Εχω την εντυπωση οτι δεν ειμαι ο μονος που θελω να αρχισω τα καντηλ.... και να μην σταματαω, για αυτον τον διαγωνισμο, αλλα βλεπεις πρεπει να εχουμε κ τροπους παναθεμα μας !!!
Εχω γυρω στα 2 χιλιαδες token, μετα απο 3-4 season που εκανα taking, και τωρα που εχω ομαδα με ολους τους 30αρηδες, και δεν κανω μεταγραφες μεχρι να μου τελιωσουνε την καριερα τους ολοι μαζι στα 34, + την προσφορα του 4,99€ +τις ομοσπονδιες + τους διαγωνισμους
Αυτα για προλογο, και φτανουμε στους τελικους κ αρχιζει το γλεντι, εχω χασει τωρα στις 4 μερες τουλαχιστον 8-9 παιχνιδια στο 90 φευγα, + με μια ομαδα που ειναι σχεδον στα δικα μου κυβικα, εχω παιξει 5 φορες με οτι συστημα μπορειτε να φανταστειτε κ με οτι οδηγιες επισης, κ τρωω 4, 5, 6, .... με γλενταει κανονικα ο τυπος, και ολα αυτα επειδη εχω token να σπρωξω για να ξαναμπω, τραγουδατε σερβακια.... αμπως !!! τουλαχιστον πηραμε το εμβλημα, νομιζω απο τους πιο περιεργους διαγωνισμους,οχι τοσο δυσκολους αλλα οτι να ειναι στα παιχνιδια, κ σκεφτειτε οτι δεν εχουμε καν VAR... χχαχαα εκει να δειτε τι θα γινοτανε.
Καλη επιτυχια σε οσους αντεξανε κ συνεχισανε τον διαγωνισμο.