Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16
Like Tree10Likes

Thread: Η "τρύπα"

Apprentice dragonomicon's Avatar
    Λοιπόν να πω και εγώ κάτι που σκέφτηκα μόλις τώρα, τις μεγάλες ώρες έρχονται και οι μεγάλες σκέψεις!!!!! Εστω οτι έχουμε 2 εφάμηλες ομάδες, ίδιου λβλ ή πανω κάτω ένα λεβελ. Επιλέγουμε απο την Α ομάδα που έχουμε για να παίζουμε έναν παίχτη να πάει στη Β ομάδα μέσω Διαπραγμάτευσης. Τον χτυπάμε λοιπόν και του βάζουμε πάνω όλα τα τόκεν που έχει η ομάδα Β. Ετσι τα τοκενάκια πάνε απο την Β στην Α ανέξοδα και κάθε που γεμίζει η Β ξανά το ίδιο βιολί!!! Τώρα πείτε μου οτι είμαι ο πρώτος που το σκέφτηκε!!!!!

Pro
    xaxaxaxaxa!! Αυτο το κανουμε τα τελευταια τρια χρονια ρε Draco!!!!
    PS...Aν θυμαμαι καλα μεχρι 48 τοκενς μπορεις να φορτωσεις σε εναν παικτη. 20 αυτος και 28 η Nordeus ειναι το max bid. Δεν μπορεις να φορτωσεις οσα θες.
    Last edited by Nikose; 05-12-2017 at 07:49 AM.

χαχαχαχαχαχα είδες ρε πόσο αγνό μυαλό έχω; Πόσο καθαρός παίχτης είμαι; Και εκεί πάντως κλεψιά τεράστια ρε φίλε, 28 τοκεν νταβατζιλίκη; Που ξανακούστηκε αυτό; Και εδώ που τα λέμε αυτό είναι και μια πρόταση για τις διαπραγματεύσεις, να πάψει πια αυτό το νταβατζιλίκη της Nordeus με τα τοκεν που παίρνει μίζα σε κάθε διαπραγμάτευση, έχει καταντήσει γελοίο πια το θέμα. Ούτε ο Μπέος δεν έπαιρνε τέτοιες μίζες.
    Nikose likes this.

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    ναι γίνεται αλλά είναι πολύ κόπος για λίγο κέρδος.
    Δηλ. προσφέροντας το max, 20 τοκεν, η τιμή περίπου διπλασιάζεται.
    Από 100 Μ δηλ. , τον πουλάς 200.
    Δεν είναι και σοβαρό ποσό.
    Επίσης να θυμίσω ότι πρέπει οι ομάδες να είναι πάνω από επίπεδο 4 για να λειτουργήσουν οι διαπραγματεύσεις και επίσης να είναι κοντινό/ίδιο επίπεδο.

Τέλος, η "ψεύτικη" ομάδα θα το κάνει 1-2 φορές.
    Άντε να ξαναμαζέψει πάλι λεφτά και τόκεν.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Dreamer
    , να πάψει πια αυτό το νταβατζιλίκη της Nordeus με τα τοκεν που παίρνει μίζα σε κάθε διαπραγμάτευση, έχει καταντήσει γελοίο πια το θέμα. Ούτε ο Μπέος δεν έπαιρνε τέτοιες μίζες.[/QUOTE]

Γιάννη ο Αχιλλέας είναι ο καλύτερος Δήμαρχος που είχε η πόλη απ'το 2007 και μετά.

Quote Originally Posted by jorge volos View Post
    , να πάψει πια αυτό το νταβατζιλίκη της nordeus με τα τοκεν που παίρνει μίζα σε κάθε διαπραγμάτευση, έχει καταντήσει γελοίο πια το θέμα. ούτε ο μπέος δεν έπαιρνε τέτοιες μίζες.
    γιάννη ο αχιλλέας είναι ο καλύτερος δήμαρχος που είχε η πόλη απ'το 2007 και μετά.[/quote]
    δεν αντιλέγω σ αυτό, πλέον οι δημάρχοι πρέπει να είναι δυναμικοί και αυτόνομοι και αυτός το έχει το πακέτο, όμως υπάρχει και ιστορία πίσω του και καλό είναι να μην τα ξεχνάμε. το οτι είναι καλός δήμαρχος δεν αναιρεί αυτά που έπραξε στο παρελθόν. διαφορετικά πράγματα το ένα με το άλλο. σα δήμαρχος του βγάζω το καπέλο σα παράγοντας ποδοσφαίρου όμως είναι κομμάτι λασπωμένος....
    Nikose and Cloverfield like this.

Page 2 of 2 FirstFirst 12