Results 1 to 10 of 70
Like Tree96Likes

Thread: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕΖΟΝ 94

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous Cloverfield's Avatar
    Ελα ρε Νικ αφού το ξέρεις κι ο ίδιος οτι θα σηκωθεις και θα τον δεις μέσα στον ύπνο σου ποιον κοροϊδεύεις χαχα

@imperium
    Είναι φωτο απο τα συνολικά στατιστικά που μπορουσες να βρεις στην παλιά εκδοση που δεν λειτουργεί πλεον.
    Εχει ζητηθεί επανειλημμένως να μπουν και στην καινούρια ... Για την ωρα μας έχουν γραμμένους
    imperium and nikolgiorgos like this.
    ♣----------------------------------------------------------------------------♣
    [First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
    -->Team Showcase<--
    [Second team] Angry Sheep FC

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Quote Originally Posted by cloverfield View Post
    ελα ρε νικ αφού το ξέρεις κι ο ίδιος οτι θα σηκωθεις και θα τον δεις μέσα στον ύπνο σου ποιον κοροϊδεύεις χαχα
    @imperium
    είναι φωτο απο τα συνολικά στατιστικά που μπορουσες να βρεις στην παλιά εκδοση που δεν λειτουργεί πλεον.
    εχει ζητηθεί επανειλημμένως να μπουν και στην καινούρια ... για την ωρα μας έχουν γραμμένους
    αυτή η φώτο είναι το τελευταίο ιστορικό της ομάδας μου από τον απρίλιο που σταμάτησε.
    μετά έμεινα 4-5 σεζόν, πέρυσι ξαναξεκίνησα και πήρα το πρω αλλά έχασα στον τελικό κυπέλλου (τον οποίο δεν μπόρεσα να δω -πάλι πρωί) απο ομάδα λίγο κατώτερη σε ποιότητα.
    συνήθως τις τελευταίες μέρες της σεζόν, η ομάδα μου είναι στο 120% σε ποιότητα.

σήμερα ο αντίπαλος ήταν 1 επίπεδο κάτω αλλά είναι ενεργός και ήταν στο παιχνίδι.
    εγώ ήμουν στις σέρρες για δουλειά (όταν είμαι στο γραφείο και δεν γίνεται πανικός, τα καταφέρνω και κουτσοβλέπω το παιχνίδι μου .
    το σήμα στο κινητό σχεδόν ανύπαρκτο, μπήκα γύρω στο 75' με το ζόρι αλλά η ομάδα έπαιξα καλά χωρίς την βοήθειά μου και νικησε 4-0.
    έτσι έχω 19/19 τελικούς τσου-λου και 18/20 στο κύπελλο.
    α, και το 11ο τρεμπλ :d

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕΖΟΝ 94-treble-2.jpg

* έδωσα και το χ στον φίλο από το πρω
    imperium, dsio and Nick Lizas like this.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html