Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 71 to 80 of 95
Like Tree90Likes

Thread: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕΖΟΝ 92

Apprentice Alexinho's Avatar
    Quote Originally Posted by Cloverfield View Post

Βγαζεις παίκτη παραπανω στο κεντρο και τον κερδίσεις στα σημεία.

Οι παραλλαγές του 451v για να κοντραρεις 451v είναι σαν να κοντραρεις με ίδιο σύστημα. Θα βασιστεί σε τύχη και ποιος είναι στη μέρα του
    Δηλαδη πηρες τον DC και τον εκανες DMC... σιγα τη διαφορα.
    Δεν εχει AMC για να χρησιμευει ο DMC εκει.

Αυτα που ειπα πριν τα πηρα απο ενα παλιο thread και ολοι λεγανε οτι τους δουλεψε.
    Και επειδη δε μ'αρεσει να παιζω με AMR-AML, δεν σκοπευω να το χρησιμοποιησω.
    Θα παραμεινω με ML-MR και θα τους βαλω βελακια.

Οσον αφορα τους 3 στην αμυνα, εχεις δικιο οτι θα επρεπε να τους βαλω, αλλα παντα ειχα πιο σταθερη αμυνα με 4 πισω.
    Δεν ξερω γιατι.

Famous Ποσιδονας's Avatar
    https://forum.topeleven.com/top-elev...tml#post459554
    κάτι ετοιμάζουν πάλι
    μια νέα διοργάνωση

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    την άλλη εβδομάδα θα μας ανακοινωθεί
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Pro axd23's Avatar
    Άλλα 4 βήματα απέμειναν...Μετά την τρομερά αποτυχημένη προηγούμενη σεζόν το χρειάζομαι.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕΖΟΝ 92-screenshot_20170523-195416.jpg
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.

Quote Originally Posted by Alexinho View Post
    Επισης ειδα οτι το man-to-man μαρκαρισμα ισως με βοηθησει περισσοτερο, εφοσον δεν πρεπει να φαω γκολ.
    Τοσο καιρο νομιζα οτι πετυχαινει σε καταλληλα συστηματα μονο, γι'αυτο δεν το χρησιμοποιουσα, αλλα μαλλον εκανα λαθος.
    (Νικο, πες κι εσυ που βλεπεις πολλα στο φορουμ.)

Με λιγα λογια, μεθαυριο θα βαλω κοκκινα βελακια στους ML-MR και man-to-man.
    Αυτος σιγουρα θα πιστευει οτι βρηκε το καταλληλο συστημα για να με κοντραρει. Για να δουμε τι θα γινει....

κάποια πράγματα για το μαν του μαν

Κατ’αρχήν να αναφέρω ότι σε διάφορα θέματα το Τ11 είναι απλά ένα παιχνίδι και η λογική του δεν στηρίζεται πάντα στο πραγματικό ποδόσφαιρο.
    Στο πραγματικό ποδόσφαιρο, δεν παίζεις μτμ εναντίον αντιπάλων επιθετικών που υπερέχουν σε φυσικά και τεχνικά χαρακτηριστικά.
    Απλά θα σε καταστρέψουν. Παίζεις ζώνη, κάλυψη χώρου, τριγωνάκια να πω σύμφωνα με το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Βάζεις τον αντίπαλο επιθετικό ανάμεσα σε 3 παίκτες.
    Στο Τ11 όμως, το μτμ μπορεί να προσφέρει καλύτερη αμυντική λειτουργία εναντίον ανώτερων επιθετικών, σε αντάλλαγμα με κάποια περισσότερη απώλεια κατάστασης.
    Γενικά διαβάζοντας στο φόρουμ διάφορα ποστ (αλλά και διαπιστώνοντας το και ο ίδιος), το μτμ βοηθάει στο να μην αφήνεις χώρο στους αντίπαλους επιθετικούς (κυρίως AML-C-R)
    βγαίνοντας σε αντεπίθεση να σκοράρουν με μακρινά σουτ.
    Επειδή όμως έχει το πέναλτυ κατάστασης, καλύτερα να μην το ξεκινούμε από την αρχή του παιχνιδιού γιατί στο 2ο ημίχρονο μπορεί να πέσει η απόδοση των παικτών λόγω κούρασης και να χάσουμε όποιο πλεονέκτημα μας έδωσε.
    Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ όταν δεν μου βγαίνει ένα αποτέλεσμα και θέλω να κάνω ανατροπή και βάζω επίσης επίθεση πίεση έντονη. Μπορεί να το συνοδέψω με εξτρά μπόνους κατάστασης.
    Δεν βάζω όμως αντεπιθέσεις και οφσάιντ. Το τελευταίο όμως δεν είναι σίγουρο. Μια φορά ο βοηθός, παίζοντας το παραπάνω σύστημα, μου πρότεινε να βάλω και οφσάιντ.
    Ή καμιά φορά το βάζω όταν έχει μείνει λίγη ώρα παιχνιδιού και θέλω να κρατήσω το αποτέλεσμα.
    Ή αν είναι αμφίρροπο το αποτέλεσμα και βλέπω ότι ο αντίπαλος έχει αρκετά σουτ ενώ εγώ δεν έχω αρκετά τάκλιγκ.
    Το μτμ δεν έχει κάποιο σύστημα ως προυπόθεση, απλά για να μην γίνει αστοχία στους υπολογισμούς τους παιχνιδιού, καλό είναι να υπάρχουν κάποια εμφανή «ζευγάρια» παικτών.
    Δηλ. αν ο άλλος παίζει πχ hexagon (4-2-AML-AMR-2ST) , να μην πάμε εμείς με 3DC-1DMC και μτμ. Δεν θα κολλήσουν τα ζευγάρια.
    Ή αν παίζει 3-4-3 (ML, MR-, 3ST) να μην έχουμε μόνο 4 αμυντικούς.
    dsio likes this.

VIP Nick Lizas's Avatar
    Quote Originally Posted by Alexinho View Post
    Πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο χανω με 3 γκολ διαφορα σε ματς νοκ-αουτ.
    Τον ιδιο αντιπαλο τον νικησα 2 φορες στο πρωταθλημα με 5-1.
    Μετα τον συναντησα στο κυπελλο και αλλαξε το συστημα του σε 4-5-1 V-style.
    Με αυτο με δυσκολεψε αρκετα.
    Νικησα 4-2 στην εδρα μου και εχασα 2-1 εκτος. Παραλιγο να με αποκλεισει δηλαδη.

Σημερα εβαλε 2 ακυρα γκολ στο 1ο ημιχρονο. Μετα βλεποντας οτι δεν μπορουσα να κανω φαση, αλλαξα το συστημα, αλλα παλι πολυ λιγες φασεις.
    Αυτος ηταν λες και ειχε Μεσι και μου εβαλε αλλα 2 απο τετατετ.
    Μονο στο τελευταιο 10λεπτο μου εδειξε 3 συνεχομενες φασεις δικες μου και μειωσα σε 4-1.

Ψαχνοντας λιγο το φορουμ για το πιο καταλληλο συστημα απεναντι σε αυτο, ειδα οτι ειναι το 4-3-2-1 με AMR-AML, το οποιο πλησιαζει το 4-5-1 flat (που χρησιμοποιησα).
    Επισης ειδα οτι το man-to-man μαρκαρισμα ισως με βοηθησει περισσοτερο, εφοσον δεν πρεπει να φαω γκολ.
    Τοσο καιρο νομιζα οτι πετυχαινει σε καταλληλα συστηματα μονο, γι'αυτο δεν το χρησιμοποιουσα, αλλα μαλλον εκανα λαθος.
    (Νικο, πες κι εσυ που βλεπεις πολλα στο φορουμ.)

Με λιγα λογια, μεθαυριο θα βαλω κοκκινα βελακια στους ML-MR και man-to-man.
    Αυτος σιγουρα θα πιστευει οτι βρηκε το καταλληλο συστημα για να με κοντραρει. Για να δουμε τι θα γινει....
    Εγω πιστευω ότι εχει κοκινο βελακι στον DMC και δημιουργει ολο το παιχνιδι της ομαδος του και αφου παιζεις σταθερα με ML,MR πρωωθησε τον έναν MC
    και καντον AMC ώστε να απασχολει τον dmc του παιξε με 4-4-1-1

VIP Nick Lizas's Avatar
    Quote Originally Posted by axd23 View Post
    Ωραία tips αυτά, θα τα έχω κατά νου.

Τις προπονήσεις τις κάνω πάντα το πρωί και κάνω 4 με x2 γιατί θέλω το 10%. Αν και για μια βδομάδα είχε εξαφανιστεί το x2 και το είχα στο 8% αναγκαστικά. Και μου έχει συμβεί για τουλάχιστον 5 εβδομάδες τους τελευταίους 3 μήνες αυτό το πράγμα...

Με τα 26 πράσινα που είχαμε καθημερινά μέχρι εκείνο το αναθεματισμένο update μια χαρά θα μπορούσα να στοκάρω, τώρα με 10-13 το πολύ την ημέρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, αντικειμενικά...

Εγώ που λες με τον dmc μου που του έμαθα SA, έτσι το έκανα. Τις πρώτες μέρες της σεζόν και πήγαν όλα τα κρατημένα εκεί για να μην παίρνω καινούριο. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που έκανα κάτι τέτοιο από τότε που ξεκίνησα να παίζω.
    Με αυτές τις προπονήσεις μην περιμενεις πολλα πραγματα από την ομαδα σου οκ καλες είναι για να μαζεύεις πρασινα αλλα μην σου κανει εντυπωση αν χανεις
    καποιους αγωνες και με διαφορα στο σκορ αν ο άλλος καθημερινα λιωνει τους παιχτες σε δυνατες προπονήσεις και μαλιστα επαναλαμβανόμενες και χαλαει πρασινα, δεν εχεις καμμια τυχη να κερδισεις
    αναφέρομαι σton clover

Pro axd23's Avatar
    Quote Originally Posted by Nick Lizas View Post
    Με αυτές τις προπονήσεις μην περιμενεις πολλα πραγματα από την ομαδα σου οκ καλες είναι για να μαζεύεις πρασινα αλλα μην σου κανει εντυπωση αν χανεις
    καποιους αγωνες και με διαφορα στο σκορ αν ο άλλος καθημερινα λιωνει τους παιχτες σε δυνατες προπονήσεις και μαλιστα επαναλαμβανόμενες και χαλαει πρασινα, δεν εχεις καμμια τυχη να κερδισεις
    αναφέρομαι σton clover
    Μπα δεν πρόκειται να αλλάξω το πρόγραμμα μου. 2 προπονήσεις για αμυντικούς και 2 για επιθετικούς καθημερινά με έχουν βολέψει πάρα πολύ.

Στάλθηκε από το SM-J500F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.

Apprentice Alexinho's Avatar
    Πολυ αστοχια στο πιο σημαντικο κομματι της σεζον.
    21 σουτ εναντιον 10.
    7 στο τερμα εναντιον 3.
    Νικησα μονο 2-1 στον επαναληπτικο και αποκλειστηκα.

Χθες σηκωσαμε κυπελλο και στο πρωταθλημα θελω μονο 3 βαθμους.
    Νταμπλ για φετος.
    nikolgiorgos likes this.

Έκανα ένα update στο 1ο ποστ.
    Έχουμε 17 συμμετοχές έως τώρα και έχουν μοιρασθεί τα νούμερα.
    Υπενθυμίζω γιατί έμειναν 3 μέρες έως το μεσημέρι του Σαββάτου που θα λήξει γιατί θα γίνει η κλήρωση το βράδυ.
    Ποιός ξέχασε να ποστάρει ?
    50 τόκεν είναι αυτά
    axd23 likes this.

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast