε που ξεκίνησα να παίζω.
    Με αυτές τις προπονήσεις μην περιμενεις πολλα πραγματα από την ομαδα σου οκ καλες είναι για να μαζεύεις πρασινα αλλα μην σου κανει εντυπωση αν χανεις
    καποιους αγωνες και με διαφορα στο σκορ αν ο άλλος καθημερινα λιωνει τους παιχτες σε δυνατες προπονήσεις και μαλιστα επαναλαμβανόμενες και χαλαει πρασινα, δεν εχεις καμμια τυχη να κερδισεις
    αναφέρομαι σton clover

Pro axd23's Avatar
    Quote Originally Posted by Nick Lizas View Post
    Με αυτές τις προπονήσεις μην περιμενεις πολλα πραγματα από την ομαδα σου οκ καλες είναι για να μαζεύεις πρασινα αλλα μην σου κανει εντυπωση αν χανεις
    καποιους αγωνες και με διαφορα στο σκορ αν ο άλλος καθημερινα λιωνει τους παιχτες σε δυνατες προπονήσεις και μαλιστα επαναλαμβανόμενες και χαλαει πρασινα, δεν εχεις καμμια τυχη να κερδισεις
    αναφέρομαι σton clover
    Μπα δεν πρόκειται να αλλάξω το πρόγραμμα μου. 2 προπονήσεις για αμυντικούς και 2 για επιθετικούς καθημερινά με έχουν βολέψει πάρα πολύ.

Στάλθηκε από το SM-J500F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk