- Ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει ?
Trifoglio επιπεδο 23. Η ομαδα αλλαξε ονομα τον περασμενο μηνα απο Μαχητες λογω αλλαγης σελιδας της ομαδας. Κανω κολπο με το χαμηλωμα του μεσου ορου της ομαδας, δεν ξοδευω πρασινα , δεν βλεπω διαφημισεις γλιτωνοντας χρονο αλλα τα αποτελεσματα τον περασμενο μηνα ξεπερασαν καθε προσδοκια.

- Πως τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν ?Τα πηρα ολα , τριπλ κραουν με μεσο ορο στο τελος να φτανει 94 % αν και στην θεση του τσ.λ πηρα την σουπερλιγκα το συστημα μου το εβαλε στα επιτευματα.
Click image for larger version. 

Name:	Στιγμιότυπο οθόν&#951.jpg 
Views:	91 
Size:	96.8 KB 
ID:	85206Click image for larger version. 

Name:	Στιγμιότυπο οθόν&#951.jpg 
Views:	90 
Size:	97.0 KB 
ID:	85207

- Ποιά είναι τα σχέδια για την επόμενη ?
Δυστυχως αργησα να χαμηλωσω την ποιοτητα, θα το εκανα στην 25 αγωνιστικη αλλα ειχαμε την ευκαιρια στην ομοσπονδια να βγουμε 1η θεση και να ανεβουμε χρυση 2. Το παιχνιδι αρχισε 8 το 2ο τοτε ειχα βγει και γυρισα 3 το βραδυ. Τοτε πουλησα τους παικτες και εκανα το κολπο αλλα καποιοι παικτες ηταν στην ομαδα οταν εγινε η κληρωση και στο κυπελλο αποκλειστηκα γιατι αρχισα με 40% ποιοτητα ενω ο αντιπαλος 70%. Ευτυχως στο πρωταθλημα η κληρωση εγινε χθες και ο 2ος καλυτερος εχει 40% ποιοτητα αρα 1η θεση σιγουρα και αν μπορεσω τσαμπιονς λιγκ. Αλλα θα το δω πιο χαλαρα αυτους τους 2 μηνες ουτε καθε μερα θα μπαινω ειδικα τωρα που χαθηκε το τριπλ κραουν.

- Τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε ?
Τις εκανα ειδη.

- Σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε ?
43

- Συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των Ομοσπονδιών ?
Ναι χρυση 3 ανεβηκαμε.

- Πως τα πάτε (επιτυχίες - εμπειρία) έως τώρα ?
Το μοναδικο που μενει ειναι τριπλ κραουν με το τσαμπιονς λιγκ μεσα αντι για το Nivea. Μετα τον γυρισμο μου στο παιχνιδι απο το 17 επιπεδο τα εχω καταφερει ολα τα αλλα.