Αναμένω κράξιμο από κάποιο μέλος εδώ πέρα γιατί πάλι έλεγα ότι θα πάω για tanking και δεν το έκανα τελικά χαχαχα.
Θα ήθελα να μοιραστώ την πορεία μου ως αυτό το σημείο της σεζόν.
Το πρωτάθλημα, είναι αισθητά πιο εύκολο από τον προηγούμενο μήνα αν και πάλι υπάρχουν κάποιες δυνατές ομάδες με μάνατζερ που παρακολουθούν τα παιχνίδια και φέρνουν συνήθως και παρέα...Μια ήττα μέχρι στιγμής, εκτός έδρας εναντίον του 2ου της βαθμολογίας. Είχα φάει κόκκινη κάρτα απ'ευθείας στο 3ο λεπτό και στράβωσε όλο το παιχνίδι μετά, το σκορ ήταν 3-1.
Στο Champions League, ο όμιλος μου ήταν πάρα πολύ δύσκολος. Όλες οι ομάδες ενεργές και με μάνατζερ που παρακολουθούν κάθε παιχνίδι. Τελευταία αγωνιστική πήρα την πρόκριση για την επόμενη φάση με ισοπαλία εκτός έδρας με νύχια και με δόντια. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να βγω 3ος για να δοκιμάσω για πρώτη φορά το Nivea Men League, αλλά αν δεν έπαιρνα έστω έναν βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι θα αποκλειόμουν εντελώς από την Ευρώπη οπότε το CL ήταν μονόδρομος.
Στους 16 έπαιξα με ομάδα που βγήκε πρώτη με 16 πόντους στον όμιλο. Στο πρώτο παιχνίδι κέρδισα 1-2 αντί για 1-4 ή 1-5, έχασα πάρα πάρα πολλά. Στο 2ο ματς σήμερα τον διέλυσα με 5-0. Ναι μεν δεν παρακολούθησε κανένα από τα 2 ματς αλλά όσο να'ναι συνολικό σκορ 7-1 απέναντι σε αντίπαλο του 105% είναι κάτι αξιοσημείωτο. Τώρα παίζω με αυτόν που μου πήρε το πρωτάθλημα την προηγούμενη σεζόν. Για να δούμε...
Στο Κύπελλο, η πορεία μου μέχρι στιγμής υπήρξε σχετικά εύκολη με εξαίρεση μια ήττα 1-2 στον πρώτο αγώνα του 1ου γύρου. Τα είχα χρειαστεί για να πω την αλήθεια
Τέλος, να αναφερθώ σε ίσως την καλύτερη μεταγραφή που έχω κάνει μέχρι τώρα στο παιχνίδι (μετά τον Τούρκο εξτρέμ που είχα πάρει από δημοπρασία και έβαλε 112 γκολ σε 3 σεζόν), με 54 τόκεν και αρχική ποιότητα 116%.
Πρώτος σε γκολ, ασίστ και απόδοση στο πρωτάθλημα.
![]()