Πάντως αν στη 2η φάση είχα αντίπαλο +40 τρομάζω στην ιδέα τι θα αντιμετωπίσω στην 3η φάση.
Καλά πήγαν οι ομάδες μου .
Οι 3 από 40 τόκεν.
Με την 4η πήγα με χαμηλή ποιότητα μπας και μας έβγαινε καμιά καλή κλήρωση αλλά την πατήσαμε.
Σχεδόν όλοι ήταν πιο δυνατοί. Ακόμα και τάνκερ είχα.
Αφού επιβίωσα ...
Το δικό μου το τάνκερ ο ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ με 126% περίπατο έκανε.
Ξεκινούσα το ματς και έφευγα για το επόμενο.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Συγχαρητήρια.
Πάντως απ' ότι βλέπω η 3η φάση θα πέσει πάνω στο Σ-Κ με τις ομοσπονδίες και θα γίνει χαμός.
καθαρισαμε σχετικα ευκολα τα 40 τοκεν ειδα τη σημερινη κληρωση και καταλαβα οτι:
Οι δημιουργοι του παιχνιδιου εκαναν αλλαγες για να σταματησουν τους τανκινγκ παιχτες κανοντας ζημια σε εμας τους ενεργους.
πχ
1)αλλαξαν τις μεταγραφες και τις εβαλαν στη τελευταια βδομαδα(αυτο συμφερει τους τανκινγκ παιχτες ετσι κι αλλιως)
2)για να παρεις τα τοκεν στις ομοσπονδιες πρεπει να εισαι στην 8αδα (καποιοι τανκινγκ παιχτες δεν ειναι σε ομοσπονδια.παλι δεν τους επηρεαζει)
3) κανουν διαγωνισμους σαν κι αυτον ντυμενους και ραμμενους για τους τανκινγκ παιχτες.
Το να θελω να διεκδικησω κατι απο το τελικο πρεπει να κερδισω τους 140 -168%
Μια νικη εκανα στο πρωτο ματς 7-0 επειδη ο αντιπαλος μου ηταν 70%.Μεχρι εκει.
Ελπιζω οι υπολοιποι να ειχατε καλυτερες κληρωσεις
μπα, τα ίδια και γω.
Δεν έχει 1η θέση αυτή τη φορά, μάλλον θα μαζέψω 8 κύπελλα για το έμβλημα και μετά θα σταματήσω.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Το περιμενα βασικα αυτο στην τριτη φαση οτι σκοπος θα ειναι να ξοδεψεις τα 40 τοκεν που πηρες στην δευτερη.. γιατι θα ειναι ολοι ενεργοι και θα χτυπιουνται αρκετα..
Καλα τα 50 τοκεν αλλα αν ειναι να δωσεις αλλα τοσα και αν τα παρεις τοτε ευχαριστω δεν θα παρω..
Οσο για τον παικτη στα προηγουμενα τουρνουα πηρα κατι 23-24 χρονων που στην ουσια δεν μου κανουν γιατι σε καθε μεταγραφες κυνηγαω μονο 18χρονους
και επειδη αυτο οπως ξερετε παει ρολοι στο τελος της σεζον μενω με τους 8 ποιο μικρους και αναγκαστικα διωχνω τους 21χρονους που στην επομενη θα ειναι 22 αρα τι να τον κανω τον 24 που δεν θα ανεβαινει και ευκολα
Ισως για το σημα οπως λεει και ο nikolgiorgos 8 κυπελα λεω να τα παρω σε 3 μερες οσο δυνατοι και αν ειναι
Δεν πέρασα ήταν όλοι τους τούμπανο ομάδες
Δυστυχώς έτσι είναι.Απο την πρώτη φάση έχω ομάδες τάνκινγκ και η φάση 3η φάση είναι για γέλια.Την παράτησα καθώς δεν μπορώ να παλέψω κανέναν.Το κερασάκι στην τούρτα ήταν στις ομοσπονδίες καθώς κληρωθήκαμε με καρά τούμπανο ομάδες 7αστέρια ενώ η δικιά μου είναι 5στερη.Αποτέλεσμα 36-0 στα ημιτελικά και 32-2 στον μικρό τελικό.Εστειλα τις διαμαρτυρίες μου στο support center και περιμένω να δω τι θα απαντήσουν.Ώρες ώρες νομίζω πως κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να παρατήσουμε το παιχνίδι.