Results 1 to 10 of 316
Like Tree281Likes

Thread: Καμία καλή μεταγραφή κάνατε ? ΙΙ νέο σύστημα

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Dreamer
    Quote Originally Posted by dalios View Post
    επιπεδο 17. θέλω γνώμη από τους ειδικούς. πήρα αυτά τα δύο παικτακια. φέτος δε θα τα χρησιμοποιησω καθόλου, ούτε προπόνηση εκτός από την ειδικότητα στον ένα. έχω σκοπό να κάνω αντίστοιχη προπόνηση με του liza στον keeper. τι λετε, θα εξελιχθούν σε αιχμή του δόρατος στα εξτρέμ την επόμενη season;Καμία καλή μεταγραφή κάνατε ?  ΙΙ   νέο σύστημα-screenshot_2018-07-27-00-41-09-808_eu.nordeus.topeleven.android.jpgΚαμία καλή μεταγραφή κάνατε ?  ΙΙ   νέο σύστημα-screenshot_2018-07-27-00-41-01-586_eu.nordeus.topeleven.android.jpg
    αδερφέ εγώ όσους aml/st/amr είχα και συνεχίζω να έχω στα πλάγια-από συνειδητή επιλογή πλέον-ήταν και είναι σεσημασμένοι γκολτζίδες.πραγματικοί φονιάδες.
    παίζω 451v και συνήθως ο ένας πλάγιος ήταν πάντα aml/amc/amr.αλλά μόλις κατάλαβα τη διαφορά πήγα σε μοντέλο με aml/st/amr και στις δύο πλευρές.

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Quote Originally Posted by Jorge Volos View Post
    αδερφέ εγώ όσους aml/st/amr είχα και συνεχίζω να έχω στα πλάγια-από συνειδητή επιλογή πλέον-ήταν και είναι σεσημασμένοι γκολτζίδες.πραγματικοί φονιάδες.
    παίζω 451v και συνήθως ο ένας πλάγιος ήταν πάντα aml/amc/amr.αλλά μόλις κατάλαβα τη διαφορά πήγα σε μοντέλο με aml/st/amr και στις δύο πλευρές.
    καλό είναι να έχεις και έναν AML-AMC-AMR για να είναι μπακαπ στους ακραίους αλλά και για να παίζεις και με 3 AMs.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Rookie DaLioS's Avatar
    Δηλαδη παιζει ρολο και τι θεσεις εχουν οσον αφορα το σκοραρισμα; Δεν το εχω δει να αναφερεται καπου στους οδηγους αυτο. Δηλαδη ενας dl-ml-aml ειναι χειροτερος στο σκοραρισμα απο amr-st-aml; Ξερω οτι ασπριζουν ορισμενα attributes αλλα και παλι ενα εξτρεμ εχει ηδη ολα τα attack απρα οποτε δωρον αδωρον μου φαινεται, εκτος και αν το συστημα θεωρει οτι εφοσον εχει και striker ως ρολο πρεπει να αυξηθουν οι πιθανοτητες του να scorαρει.

Dreamer
    Quote Originally Posted by dalios View Post
    δηλαδη παιζει ρολο και τι θεσεις εχουν οσον αφορα το σκοραρισμα; δεν το εχω δει να αναφερεται καπου στους οδηγους αυτο. δηλαδη ενας dl-ml-aml ειναι χειροτερος στο σκοραρισμα απο amr-st-aml; ξερω οτι ασπριζουν ορισμενα attributes αλλα και παλι ενα εξτρεμ εχει ηδη ολα τα attack απρα οποτε δωρον αδωρον μου φαινεται, εκτος και αν το συστημα θεωρει οτι εφοσον εχει και striker ως ρολο πρεπει να αυξηθουν οι πιθανοτητες του να scorαρει.
    δες εδώ κάποιους που είχα και συνεχίζω να έχω.
    Καμία καλή μεταγραφή κάνατε ?  ΙΙ   νέο σύστημα-screenshot_2018-07-28-03-58-33.jpg
    Καμία καλή μεταγραφή κάνατε ?  ΙΙ   νέο σύστημα-screenshot_2018-07-28-03-58-47.jpg
    Καμία καλή μεταγραφή κάνατε ?  ΙΙ   νέο σύστημα-screenshot_2018-07-28-03-59-03.jpg
    Καμία καλή μεταγραφή κάνατε ?  ΙΙ   νέο σύστημα-screenshot_2018-07-28-03-59-18.jpg

μεγάλη διαφορά.όσο για τον dl/ml/aml που ανέφερες ως παράδειγμα συμβαίνει το εξής.όλοι οι παίκτες που έχουν παραπάνω από μια θέση,τα χαρακτηριστικά τους τα συγκεντρώνει η θέση που αναφέρεται πρώτη.δηλαδή ένας dl/ml είναι περισσότερο αμυντικογενής πλάγιος,σε αντίθεση με έναν ml/dl ο οποίος είναι επιθιτικογενής πλάγιος.οπότε καλύτερα είναι να μην μπλέκονται οι θέσεις ακόμα και στους ίδιους τομείς(άμυνα-κέντρο-επίθεση)