Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
Like Tree5Likes

Thread: The Experiment (η επιστροφή!)

Addicted Tesla's Avatar

Arrow The Experiment (η επιστροφή!)

Πριν 2-3 μήνες ξεκίνησε ένα πείραμα, μια προσπάθεια για ομάδα που θα πρωταγωνιστεί και θα παίρνει τίτλους (ειδικότερα θα παλεύει για triple crown), χωρίς να χρειαστεί να πληρωθεί ευρώ!

https://forum.topeleven.com/%CE%93%C...%BC%CE%B1.html

Το πείραμα έγινε για 2 σεζόν όπου τίτλοι αποκτήθηκαν, όχι όμως το treble. Στην συνέχεια ακολούθησαν 2 ακόμα σεζόν όπου λόγω διακοπών η ομάδα ήταν στον αυτόματο. Οι τίτλοι παρόλα αυτά συνεχίστηκαν.

Έχουμε και λέμε λοιπόν, 4 συνολικά σεζόν όπου κατακτήθηκαν 6 τίτλοι με 3* ομάδα! Σε αυτές τις 4 σεζόν τα τόκεν απλά μαζευόντουσαν και δεν σπαταλούσα τίποτα! Φτάνουμε λοιπόν στην 5η σεζόν(αυτή που διανύουμε) όπου η ομάδα ξεκινά με δυναμικό 25% (δηλαδή με 2* παίκτες) και ταμείο γεμάτο τοκεν. Οι κληρώσεις παντού ευνοϊκότατες. Κάπου στην 7η-8η μέρα όπου οι αντίπαλοι σε κύπελλο και champions league αρχίζουν να δυναμώνουν και οι δημοπρασίες να ερημώνουν, ξεκινάω να αγοράζω παίκτες. Χάλασα κάπου στα 50 τόκεν για 10 παίκτες 5*plus, και αγόρασα και έναν 7* για 64 τόκεν. συνολικά λοιπόν κάπου στα 120 τοκεν (περίπου το 1/5 των συνολικών μου τοκεν).

Αποτέλεσμα?

Πρωτάθλημα (κλειδωμένη 1η θέση με απόλυτο σε νίκες)

The Experiment (η επιστροφή!)-prwta8lhma.png

Κύπελλο (Τελικός με ομάδα αρκετά βατή)

The Experiment (η επιστροφή!)-kypello.jpg

Champions League (4άδα και συνεχίζουμε)

The Experiment (η επιστροφή!)-cl.jpg

Συμπέρασμα:

Πρωτάθλημα, τσεκ.
    Κύπελλο, λογικά τσεκ.
    Ch.L, πολλές πιθανότητες.

Οπότε το treble χωρίς έξοδα είναι πιο κοντά από ποτέ!
    dsio, alphe and imperium like this.
    In Tesla FC's club we fight for glory in our fields. Our mission is a wealthy, yet promising team,
    that spreads its ideas beyond the horizon and leads our spirit to the victory.

• A.E.K. FC
      | seasons 01 -> 37 |

• Tesla F.C.
      | seasons 38 -> 67 |

• Dragons F.C.
      | seasons 68 -> 75 |

Famous Cloverfield's Avatar
    Χάλασα κάπου στα 50 τόκεν για 10 παίκτες 5*plus, και αγόρασα και έναν 7* για 64 τόκεν. συνολικά λοιπόν κάπου στα 120 τοκεν (περίπου το 1/5 των συνολικών μου τοκεν).
    Οπότε το treble χωρίς έξοδα είναι πιο κοντά από ποτέ!
    Μας δουλεύεις; χαχαχα
    ♣----------------------------------------------------------------------------♣
    [First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
    -->Team Showcase<--
    [Second team] Angry Sheep FC

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    εισ'ωραίος
    μείνε μακριά απ'τα τρολ τώρα
    χαχαχα
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Addicted Tesla's Avatar
    Quote Originally Posted by Cloverfield View Post
    Μας δουλεύεις; χαχαχα
    Όταν λέω χωρίς έξοδα, εννοώ χωρίς ευρώ! Αυτά τα τοκεν τα μάζευα όλο το καλοκαίρι! Δηλαδή δεν χρειάζεται να πληρώσεις 30 ευρώ για 150 τοκεν, απλά μην σπαταλάς 2 σεζον!
    In Tesla FC's club we fight for glory in our fields. Our mission is a wealthy, yet promising team,

• A.E.K. FC
      | seasons 01 -> 37 |

• Tesla F.C.
      | seasons 38 -> 67 |

• Dragons F.C.
      | seasons 68 -> 75 |

Dreamer Rizla's Avatar
    Μπραβο σου αλλα δεν πιστεύω οτι πρέπει να μαζευεις ενα καλοκαιρι τοκεν για να φθασεις στο treble...
    Προφανώς δεν χρειάζονται ούτε χρήματα. Τα τοκεν που δινει το παιχνίδι απο μονο του ειναι υπεραρκετα.
    Keep experimenting

Addicted Tesla's Avatar
    Θέλω απόψεις για έναν αντίπαλο. Όπως θα δείτε και πιο πάνω στις εικόνες, με την Zakaria παίζω τελικό κυπέλλου αλλά και ημιτελικό Champions League! Και οι 2 έχουμε εξασφαλίσει το πρωτάθλημα και παλεύουμε για τους υπόλοιπους 2 τίτλους. Μόνο ένας θα τα καταφέρει! :P

Στο overall είμαι καλύτερος.

The Experiment (η επιστροφή!)-screenshot_1.jpg

Η 11άδα της είναι αυτή. Και λογικά αυτή θα μείνει γιατί ο πάγκος της ρίχνει πολύ το επίπεδο.

The Experiment (η επιστροφή!)-screenshot_2.jpg

Εγώ από την άλλη παίζω 4-5-1ν στο manual και επιθετικά. Ιδέες?

• A.E.K. FC
      | seasons 01 -> 37 |

• Tesla F.C.
      | seasons 38 -> 67 |

• Dragons F.C.
      | seasons 68 -> 75 |

Quote Originally Posted by Nikola Tesla View Post
    Όταν λέω χωρίς έξοδα, εννοώ χωρίς ευρώ! Αυτά τα τοκεν τα μάζευα όλο το καλοκαίρι! Δηλαδή δεν χρειάζεται να πληρώσεις 30 ευρώ για 150 τοκεν, απλά μην σπαταλάς 2 σεζον!
    ααα πάσο.
    ναι αυτό ισχύει, ειδικά αν είσαι πλάτινουμ ή gold one asso τότε δεν έχεις λόγο να ξοδέψεις €
    -->Team Showcase<--

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    3 am είναι ζόρικοι.
    με τίποτα επίθεση, βάλε και μαν του μαν & βέλη πίσω στους αμυντικούς
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Με ιδιο συστημα παιζω κι εγώ ημιτελικά σημερα.
    Ειναι δύσκολο σύστημα αυτό γιατι ειναι και αρκετα επιθετικο και ισορροπημένο.

Εγω θα το παιξω 451v , αμυνα , m2m , απο πλαγια με αντεπιθέσεις, βελακια πισω σε 2 dc και dmc.

Προφανως μπορστα βελη σε πλαγια am.
    Και θα σκεφτω αν βαλω μπροστα βελη στα πλαγια μπακ μου. Μαλλον θα βαλω μονο στο αριστερό μου που ειναι πολύ επιθετικό μπακ.
    -->Team Showcase<--

Addicted Tesla's Avatar
    Εγώ πάντως το έπαιξα όπως ακριβώς το είχα και μάλιστα στο manual και χωρίς να είμαι ούτε εγώ αλλά ούτε και αυτός μέσα, και νίκησα 2-1.

The Experiment (η επιστροφή!)-screenshot_1.jpg
    The Experiment (η επιστροφή!)-screenshot_2.png

Ο πρώτος ημιτελικός πήγε οκ, αύριο έχουμε πάλι μαζί τον τελικό κυπέλλου.. Θα μείνω στα ίδια..
    Στον 2ο ημιτελικό του Champions League ωστοσο σκέφτομαι να το γυρίσω αμυντικά με αντεπιθέσεις όπως λέει ο ΝΙΚ.

• A.E.K. FC
      | seasons 01 -> 37 |

• Tesla F.C.
      | seasons 38 -> 67 |

• Dragons F.C.
      | seasons 68 -> 75 |

Page 1 of 2 12 LastLast