Καλή μπαλίτσα παίζουν οι hashtag ωστόσο! 4-4-2 και μακρινες μπαλιές ή κάθετες στο όριο της άμυνας.
Καλή μπαλίτσα παίζουν οι hashtag ωστόσο! 4-4-2 και μακρινες μπαλιές ή κάθετες στο όριο της άμυνας.
Πείτε και τον κωδικό του νέου βίντεο
Καλησπερα.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους προσπαθούν να μας προσφέρουν έξτρα εφόδια και συμβουλές για το παιχνίδι! Δοκίμασα όλους τους κωδικούς που έχετε αναρτήσει και μόνο 2 ισχύουν:
WECARE2106
BEINGJOSE17
Υπάρχει κάτι νεότερο?
Επισης έχει μειωθει το πλήθος των free videos προκειμένου να πάρεις έξτρα boosters! Τις τελευταίες 5 μέρες πήρα 18 μέσα σε ένα πρωινό και σήμερα (20/09) μετά βίας πήρα 9. Η ομάδα μου παραμένει ως είχε. Καμια απολυτως μεταβολη.
Ευχαριστω.
Οι κωδικοί λήγουν μετά από ένα χρονικό διάστημα. Απ'όσο ξέρω δεν έχει βγει κάποιος καινούριος. Αν βγει θα γραφτεί σίγουρα σ'αυτό το θέμα οπότε μην ανησυχείς.
Όσο για τα δωρεάν βίντεο, η αλήθεια είναι ότι έχουν μειωθεί από τα 30 καθημερινά εδώ και αρκετούς μήνες (αν θυμάμαι καλά, αρχές του 17).
Να κάνεις καθαρισμό της μνήμης cache και να μπαίνεις και μέσα στην ημέρα στο παιχνίδι, γιατί βγάζει ξανά. Εγώ πχ. μπόρεσα να δω μόλις 6 (εκτός από τα 4 που είδα για x2 προπονήσεις) σήμερα το πρωί. Μπήκα πριν λίγο και είδα άλλα 11 βίντεο. Θα ξαναμπώ και αργότερα γιατί μπορεί να ξαναβγάλει. Κάνε κι εσύ το ίδιο.
Τι εννοείς με το «Η ομάδα μου παραμένει ως είχε. Καμιά απολύτως μεταβολή»;
Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.
Ευχαριστω για το μήνυμά σου! Θα προχωρήσω όπως το περιγράφεις.
"Καμία μεταβολή" δηλ. δεν έχω αλλάξει επίπεδο, δεν εχω κάνει μεταγραφη και όλους τους παραγοντες που ισχύουν ( δημογραφικό ) με συνέπεια την ελάττωση των βίντεο που λαμβάνεις.