Legend
Sent from my SM-T710 using Tapatalk
Legend
Sent from my SM-T710 using Tapatalk
Club: LEGENDS FC (Level: 50)
40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
18x Triple Crown
10x Quadruple Crown
Association: OPA MATSIOULA F.C.
Highest Division: Diamond
Την γκαντεμιά είναι αυτή ρε παιδιά όλα στραβά μου πήγαν στο παιχνίδι τώρα τελευταία κάτι αρκετά λάθη όπου θα εστιάσω να τα διορθώσω!
Στάλθηκε από το SM-J530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
<<<<<<P.A.O.K. FC 2013-2017>>>>>>
[I]TARGET: MAKING 6+ OF PLAYERS [/I] [U]My association Top11 Friends
Θέλω άλλα 16 γκολ για να πάρω την φανέλα. Με 4 παιχνίδια να απομένουν, θα είναι ίσως λιγάκι ζόρικο.
Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.
Πηρα την φανέλα και θελω 11 γκολ για το σημα!Αυριο παιζω με εναν που μενει σεζον και οι ελπιδες μου για το εμβλημα αυξανονται
σήμερα πήρα το σημα!!
dsio μπραβο που έφτασες στα 180!!
Μοιρασε κανα γκολ και σε μας μηπως φτασουμε κι εμεις εκει γιατι σε τρεις μερες δυσκολο να το πετυχουμε
ωραίο το σετάκι !
Τώρα κοίτα να μαζεψεις και κανά πράσινο χαχα
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Wrong message
Last edited by Mr Dosohos®; 01-04-2018 at 06:11 PM. Reason: wrong message
Πραγματικα εδω κ κανενα 4μηνο που εχω παρει χαμπαρι το forum,παρακολουθω σχεδον ολα τα post των παιδιων,για να μαθαινω κ εγω καλυτερα το παιχνιδι,παντα αναρωτιεμαι πως μπορειτε κ τα μαζευετε κ βλεπω οτι μεσο των πρασινων κανετε κ αυξηση ποσοστου στους παιχτες,δεν εχω καταφερει να εχω ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ,παρα οσα χρειαζομαι για τους αγωνες καθημερινα,(εναν ή δυο) κ με αρκετες ασκησεις σε πληρης σετακια. Μπαινω απο κινητο - tablet - pc - bluestack - andy os - nox player.....ΚΑΨΙΜΟ ΜΕΓΑΛΟ και δεν μπορω να μαζεψω παραπανω απο 10-15 το πολυ κ αυτα οχι καθημερινα. Που να τα βρω για να χτισω... εναν παιχτη !!!
Μια απαντηση μπορει να ειναι οτι εχω κ αλλες ομαδες κ μπορει το παιχνιδι να διαβαζει την ip κ να μην μπορω στην main ομαδα μου να παρω παραπανω απο 10-15 μεσο ορο.
Santorini FC | Level 33
Perfect League Wins 26/26: x10
Double: x12
Triple Crown: x16
Quadable: x5
.